środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wielki Sukces Rządu PiS !!!!

poczytaj ksiazki francuskich autorow a nie instrukcje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wielki Sukces Rządu PiS !!!!

Eh ciemnogród...
Obchodzą mnie psy w ogóle, tak samo szczenięta GP11 jak i moje własne. Jak ktoś je kupi to niestety musi się liczyć z tym, że za 5-6 lat będzie targał 40-kilogramowe cielę po schodach, bo będzie miał taką dysplazję, że jednego schodka samodzielnie nie pokona. Dysplazja zdarza się w renomowanych hodowlach po szczegółowych badaniach, nie chcę więc mówić co dzieje się ze stawami szczeniaków z takich kojarzeń jak to z tematu.
Oczywiście, że sterylizacja nie jest lekiem na całe zło, ale jeśli ktoś nie umie dopilnować/nie chce mu się/ma dziury w płocie itd, itp to ma wyjście! Wiecie, co jest następstwem wielu ciąż w życiu suki? Pomijając zatrucia ciążowe, śmierć przy porodzie, martwice itp, z czasem wychodzą też kosmiczne zaburzenia hormonalne, ropomacicze i inne paskudztwa.
A szczeniaki, jeśli już uda im się przeżyć dalej się mnożą, bo "nikt mi nie zabroni a i trzy stówki wpadną" i zasilają mocne już szeregi żywych trupów w schroniskach, albo pofragmentowanych, martwych ciał w rowach. Po co to wszystko? Mało jest na świecie psów? Mało szczeniąt w schroniskach? Są brzydkie tak? Wystarczy wykąpać, a będą ładniejsze niż słitaśne szczeniaczki od pseudohodowcy.

Wracając jeszcze do weterynarzy - to nie są wyrocznie, jeśli któryś twierdzi, że suka musi mieć raz w życiu młode - zwiewajcie ile sił w nogach - taki weterynarz może najwyżej sprzedawać trutkę na szczury, a nie leczyć zwierzęta. Internet jest powszechnie dostępny, naprawdę można z tego skorzystać...

na gitarze napierdalam.

Juz od razu Kochanki... Jednak jestescie bezczelni... Kobieta ladnie pyta, a tu od razu chamstwo i nic wiecej... jak nie wiecie nic na ten temat to sie nie odzywac tylko nie potrzebne zamieszanie robicie. Ja nie znalazlem nic podobnego do obraczki, wiec nie moge pomoc.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Beda wystawaly wymiona krowie z maszynu i bedzie mozna samemu udoic a nawet z gwinta.

żeby nie skłamać ...DENNA ;/

Daniel48 masz zaskok jak żółw odskok!!Tak się streszczałeś że śnieg stopniał!

Kolego ustaw się w kolejce.

862181484

Pozdrawiam.

Jest gdzies na jakiejs stronie rozkład tych autobusów???
Albo może ktos wie czy jest 10(dziesiątka) ten co jedzie tam kolo szpitala około godziny 13??

http://www.lomza.pl/index.php?wiad=365 i tam na dole pobierz

a jaki jest koszt każdej wizyty u dr Kowalewskiej? myślisz, że podejmie się daalszego leczenia w moim przypadku? aparat noszę już 2 lata...

chyba nad dawnym 7kier, ten sam budynek tylko bliżej Boga /|\

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Treść jest ukryta

Nie znam osobiście ani Pana K ani Pana D.Zastanawia mnie tylko fakt jak taki doświadczony przesiębiorsca zapewne na pełnej księgowości może dać tak dużą kasę bez pokwitowania?Raczej uwierzyłabym , że Pan D, prosty chłop zawarł "umowę na gębę".
Jak wiadomo każdy kij ma dwa końce jeden się poruszył to i drugi zapewne niebawem się odezwie.Ciekawe, ciekawe...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Dobra szkola nie daje gwarancji na dobra prace, ale znacznie zwieksza na nia szanse. Tak samo jak marna szkola, znacznie je ogranicza, chociaz nie wyklucza. Wiec oczywiscie, wszystko jest mozliwe, jesli jednak zrobic statystyki, to z pewnoscia wiecej osob bedzie pracowalo jako kasjer po marnej uczelni, niz po renomowanej.

---

Nie bardzo rozumiem całego zamieszania wokół tej sprawy. Ten, kto uważnie oglądał program chyba słyszał jaki był cel przeznaczenia pieniędzy. Sama wysłałam kilka smsów, ale wiedziałam na co. Słyszałam, że wygrana miała zostać przeznaczona na otwarcie oddziału i część na pomoc chłopcom. Bardzo współczuję rodzinie - bo to straszna tragedia ale gdyby pomysł pana doktora udało się zrealizować myślę, że pomoc dla tej i innych rodzin - była by o wiele większa i przyszłościowa.

Treść jest ukryta

W ŁOMŻY NIE POLECAM, RACZEJ bIAŁYSTOK W OMEDA NA FABRYCZNEJ 39, NIESTETY PRYWATNIE

Pozdrawiam.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

GP11 mądra decyzja. Gratuluję!

Czy ktoś wie gdzie(W którym pubie) można obejrzeć dzisiejszą gale UFC?

Treść jest ukryta

może poczekamy i zobaczymy co z tą kliniką ?

Treść jest ukryta

hahaha

A to czemu niby nie w Polsce? Zarabiaja i wiecej... O "za granica" to ja nie dyskutuje, bo to osobny temat. I wlasnie tak to wyglada "szkola nie ma znaczenia", to co niektorym sie wydaje niemozliwe, dla osoby z dobrym wyksztalceniem czesto nie jest niczym dziwnym.

Dlatego, zaden czlowiek, ktory ma troche oleju w glowie i nie utknal tu z innych przyczyn, nie bedzie traktowal lomzynskich uczelni, jako pierwszego wyboru, a co najwyzej jako kolo ratunkowe, taka prawda. Bo nikt rozsadny nie podcina sobie skrzydel na starcie.

Pozdrawiam.

Popieram wypowiedź Kasi Arbuz. A o tym co napisała każdy chętny może usłyszeć na Forum Finansowym, które jest organizowane co jakiś czas w Restauracji Retro. Trzeba się tylko dodzwonić do organizatora i załapać na listę bo ilość miejsc jestograniczona, a forum jest sponsorowane. Normalna jego cena to 500zł, a co jakiś czas wpuszczają bezpłatnie w ramach promocji. Byłam na takim forum w listopadzie a numer do jednego z współorganizatorów to 792-606-503.

Pozdrawiam
Ewelina

http://staticrps.komixxy.pl/uimages/201102/1296839448_by_kdamians_500.jpg

http://staticrps.komixxy.pl/uimages/201102/1296839448_by_kdamians_500.jpg

Policja ma również prawo przeszukać nasz bagażnik, i to bez nakazu sądowego lub prokuratorskiego, jeśli zachodzi podejrzenie przewożenia i ukrywania dowodów rzeczowych (np. narkotyków, broni, przedmiotów pochodzących z kradzieży). W przypadku, gdy podczas przeszukania auta doszło do jego uszkodzenia, zaś policja niczego, co mogłoby mieć związek z przestępstwem, nie znalazła, można wystąpić o odszkodowanie.

Zatrzymanie przez policję

Kiedy istnieją uzasadnione przesłanki popełnienia przestępstwa, policja może – w celu postawienia przed sądem, uniemożliwienia ucieczki lub zatarcia śladów – zatrzymać człowieka praktycznie wszędzie i o każdej porze. Ma jednak obowiązek poinformować o przyczynach i podstawach zatrzymania, a także umożliwić kontakt z adwokatem. Do czasu tego kontaktu osoba zatrzymana ma prawo do nieudzielania jakichkolwiek informacji.

To jak , jótro niedziela , isc czy nieisć ?

Pozdrawiam.

ja dumam sobie ze masz kompleksy pisowni polskiej,i ze ktos ci krzywde zrobil ,hm...moze pani od polskiego,bez odbioru

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

tylko mama mi zabronila klikac w linki ot niesnajomych :/

---

Treść jest ukryta

jak tfuj lep w mojim to muj w skszynce ?

---

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org