Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy przy zmianie nazw ulic! |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy przy zmianie nazw ulic! |
Autor: MD-CARS (82.139.162.---) Data: 05-02-11 12:28 Autor: radeusz (---.28.94.200.threembb.co.uk) Data: 04-02-11 21:38 zawsze mozna kupic diesla na lancuchu rozrzadu i problem z glowy to byś się zdziwił. nie przesadzaj - avensis 2.2 d4d i accord 2.2 to bardzo udane jednostki napedowe - obydwie na łańcuszku rozrzadu
|
|
Tak se dómam i dumam i wydómac nie moge gdzie ten świat sie znajdóje , pszeciez zawsze cos jest gdzies , łomsza w polzce , polska w ełuropie , ułuropa na ziemi . Wiec i dumam i nie wydómałem . I fogule kto to zrobil , bo hyba ktos zrobil , i na bank mósiał byc nieźle podymany . A mosze to tylko ja se wydómalem a tak wogule to nie ma was , nie ma nic i niema mnie. Dóma ktos tak jeszcze ?
|
|
|
Pomoze pomoze. Sa stanowiska na ktorych nikt nie obsadzi niedouczonego czlowieka, zeby robil straty. A dobra uczelnia to wiekszy zasob wiedzy, doswiadczenie jak najbardziej sie liczy, ale te kazdy musi zdobyc w pracy. Co do znajomosci, owszem sa wazne, nie zgodze sie jednak, ze bez nich nie dostanie sie pracy. A wez jeszcze pod uwage, z studiujac na dobrej uczelni poznajesz wielu ludzi, ktorzy moga byc dla Ciebie wlasnie tymi znajomosciami, bo pracujac w tej samej branzy awansuja i zechca, zebys pracowal z nimi albo poleca Cie komus, kto bedzie szukal solidnego pracownika, oczywiscie jesli nie beda sie musieli za te polecanie wstydzic. I tak to wlasnie dziala, a jesli po studiach nikt nie chce polecac kogos do pracy, to moze ta osoba powinna sie zastanowic czemu, zamiast narzekac, ze wszedzie tylko znajomosci...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja bym chciała wiedzieć kim jest szczebiota to pytanie do pabo bo chyba się znamy!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=-JoXkVN6xYs&playnext=1&list=PL215795F2213D90AD
|