Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktora rocznica panie red.?? |
Weź axe się schowaj z tymi swoimi bredniami, bym cię zgasił ale gówno się nie pali więc przykro mi,trudno.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktora rocznica panie red.?? |
Zajrzałem do kodeksu i sprawa wygląda tak: Zgodnie Art. 129. 1 ustawy prawo o ruchu drogowym czuwanie nad bezpieczeństwem i porządkiem ruchu na drogach, kierowanie ruchem i jego kontrolowanie należą do zadań Policji. Drogą zaś jest wydzielony pas terenu składający się z jezdni, pobocza, chodnika, drogi dla pieszych lub drogi dla rowerów, łącznie z torowiskiem pojazdów szynowych znajdującym się w obrębie tego pasa, przeznaczony do ruchu lub postoju pojazdów, ruchu pieszych, jazdy wierzchem lub pędzenia zwierząt. Nie istnieją tym samym podstawy do wykonywania obowiązku o którym mówi ustawa (tj. kontroli drogowej) na terenie prywatnym. Tylko nie wiem jak to rozumieć: "Nie istnieją tym samym pdst. do wykonywania obowiązku o którym mówi ustawa" . . .
|
|
W dzisiejszych wieczornych "Wiadomościach" podano,że średnia cena Pb 95 dla woj.podlaskiego wynosi 4,70. Na pierwszej lepszej stacji w Łomży możemy sprawdzić na ile ceny w naszym miasteczku odbiegają od tej średniej.
|
|
jaka praca taka placa do cholery
|
|
Chejaka orientuje się ktoś ile płacą w projektach za 1 h dla takch co prowadza szkolenia. To chyba dobry biznes, ile jest minimum a maksssss
|
|
ale głupoty gadacie wszędzie ludzi zwalniają tak już jest, w sumie w różnych firmach pracowałem ale tutaj jest spoko. i najważniejsze że ten właściciel co został nie wariat tylko ludzki chłop i nie op...la za byle co a jak trzeba to i dobre słowo powie. z różnymi czubami miałem już kontakt i cieszcie się że jeszcze tacy szefowie i takie firmy w tej naszej łomży są. a komu się nie podoba to jest trochę "lepszych" firm łomżyńskich: wiomar, kurpiewski, cto, mariola.... lista długa jak ch...ra ja tam mówie że trzeba sie cieszyc z tego co sie ma, a robota w sumie nie jest ciężka, lepiej niż na budowie i umowe mam a nie na czarno
|
|
A telewizja kiedy to pokaże ? ROK 2011 rokiem TVN-u w Łomzy !!!
|
|
Za moich czasów to ja najmilej wspominam "medyka" mam nadzieję że go nigdy na swojej drodze nie spotkam.......to dzięki niemu już tam nie pracuję, ale kto tam pracował to wie kto to był. Ale i na niego przyszła kolej. Teraz jak rozmawiam z ludźmi to słyszę że jest super.
|
|
ja tez popieram Omaaaaania
|
|
14/h+cos tam :)
|