Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe kogo to Gazeta Warszawska nazwała folksdojczem? Nie wiecie? Poczytajcie!! |
kupie kure z wygolono dup.o
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe kogo to Gazeta Warszawska nazwała folksdojczem? Nie wiecie? Poczytajcie!! |
Kania: Są ludzie którym pasuje ten wystrój wnętrza, smakuje jedzenie w tym lokalu, a ceny nie są dla nich wygórowane, gdzie ty tu widzisz fenomen? Jeśli ci ten lokal nie odpowiada wybierz inny, nie rozumiem z czym walczysz. Pomysł na prowadzenie biznesu to indywidualna sprawa właściciela lokalu, jeśli mu to idzie dobrze, chwała mu za to.
|
|
Re: Ciekawe kogo to Gazeta Warszawska nazwała folksdojczem? Nie wiecie? Poczytajcie!! |
http://www.youtube.com/watch?v=M7aV2O_0pxI
|
|
|
|
|
|
?
|
|
|
|
a może ktoś mi poleci jakiegoś dobrego i taniego mechanika
|
|
Problem zasięgu w Orange jest tłumaczony w każdym salonie sieci Orange brakiem wystarczającej ilości przekażników... przynajmniej mi tak szawsze mówią... i nei ma sensu oddawac telefonu dp naprawy ponieważ dojeżdzjac do ostroleki zasieg w niby zepsutym telefonie jest
|
|
Włączę się z znów do dyskusji. Według mnie ludzie którym nie przeszkadza bardzo niski poziom jakości serwowanych potraw są hamulcem rozwoju usług gastronomicznych w Polsce a nie jest tajemnicą że w naszym kraju niewiele zostało w "wielkiej przedwojennej kuchni", komuna zrobiła swoje. Dziś o gustach wypowiadają się ci dla których wyznacznikiem smaku jest kotlet schabowy i bitki. Faktem jest że pizza to nic wyrafinowanego, każdy wie że to danie powstało z biedy ale ja osobiście nie rozumiem ludzi którzy nic sobie nie robią z dna jakim jest lokalny rynek usług gastronomicznych. W zasadzie łomżyńscy restauratorzy zaspokajają jedynie popyt na mierne jedzenie. Dla mnie gotowanie jest sztuką i nie zrozumiem nigdy tych dla których pizza na pulchnym cieście jest dobra.
|
|
Lanek ale Fazzi nie napisal, ze po tych uczelniach jest ciezko znalezc robote w Lomzy, tylko ze jest ciezko znalezc robote ;) Jesli konczysz studia z zalozeniem, ze bedziesz szukac pracy tylko tutaj, to moze strata czasu, bo specjalistow od marketingu i zarzadzania mamy juz chyba cala mase, tylko nie ma czym zarzadzac ;) A jak sie szuka pracy za lada, to nie ma co sie dziwic, ze pracodawce dyplom malo obchodzi. Za to poza Lomza, szanse na dobra robote po UW, a po PWSIiP, czy Janskim, roznia sie drastycznie.
|
|
Moja mama miala tam telefon i po skonczeniu sie umowy zablokowali karte. karta nie zostala zniszczona tylko powiedzieli ze zrobili jej na karte ze sama bedzie mogla doladowywac . ale.....mama kupila starter z ery a tamta schowala nikt jej nie uzywal.....a po miesiacu przyszedl rachunek ponad 800 zl..... nie szlo z nimi nic wytlumaczyc !!! mowili ze ktos musial korzystac!!!sprawa zajal sie adwokat...i wszystko dopiero sie wyjasnilo!!! problem tez mialam u nich z netem....szkoda gadac skladali wine na tp a tp na nich....wiec wycofalismy umowe.... OSZUSCI I NIC WIECEJ!!!! Dlatego duzo osob rezygnuje i przechodzi do innych sieci!!!
|
|
a pewnie masz racje ja wlasnie mam alergie na diesle pod kazdym wzgledem gorzej osiagi gorsze praca jak traktorze jeszcze zeby taniej bylo a nie jest trzeba uwazac zeby nie drozej
|
|
szkoda pieniędzy i straconego czasu na spory własnie niewiem co zrobić moze wywalcze ten nowy telefon ale wątpie ;/
|
|
Może się nie znają, ale za to jaka ładna obsługa
|
|
Już od około 1-go marca na dworcu PKS obok sklepu Piekarni Piatnica zostanie uruchomiony MLEKOMAT (dystrybutor automatycznej sprzedaży świeżego mleka). Mleko będzie świeże, prosto od krowy. Codziennie rano świeża dostawa mleka. Wszystkie wymogi sanitarne spełnione. Mleko schłodzone. Przebadane laboratoryjnie. Nad jakością mleka czuwać będzie Inspektorat Weterynaryjny. Wszystkich zainteresowanych zapraszam, niezainteresowanych nie zmuszam. Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |