sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak pis donosił na Polskę w Parlamencie Europejskim

http://www.youtube.com/watch?v=M7aV2O_0pxI

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak pis donosił na Polskę w Parlamencie Europejskim

Fenomen jest taki, że są ludzie których interesuje to jak funkcjonuje świat i to oni biznesy robią :). Jest recepta na każdy sukces i jeśli ktoś odnosi sukces to ma receptę.

Bardzo porządny gość, a i wiem, że nie jednej osobie pomógł. Polecam

mozna sprobowac ten wjajazd

PWSiP najlepsza w Łomży!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Gazeta Wybiórcza, bo takie zdanie ma o tej gazecie wiekszość Polaków, to po 1. Nie interesuje mnie kto z kim i dlaczego, ale kilka postów wcześniej ktoś dobrze napisał - że na gębę się umów na taką kwotę nie zawiera. A skoro już - to jest problem obu stronny. Z jednej strony nikt nikomu nie udowodni, ze robil ta czy inna robote, bo nie ma na to papieru - proste. Z drugiej strony nawet jesli by zostala wyplacona naleznosc - to nie ma podstaw do zadnej reklamacji itd. , - bo nie ma papieru - proste. Z kolejnej strony samo wyznanie publicznie, ze sie robi roboty "na gebe" jest samobojem, bo na jakiej podstawie wykarzesz, ze uzyskales taki nie inny dochod z wykonanej pracy - brak papieru - a wystawienie faktury wg, mnie najbezpieczniejsze jest na podstawie umowy itp. I robi sie kolomyja - bo US juz ma podejrzenie, ze ktos kreci i zaczyna drazyc temat. Tu jest po mojemu podstawowy błąd - czyli brak dokumentów w formie pisemnej - umowa, kosztorys, protokol odbioru. W takim wypadku i Salomonowi ciezko by bylo rozwiazac ten problem.

A ja uważam, że 4 pory roku jako jedyne nadają się do określenia Restauracja. Tam wszystko jest na poziomie, a co do włoskiej kuchni to kto jak kto ale oni to się naprawdę znają na tym.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org