sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS program 500+

tylko craftsman polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS program 500+

tak :) będziesz fantastycznie zarządzał/-a swoim zasiłkiem dla bezrobotnych :]

bez pleców żadna szkoła Ci się nie przyda chyba ze w czepku urodzony/a jestes ;)

tam sa dr.Pękała dr.Malinowska a tego trzeciego nie pamietam

Potwierdzam co napisał pabo. Dla mnie kierownictwo OK tylko na produkcji jest niezdrowa atmosfera. Ja napewno nie wspominam miło P.....y

zyzio dzięki chyba właśnie do byla dr. Malinowska.

Hehe

Imię (nazwa) użytkownika: kuzniar

Następny nick specjalnie założony do obrony .... (kto to może być? ;). Chciałbym zauważyć że nie ma ani jednej pozytywnej opinii o tych ludziach stałych użytkowników tego forum. Chyba coś to oznacza ;).

kuzniar takie głupoty to se możesz p......... w swoim towarzystwie może ktoś to łyknie i nie strasz bo się zesrasz. Może twoje np. dzieci się boją "wyciągania konsekwencji" , ale mnie osobiście to możesz cmoknąć w pompkę. Nie znoszę nieuczciwych krętaczy i swoimi wywodami tego nie zmienisz.

jankeson to gratuluję że Ciebie p.Zbyszek nie oszukał, może miałeś więcej szczęścia..my tego szczęścia nie miałyśmy i musimy się teraz szarpać z nim po sądach, prokuratorach i na policji...wystarczajaco przeszłyśmy i nam teraz taka sytuacja jest nie potrzebna..

http://www.cenapaliw.pl/index.php?l=10&m=95

Polecam Ścianę.Bardzo dobry lekarz,prwadził moją ciążę.Przjmuje prywatnie na Żeromskiego, a publicznie na Polowej.

5 zł za litr paliwa to cena, która wystraszyła kierowców. Efekt? W styczniu spadły obroty stacji benzynowych - informuje "Dziennik Gazeta Prawna". Przekroczenie progu 5 złotych za litr okazało się być psychologiczną barierą, która skłania klientów do rezygnacji z tankowania. Spadek w porównaniu do sprzedaży w analogicznym okresie 2010 r. wyniósł aż 10 proc. Dlatego operatorzy robią wszystko, aby na dystrybutorze cena zaczynała się cyfrą 4.

Proponuje bojkot stacji z najdroższym paliwem w mieście

kużniar ,widzę,że też tu piszesz teksty sponsorowane.,a może kuzniar to pan K......?

A co to jest zdrowa atmosfera na produkcji ??

Na czym ona ma polegać ???

---

No też właśnie proponujemy Panu D. zgłosić sprawę do Pani Jaworowicz. Wtedy i Pan D. i K. będzie mógł wyjaśnić sprawę przed opinią publiczną, która najlepiej umie osądzić kto jest w sporze winny.

W Łomży te ceny to sprawa Kurpiewskiego i pomimo że jest wielu właścicieli i różne stacje paliw to oni mogą mieć tylko niewielką różnicę i nie mogą tego zmienić, więc dziwię się naszym władzom co za poroniony pomysł z bulwarami i to żeby w Łomży zrobić atrakcje turystyczne (chyba że na poznanie cen paliw). Zambrów ma taniej, jadąc na Mazury już od Kolna, Grajewa jest taniej w kierunku Warszawy od Wyszkowa, więc może ktoś ma pomysł lepszy jak blokada dróg by się dobrać mu do dupy czy coś z tym zrobić.

rudy błazen z druhem

a kto powiedział, że to blok spółdzielni? :)

tak tak jak zwykle biedaka wrobili, kazdy niewinny tylko sie na nich uwzieli...no litosci...

tez polecam Ścianę, jak mi zrobił cesarkę 10 lat temu, to do dzisiaj nie ma żadnego śladu, jedynie można wyczuć lekkie zgrubienie.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org