sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy tak narodziła się Targowico szczujnia?

ale części oryginalne "neo_mm" com?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy tak narodziła się Targowico szczujnia?

Konsul wiem co mówię! Zlecałem jemu robotę 3 razy i podpisywałem pełnomocnictwo! Za pierwszym razem nie powiem zadrżała mi ręka ale jakoś się przekonałem!Z żadnej jego rodziny nie jestem bo kontakt do niego złapałem od kolegi któremu pomógł wyrwać odszkodowanie z ZUS. Mi pomyślnie załatwił sprawę i śmiało polecam go znajomym a z tego co wiem to też są zadowoleni.W moim przypadku nie chodziło o takie sumy.

Nightmare, nie tłumacz im ,bo oni i tak nie mają o tym pojęcia :) To jest banda nieudaczników mieszkających z rodzicami ,na ich garnuszku i zarabiający 800-1000zł miesięcznie w łomżyńskich hurtowniach , co potem przepuszczają w sobotę na dyskotece w Jeziorku :)
Jakbyś ich puścił na kilka miesięcy do Warszawy to każdy wracałby z podkuloną głową w samych kapciach. Ludzie bez perspektyw i ambicji...

Ktoś wie jak się rozwija sprawa doktora "horrora"?

Wczorajsze zakupy jednak się udały, no może w 80 % a więc

Ryż faktycznie dostałem w warzywniaku na Śniadeckiego mieli ostatni :], mieli również ryz octowy, następnie kaufland byłem pewny że Nori tam będzie jak zawsze a tu jednak niespodzianka nie ma, normalnie ciśnienie mi skoczyło heheh, potem szukanie rzeczonego Nori mieli na szczęście w Warzywnym na starym rynku, imbiru marynowanego nie było, Sushi jednak udało się zrobić. Niestety w Łomży dostać wszystko w jednym sklepie to prawie nie możliwe a szkoda.

Wykształcenie: wyższe
Stanowisko: inwestor
Płaca: 20.000 PLN brutto/miesiąc

nie bywam wściekła, nawet na takie trolle jak Ty, szczebiotko

Fazzi, zarobki w wawie dla poniektórych mieszkańców Polski a nawet Europy to abstrakcja jeden zarabia minimum socjalne a inni kwoty kosmiczne a wrecz niezrozumiałe dla przeciętnego człowieka.

jeżeli ktoś jest zorientowany w temacie to domysla sie o czym pisze.

Co drugi dzień ktoś zakłada taki sam temat,Czy wy faktycznie macie problem z tymi du..mi ,czy raczej z głową. Ze względu na to ,że już wszyscy ginekolodzy z Łomży i okolic byli polecani tysiące razy,mi pożostaje polecić Ci dr.Jasia Śmietanę.

http://www.youtube.com/watch?v=PSaUG05Jax4

a ja czekam na wiatr co rozgoni..................:)

rudy błazen z druhem

Jak dobrze myslę to podałeś oczywiście ceny orginalnych podróbek?

jankeson to miałeś dużo szczęścia że wszystko potoczyło się bez komplikacji, ale co mają powiedzieć osoby przez niego oszukane..? To tak się dzieje w państwie prawa..? Że drobni złodziejaszki za byle co trafiają za kratki a ZŁODZIEJ takiego kalibru czuje się bezprawny..i to jeszcze bogacący się na ludzkiej krzywdzie..

do wladek.
antena nie powieszona, nie miałam czasu.
podam Ci maila raspberry@buziaczek.pl, napisz mi swój nr tel., wtedy się dogadamy :)

Ja wiem, lepiej biadolić!

Jak się k* nie chce, to nic nie pomoże.

Koniec tematu z mojej strony, ja swoje spostrzeżenia napisałem, a jak ktoś jest lamą to musi z caps lockiem swoje żale wylewać.

Pozdrawiam

płaciłem za 0,5kg 12.50

Ok. Dzięki za info :)

Treść jest ukryta

no ale napisz co dajesz do tego sushi oprócz wedzonego łososia. Jakie masz pomysły? Ja daje ser zółty , avocado, gotowana marchew. paluszki krabowe , świerzy ogórek. A ty co jeszcze ?

_maly_ ma 17 lat i udaje doroslego ze ma samochody i syna :)

no jakos nie dobry skoro cie nie wyleczyl z glupoty

http://www.youtube.com/watch?v=cBcCMAJaFZQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thomas to powodzenia w wybieraniu pracy w lomzy : P

jakis fast food - typu kebeb ale naprawde smaczny?

obaj sie nie nadaja w kolko o tym samym nawijaja.

Profesor,gdzie wykładasz?

aga od tego jezdzenia na koniu cie cos boli i ginekologa potrzebujesz :)?

ja jestem dobry i moge to wykonac za darmo. Przyjemnosc moja i mojej pacjentki to wystarczajaca zaplata.

Tancerz na imprezach. W ciagu najlepszego miesiaca moge wyjac ponad 5000zl, a w najgorszym ok. 3000zl

Treść jest ukryta

Z tego co wiem staże w tym roku są obcięte o 50% a rozporządzał wedle swego uznania będzie Pan B

Zawsze mam ubaw czytając paranoje paplika. :))
Biedak od lat oczerniając Kościół katolicki naiwnie liczy, że dzięki temu zyska więcej chętnych do ŚJ. Jaki rozum takie oceny i zachowania.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W Polsce mamy tak liberalne prawo co do związków pseudoreligijnych, że wielu zdziwiłoby się jakie grupy "wyznaniowe" u nas zalegalizowano. Jeśli chodzi o świadków.

Francja

- Francuski sąd apelacyjny, po analizie zasad dotyczących wychowania dzieci i całokształtu działalności tej grupy, uznał ŚJ za "religię działającą jak sekta".
(sprawa Palau-Martinez przeciwko Francji (skarga nr 64927/01), która została rozstrzygnięta przez ETPCz 16 grudnia 2003 r)

- W marcu 2004 r., po sześcioletnich staraniach o delegalizację Świadków Jehowy (ŚJ), moskiewski sąd zakazał działalności tej grupie wyznaniowej na terenie Moskwy, argumentując swoją decyzję pogłębianiem podziałów między wyznaniami, podsycaniem nietolerancji, rozdzielaniem rodzin i zmuszaniem poważnie chorych do rezygnowania z pomocy medycznej. Decyzję tę w czerwcu podtrzymał sąd odwoławczy.

Cytuj:
Na jakiej podstawie sąd uznał, że ŚJ działają „jak sekta" i jak to się ma do kontrargumentu, że przecież „są zalegalizowaną religią"? Otóż są to dwie różne kwestie. Pojęcie sekty nie opiera się tutaj li tylko na kryterium formalnym, tj. fakty rejestracji lub ustawowej regulacji, czy ilościowym, tj. ilości wyznawców. Wyznanie to może być kwalifikowane jako sekta na podstawie kryterium materialnego. Na tę kwalifikację mogą wpływać m.in. izolacjonizm członków od życia społecznego poza grupą, antagonistyczne nastawienie wobec 'obcych', sposób i zakres oddziaływania na członków i zakres wpływu grupy na ich życie, agresywny lub nachalny prozelityzm, głoszenie skrajnych i apokaliptycznych nauk i in.

Słowa sekta na określenie ŚJ użyła Europejska Komisja Praw Człowieka w swych decyzjach :

Cytuj:
Zważywszy, że skarżący twierdził, iż jako członek sekty Świadków Jehowy (...).; (...) jako kapłan sekty był on ofiarą traktowania dyskryminacyjnego (...) '' (Skarga nr 2299/64 - Decyzja z 2 kwietnia 1965)

Cytuj:
''Komisja stwierdza zatem, że członkostwo takiej sekty religijnej, jak Świadkowie Jehowy (...)'' (Skarga nr 10410/83 - Decyzja z 11 października 1984)

http://brooklyn.org.pl/sektasj.htm

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org