Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Dyrektora Jaszewskiego |
Urzekła mnie Twoja historia. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Dyrektora Jaszewskiego |
Alez tak , czemu nie, tobie tez nalezy sie....ale ,mi chyba nic nie obiecywałas, albo byłem w tedy ....niewazne. Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
misiek-2lo, a po co jest kurs :P ?
|
|
Vlad: ja chętnie wpadnę :-) Czy masz na stanie jakiś "szpirytus" ?! ;-) bigi2004
|
|
fabian Dlaczego trójniki muszą powinny być metalowe? Możesz to wyjaśnić? Pozdrawiam
|
|
Na zachodzie zakładają sobie aparaty dla malutkiej wady rozmieszczenia zebów lub bez powodu, ponieważ to modne- nosić drogi aparat. m40 puknij się w głowę zanim coś takiego napiszesz.
|
|
tak w 1,5 roku! bo jak ktos jest po medyku to bedzie mial mozliwosc przyspieszyc i zrobic licencjat szybciej i nie wyczytal tylko zaslyszal i to od konkretnej osoby:P
|
|
zalegalizujmy kradzieze, niezaleznie do miejsca na ziemi, kraju, dominujacej religii, zawsze sie znajdzie amator na cudze mienie. Dlaczego by nie zalozyc cechu zlodziei i oszustow i opodatkowac ich. To bardzo perspektywiczna (znaczy sie rozwojowa i z przyszloscia) branza. Po co zlodzieji karac, wszadzac do wiezien, utrzymywac ich na nasz koszt. Wystarczy zalegalizowac to zajecie i czerpac z tego pozytek! W koncu zlodziejstwa podobnie jak prostytucji tez nigdy nie zlikwidujemy! ;))))) I jak wam sie podoba moja wersja reformy finansow?
|
|
No toć Ptysia ni ma to trza za niego nadrabiać zaległości...:)
|
|
A błąd! Nie chciało mi się robić kawy... Za dużo wysiłku to kosztuje, a tu energii jak na lekarstwo... Nu, ale po tym "Maćku" jakby l;epiej nieco...:)
|
|
VectraNet jest bardzo wolna w porownaniu do IST
|
|
Wczoraj wieczorem zauważyłem gościa koło 50 jak pieska wyprowadzał koło spółdzielczej. Mam pare ładnych okrągłych kamieni i torebek z wodą przygotowanych. Dzisiaj wieczorem mu niezłego guza na łbie natłuke jak to jeszcze raz zrobi. Ciekawe czy wiedzą ludzie że za takie g.... płaci się mandat od 200 złotych w góre. Wcześnbiej pisałem że będe ludziom wycierał ściane i klamki u drzwi g... ich psa a jak się ono wypisze to swoje przyniose skoro są takimi zboczeńcami i ich g.... w publicznym miejscu podnieca.
|
|
Zambrów: Skandaliczny podział środków UE Skandalem nazywa burmistrz Zambrowa Kazimierz Dąbrowski pominiecie miasta w rozdzielaniu funduszy europejskich. Zarząd województwa podlaskiego wczoraj podzielił ostatnie 53 miliony ze Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego na rozwój transportu regionalnego. Niestety także tym razem pieniądze nie trafią do Zambrowa ani do powiatu zambrowskiego. Przypomnijmy przy poprzednim podziale funduszy ze ZPORR-u władze województwa skreśliły najwyżej oceniany przez ekspertów projekt miasta remontu tamtejszej hali po Zamtexie i utworzenie nowych zakładów pracy dla około 400 osób. Burmistrz Kazimierz Dąbrowski zapowiada złożenie protestu. Przy czym jam podkreśla, nie zaskakuje go przyznanie 45 z 53 mln zł dla Białegostoku, ale 8 mln zł na drogę w okolicach Augustowa, która była na 11 pozycji, a zambrowska inwestycja na 3. Dodajmy, że wszystkie złożone przez samorządy projekty do ZPORR opiewały na grubo ponad 200 milionów złotych dotacji. Mad_Blunted_Jazz! Czy burmistrz Zambrowa też bełkocze nie znajac tematu? Zauważ że ja w zadnym z postów nie nazwałem Białegostoku śledziowem, co u Ciebie często występuje. Dlaczego nie skrytykujesz tych co zamieszczają artykuły w portalu o skandalicznym podziale funduszy, tylko mnie uczepiłeś się? Dlaczego tak Ciebie rozdrażnił ten temat? Pozdrowienia.
|
|
ktos na to sie zapisuje? :]
|
|
Jak to dobrze, że ja nie mieszkam na jakimś osiedlu :)
|
|
Nie trzeba tutaj żadnych zapędów detektywistycznych wystarczy wyjść przypilnować i zanieść ludziom g... pod chałupe i nim ściany wysmarować klamke i próg. Może wtedy się nauczą że trzeba to zabrać w torebke i do kosza wywalić. Skoro jest ustawa to znaczy że moge g... właścicielowi odnieść. A co on z nim zrobi zje czy do kibla wyrzuci to już jego sprawa.
|
|
R O T F L oby nasze dzieci samolotow sie nie czepiały
|
|
Dzisiaj to tak tych zboczeńców srających na trwanikach przypilnuje że im sie odechce. A ta pani Anna Mira po tym swoim kalece bez tylnych łap niech też gówna sprząta bo to nie sanatorium dla niepełnosprawnych jajników. Jeśli to nie o panią akurat chodzi to prosze sie nie gniewać ale g... swoje i psa sprzątać. oby nasze dzieci samolotow sie nie czepiały
|
|
Jestem jak najbardziej za odnoszeniem zguby właścicielowi :). Ów będzie miał wówczas pełne prawo, a nawet obowiązek powiedzieć, czy raczej zapytać grzecznie: "A g...o cię to obchodzi!?". W końcu to jego "własność"...
|
|
Kupiłem dzisiaj dodatkowo paczke petard. Dzisiaj sie scwanili bo psa wyprowadziła matka z dzieckiem na ręku więc na razie nie reagowałem szkoda mi tego dziecka było. Zobacze czy sie pieski petard boją. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
To że piękna to się zgadza ;)) Pozdrawiam MA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |