niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pomocy przy zmianie nazw ulic!

http://staticrps.komixxy.pl/uimages/201102/1296839448_by_kdamians_500.jpg

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pomocy przy zmianie nazw ulic!

Autor: MD-CARS (82.139.162.---)
Data: 05-02-11 12:28

Autor: radeusz (---.28.94.200.threembb.co.uk)
Data: 04-02-11 21:38

zawsze mozna kupic diesla na lancuchu rozrzadu i problem z glowy

to byś się zdziwił.

nie przesadzaj - avensis 2.2 d4d i accord 2.2 to bardzo udane jednostki napedowe - obydwie na łańcuszku rozrzadu

Tak se dómam i dumam i wydómac nie moge gdzie ten świat sie znajdóje , pszeciez zawsze cos jest gdzies , łomsza w polzce , polska w ełuropie , ułuropa na ziemi . Wiec i dumam i nie wydómałem . I fogule kto to zrobil , bo hyba ktos zrobil , i na bank mósiał byc nieźle podymany . A mosze to tylko ja se wydómalem a tak wogule to nie ma was , nie ma nic i niema mnie. Dóma ktos tak jeszcze ?

na pierwszej stronie w dziale Biznes. Czy to nie dziwne?
http://www.gazeta.pl/0,0.html

Pomoze pomoze. Sa stanowiska na ktorych nikt nie obsadzi niedouczonego czlowieka, zeby robil straty. A dobra uczelnia to wiekszy zasob wiedzy, doswiadczenie jak najbardziej sie liczy, ale te kazdy musi zdobyc w pracy.
Co do znajomosci, owszem sa wazne, nie zgodze sie jednak, ze bez nich nie dostanie sie pracy. A wez jeszcze pod uwage, z studiujac na dobrej uczelni poznajesz wielu ludzi, ktorzy moga byc dla Ciebie wlasnie tymi znajomosciami, bo pracujac w tej samej branzy awansuja i zechca, zebys pracowal z nimi albo poleca Cie komus, kto bedzie szukal solidnego pracownika, oczywiscie jesli nie beda sie musieli za te polecanie wstydzic. I tak to wlasnie dziala, a jesli po studiach nikt nie chce polecac kogos do pracy, to moze ta osoba powinna sie zastanowic czemu, zamiast narzekac, ze wszedzie tylko znajomosci...

Treść jest ukryta

ja bym chciała wiedzieć kim jest szczebiota to pytanie do pabo bo chyba się znamy!!!

Treść jest ukryta

http://www.youtube.com/watch?v=-JoXkVN6xYs&playnext=1&list=PL215795F2213D90AD

chlopie nie umiesz robic sciagawek?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org