Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie wszystko czerwone co \"radzieckie\". |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie wszystko czerwone co \\\"radzieckie\\\". |
co mnie zniechęcacie............ W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
zawsze mozna kupic diesla na lancuchu rozrzadu i problem z glowy
|
|
W Łomży nikt nie da samego odstępnego 800zł.Razem z czynszem to sie zgodze.Czynsz srednio 300zł,odstępne 400-500,rachunki woda i prąd.To są max ceny na Łomże.
|
|
teraz to juz bede pisac w kontaktach chamstwo
|
|
Kania... ta ustawa owszem wyszła, teoretycznie ona istnieje... w praktyce bywa różnie... w szczególności jeśli chodzi o niewielkie lokale przy osiedlowych ulicach... ... Jeśli masz jakieś wątpliwości co do owego "zakazu" zapraszam na tour po Naszych łomżyńskich exclusive pub barach ;) Pozdrawiam.
|
|
Nie przejmuj się Łukasz, to forum ma taki klimat, jak porządnie kogoś nie zjedziesz, to będą jechać po Tobie dla zasady :) Powodzenia, a nauczyciele mają płacone z góry jeszcze za nie przepracowany miesiąc. Pozdrawiam.
|
|
Ja kilka minut nasza słynna Szczebiotka zostanie wpisana do księgi rekordów Guinnessa w związku z tym ,iż jako pierwsza na tym forum przekroczy 10000 postów.Gratulacje!!!
|
|
Powariowali:) No, ale powodzenia;) Moja znajoma w Warszawie wynajmuje mieszkanie za 1000zł plus rachunki. a Ty chcesz w Łomzy 800? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Świetnie od dawna marzyłem o zsiadłym mleku prosto od krowy
|
|
skontaktuj się z odk i mdk ,
|
|
Też uważam ,że 800 to przesada,ale to dzrzewko szczęścia pisał,że jego znajoma tyle płaci.Żeby to nie było na mnie.
|
|
jak chory to leży co ma stać na okrągło? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
zgadza się chrostos99 i brzeczyszczykiewicz
|
|
Smiesza mnie wasze wypowiedzi, a Twoje Fazzi zwlaszcza, nie dawno srales sie jako MasaViV, czy jak tam, czy sie do Policji dostaniesz, a pozniej, ze niby cos tam kumpel chcial sie dostac, a tak naprawde jak masz problem to meczysz ludzi na forum, ze badania odczytajcie, itp... Jasne bylo trzeba sie do Lomzy dostac i kozaczyc, a teraz wielki Warszawiak. Sorry, ale ludzie wiedza co to Palac Kultury i Nauki, chyba ze Ciebie to na poczatku zdziwilo, a w tej Twojej pracy (wiem jakiej juz po postach) mgr jest od *** I na pewno Cie awansuja po mgr!! Zyj swoimi kredkami i swiatem, i nie czepiaj sie. Fakt Lomza jest jaka jest, bo brakuje dobrego zarzadzania nia i inwestycji, ale co sie dziwic skoro nie jestesmy miastem wojewodzkim. Sama od kilku lat nie mieszkam tutaj, ale nie wyzszam sie, ze "u nas w miescie Poznaniu to..." O losie zalosne w dowodzie i tak masz wpisane miejsce urodzenia i wiekszosci przypadkow jest to wlasnie LOMZA. Lomza, Lomza ojeq, chce ktos studiowac, kto mu broni, ale sorry NKJO np. ma patronat UW i poziom niczego sobie, PWSiP rozwija sie i inwestuje... A kazdy madry, czy po licencjacie i tak sie doksztalci i tak sie doksztalci, bo teraz mgr ma kazdy, wiec moze wychl sie na doktorat wtedy pogadamy.
|
|
Jak było, to zainteresowani najlepiej wiedzą :))) Pomińmy fakt, kto komu, czy słusznie, czy nie słusznie i czy pani redaktor to baba jaga. Mnie dziwi fakt taki, że Urząd Skarbowy widzi, ze pan D wykonywał coś na "czarno", ale ten sam urząd nie widzi, ze pan K zlecał na "czarno". :)))))) Jak tu niektórzy się rozpisują - "ostoja" Łomży wsparta prawnikami i księgowymi zleca coś na "czarno" ???? I się tak rozlicza ????????? :))))))) Klasycy tematu mówią ,ze pierwszy milion(miliard) trzeba zajeb.ć, ale potem to juz ma być tak, że mucha nie siada. W tym kontekście rozumiem pana D Ale pan K, to ten pierwszy milion(miliard)ma chyba już za sobą.
|
|
szukam na ok.2 lata.
|
|
Witam Jestem poszukuję utalentowanych osób do założenia zespołu ;)
|
|
To wszystko prawda, brudna rodzina, brudne interesy. Ja nigdy nie tankuje na ich stacjach benzynowych i nigdy w życiu nie dam im grosza zarobić. Ktoś wcześniej poruszył temat że większość łomżyńskich przedsiębiorców jest podobna do Kurpiewskich, muszę zaprotestować. Zazwyczaj to zwykli ludzie i nie różnią się od biznesmanów i innym miast ale akurat kurpiewscy to mafia lokalna razem z czarnym z sadowej. Nie kupujcie nic od niego , niech idzie w cholerę a synalek za kraty na dożywocie!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
do jakiego zespołu-na wesela?
|
|
zwykła bandyterka, koleżanka miała na gwarancji, wzięli do naprawy, nie dość że nic nie naprawili, to jeszcze chcieli kasę za jakąś ekspertyzę, he to co to za gwarancja ? to tylko u nas w mieście takie machloje, czy ogólnie cały oranż to zło ?
|
|
Kariam jakoś nie mogę przestać się zastanawiać ile możesz mieć lat.. Zdradzisz mi tę tajemnicę?
|
|
albo czachę piracką i dwa AK47 na krzyż :) mój kumpel ma taką flagę na jachcie
|
|
dobry pomysl tylko jestem ciekawy smaku oby nie kiszonka
|
|
ja na skrzypcach. ![]()
|
|
Dobra dzieki ;>
|
|
obstawiam wychowanie fizyczne kolego lukasz :P
|
|
|
http://mit.redblog.wspolczesna.pl//2011/02/02/trzeba-wiedziec-z-kim-sie-krecic/
|
|
mi pomaga maślanka, ciepła herbata,jezeli chodzi o napoje to tylko power rade(100%skuteczności).nie polecam zadnych napojów energetyzujących to jest masakara.
|
|
szukam specjalisty od zylakow nog kogo polecacie w lomzy najlepiej prywatnie prosze o namiary
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czyli nie warto??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wyjdę za mąż bo mój wybranek to wspaniały czlowiek:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dran uwierz, że mądremu nie zaszkodzi. Tak samo zresztą jak marketing i zarządzanie. Ja co prawda marketingu nie znoszę, ale zarządzanie na prywatnej (moim zdaniem wcale nie marnej) uczelni w Łomży miało ogromny wpływ na to, co do tej pory udało mi się osiągnąć zawodowo :) uważam, że naprawdę wiele. Za to na państwowych, umieszczonych na wysokich miejscach we wszelkich rankingach, uczelniach "odpękałam" jakieś podyplomówki, z których poza dyplomem właściwie nic nie wyniosłam. Chyba to zależy od nas samych czy nam szkodzi czy też nie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |