Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marsz skinchedów |
ale ********* strona szpenio - człenio!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marsz skinchedów |
Ludzie, skąd u was tyle żółci i nienawiści? Jeśli byliście sami poszkodowani przez K. to trzeba było samemu podjąć jakieś kroki, a nie teraz jazgotać na forum. Pewnie połowa z was pierwsza podaje im rękę na powitanie...
|
|
ludzie, proszę podajcie prawdziwe wynagrodzenie. Nie wierze ze za takie stawki pracujecie, po pierwsze to jest nie logiczne wbrew podstawowych praw do życia, ponieważ, jak człowiek może utrzymać się za takie stawki, : opłacić mieszkanie, jedzenie ,odzież , eksploatacja samochodu, rozrywki, opłaty za media, energie, gaz itp, wakacje? Analizując to, zostaję się na minusie, tak wiec ktoś tu ściemnia, lub wprowadza w błąd ludzi.
|
|
w boze narodzenie da^l popisuwe przyznaje
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=IF18zP0kwFw
|
|
Z odpowiedzialnością materialna jest tak że jak będzie braków np. 10 tys odlicza tylko procent ile wam napisze w papierach i dzieli to na całą załogę . W takich dużych sklepach nie ma nigdziej odpowiedzialności . Jak by nie był stratny to by nie dawał tego do podpisu proste ten człowiek jest sławny na całą Łomżę kto u niego pracował ten wie. Tam gdzie mają odpowiedzialność np Alex jest tak że każda musi spłacić po 2.5 tys każdy kto słyszy o tym ucieka jak najdalej się da bo to jest najgorsze i nie na taki duży sklep gdzie wynoszą towar . Wymienia załogę bo starej załogi nie dał rady przekonać . To jest samemu sobie wieszanie pętli na szyi . luki
|
|
a co sam te jechofe?
|
|
do jutra
|
|
Ja spotkałem się z najwyższą stawką 1700 euro za godzinę szkolenia (taką szkolną) , szkolenie prowadzone było przez profesora aktualnie pracującego u dużego poddostawcy NASA i trwało 4h. Masz rację to dobry biznes.
|
|
ile zmian? w jakich godzinach praca? srednei zarobki poczatkujacego? czy praca w soboty neidziele?
|
|
a ja zarabiam 1500, 100, 900
|
|
ee tamm kawa i ciastka.. i tak sie nudze :]
|
|
to zalezy od kontraktu jaki podpiszesz
|
|
Władziu,głowa do góry,napewno coś znajdziesz.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=omdqXWlXtiw
|
|
W warszawie nie zostałem tylko dlatego ze chciałem wrócić do Łomży po aplikacji, mam znajomych prawników w całej Polsce więc nie wyjeżdżaj z takimi dygresjami bo nie masz pojęcia o czym piszesz, a jak układa się w Sądzie to święta tajemnica...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=bjE_2fFMnG0 jestem raczej tolerancyjna tak mi sie wydaje, i raczej kulturalna
|
|
Witam! Poszukuje kontaktu do dobrego ginekologa z gory dziekuje za namiary
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |