niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Franciszkańskie porządki w kościele

ja bym chcial pieska.
jak by co to pisz na emeila xxxszajka10xxx@wp.pl

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Franciszkańskie porządki w kościele

Takze jestem zainteresowany, moj e-mail: rossoneri94@o2.pl

Sam fakt iż pod koniec grudnia wyniki naboru ogłoszone, jak informowano postepowanie zakończono , 12 stycznia znów dobierają kolejne osoby i 14 stycznia dobierają 1 osobę i kilka na rezerwe. Śmiechu warte a może i zainteresowania Pani Sekretarz Miasta /bo to chyba jej działka/.

Panie Prezydencie Czerniawski jak Pan nie zrobi odpowiednich ruchów kadrowych i nie rozpędzi tej zgrai niekompetentnych, niedouczonych i aroganckich legatów to i po Panu i tym Mieście.

witam. ja tez bylabym zainteresowana pieskiem moj mail: diana19887@wp.pl jesli bedzie taka potrzeba moge takze podac nr kom. Moglbys podac jakis kontakt do siebie??

hmmmmm a propos a kto pow ze 4 pory roku jest wloska restauracja mi smakuje tam jedzenie chodze tam na salatki a tak wogole to nie ma w tej lomzy gdzie wyjsc wiec
jak wam nic nie pasuje to sami otworzcie restauracje sciagnijcie wlocha prAwdziwego i zobaczymy jak interes bedzie kwitl

POWODZENIA.!

jo? a ta jo joo ;-D

Strona www.mpklomza-waw.pl
Jest stroną nie oficjalna prowadzana przez klub miłośników i wielbicieli MPK.
Oficjalna strona jest w przygotowaniu. Klub współpracuje z MPK Łomża
z panem Januszem Nowakowskim i Andrzejem Petkowskim.
Za błędy popełnione i niejasności przepraszamy

Romagnolo prosilbym, abys wskazal mi fragment, w ktorym to wspomnialem o "powiatowym marketingu"... Moj nie moze byc wojewodzki, bo ja sie marketingiem nie zajmuje, a juz to ze odnalazles jakies moje zwiazki z Bialymstokiem, jest dla mnie doprawdy zaskakujace, ale coz, nie wszystko na tym swiecie musze rozumiec...

A jeśli uważasz że łomżyński rynek usług gastronomicznych, może na jednym wyjątkiem jest na zadowalającym poziomie to świadczy to tylko o Tobie,

Nie wiem jak to o mnie swiadczy, ale mam prawo do wlasnego pogladu w tej sprawie i nie wydaje mi sie, zeby gust kulinarny definiowal mnie jako czlowieka, zwlaszcza jesli dyskutujemy o potrawach tak wyszukanych jak pizza...

Gratuluje, jedz dalej wyroby makaronopodobne i pizzopodobne.

Ja generalnie od jakiegos czasu preferuje zdrowy tryb odzywiania, wiec pizza i makarony z sosami, w dowolnej postaci, slabo sie w tym nurcie mieszcza.

I jesli ktos tu miesza kogos z blotem, to wlasnie Kania, ublizajac ludziom z powodu tego, ze smakuje im cos, co jej niekoniecznie. Ale coz, widac mamy inne wyobrazenie o kulturze.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Twierdzisz ze moje wypowiedzi są oparte na subiektywnych odczuciach, ale tak nie jest. Ja mam porównanie, mam własne zdanie, wiem co jest dobre i rozmawiam o tym z ludźmi.

Przeciez "wlasne zdanie" to jest wlasnie subiektywizm... Trudno jest obiektywnie powiedziec, ze ta pizza jest niesmaczna, tak samo jak trudno powiedziec, ze kolor zielony jest ladniejszy niz czerwony. Jednemu smakuje, drugiemu nie, to jest wlasnie gust, jeden ma taki, drugi inny.
Obiektywnie to owszem, mozesz napisac, ze dodaja smietany tam gdzie nie powinni z definicji itp. Natomiast obrazac ludzi za to, ze smakuje im co innego niz Tobie, nie powinnas.
Skad sie to bierze? Z tego, ze zdecydowana wiekszosc nie jadala wloskiej pizzy i nie traktuje jej jako wyznacznik. Proste. Kolega sprobowal oryginalnej, tradycyjnej, wloskiej pizzy bedac na wakacjach i stwierdzil, ze nie dosc, ze przeplacil, to jeszcze polowe wyrzucil, bo sie jesc nie dalo. Mam podac adres, zebyscie mogli mu urzadzic pod oknami pikiete z tego powodu?

Masz wyrobiony gust, szukasz potraw dokladnie takich jak w kraju pochodzenia, dlaczego stolujesz sie akurat w 4 Porach Roku? Przeciez wychodzi na to, ze jest to najgorszy z mozliwych lokal w tym miescie...

Ty nie rozumiesz, czemu ludziom to smakuje, a ja staram sie rozgryzc inny fenomen... Tyle osob pisze, ze poszlo tam ze znajomymi Wlochami, ktorzy byli bardzo zawiedzeni itp itd. Dlaczego prowadzacie ich wlasnie tam? Czemu nie idziecie do lokalu z lepszym jedzeniem? Czy lubicie widziec zawod na twarzach znajomych? Czy moze staracie sie udowodnic, ze Lomza to dziura, gdzie nawet zjesc sie nie da? Czy tez lubiliscie tam chodzic, poki znajomy Wloch nie powiedzial Wam, ze to niedobre, wskutek czego zoladek gwaltownie wywrocil Wam sie do gory nogami? Powiedzcie czemu, bo nie moge pojac...

Reasumujac, ja sie nie czuje oszukany jedzac w tej restauracji, bo nie mialem okazji probowac jedzenia we Wloszech, wskutek czego nie mam punktu odniesienia. A poniewaz potrawy mi smakuja, to nie zastanawiam sie, czy cos w nich byc powinno, czy nie powinno. I nie czuje sie z tego powodu oszukany, opluty, ani gorszy. Byc moze nawet, gdyby zaczeto tam stosowac oryginalne receptury, jedzenie przestaloby mi smakowac, kto wie... Tak wiec chodze tam, bo lubie, a nie po to, zeby poczuc oryginalny, wloski smak potraw, ktorego to nie jestem swiadomy i co nie przeszkadza mi w zyciu zupelnie. Wykwintna kuchnia to nie moje hobby widocznie...

Jesli ktos czuje inaczej, to ma prawo sie tam nie stolowac, jesli trafi przypadkiem, to moze zwrocic uwage obsludze/wlascicielowi, moze to opisac, jesli czuje taka potrzebe, moze wreszcie wybrac lepszy lokal i wszystkim go polecac. Ale prosze mi nie ublizac, dlatego ze ja lubie tam jesc.

> PWSiP - polecam zdecydowanie :) A co do poziomu to jak przyjdzie pierwsza sesja to pomyślisz -" Mogłem iść do Jońskiego i bym siedział spokojnie z resztą tumanów" :P<

xyzzyx zastanawiam się cóz to za uczelnię nową w Łomży ktoś otworzył... "Jońskiego" - nic mi to nie mówi... a może miałes na myśli Jańskiego?
Pisząc o tumanach... kogo miałeś na myśli?? :)

Ktoś mądry kiedyś powiedział "Głupiemu i SGH nie pomoże, za to madręmu Agrobiznes nie zaszkodzi" Wiedział co mówi!

Daniel48 nie biadol tylko się odezwij podałem tobie prywatnego maila.Na pewno się dogadamy! nie będę na forum nic pisał bo zaraz będzie że reklama!!

a o czym można mieć pojęcie w takim temacie, wyluzuj się idioto i nie ubliżaj

rudy błazen z druhem

MaYkel,

Jeśli masz ochotę na carbonarę ale guzik Cię obchodzi z jakich powinna być produktów to może idź na kebab, w zasadzie dla Ciebie i tak bez różnicy.

Myślę, że ten temat był w afekcie złości, którego nie znam powodu. Również przenoszę numer, dostałem treść umowy, która mi została wytłumaczona, dość wyraźnie i rzeczowo, dostałem również drugą kartę i pomimo że nie jestem geniuszem to wiem co z tym dalej zrobić, lecz niestety jak czegoś się nie wie i nie ma czasu by iść do salonu żeby to wyjaśnić, to jeszcze mamy coś takiego jak internet lub biuro obsługi abonenta. Polecam więcej czytać jak słuchać.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

ze wszystkim tak jest aby sprzedac a gwarancja jest tylko fikcja zlodzieje wszedzie w tych sklepach u u kazdego operatora kup i nigdy nie przychodz motto glowne

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org