Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urban |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urban |
Treść jest ukryta
|
|
15 zł. 10 zł za przejazd + 5 zł za wejście na górę:D
|
|
idź do pracy i zacznij oszczędzać ( a nie siedź na dupie i przestań myśleć co by było gdyby? )
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Bank Polskiej Spółdzielczości http://www.bankbps.pl/klienci-indywidualni/kredyty/kredyty-mieszkaniowe/ < wieczne im odpoczywanie >
|
|
grosz do grosza i bedzie kokosza lamko:D rambo:D
|
|
Zenit, przez Ciebie bym sie udławił :D
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=23814 Proszę zapoznać się z informacją z wyżej podanego linku. Jak wiadomo m.in. z telewizyjnych wiadomości, rachmistrz otrzyma ok. 10 zł za przeprowadzenie jednej ankiety. Dlaczego popularna strona internetowa łomżyńska www.4.lomza.pl wypisuje takie brednie?
|
|
Piekę na mące żytniej chlebowej typ 720. Możesz ją na pewno kupić w sklepie na ul. Wiejskiej.Polecam!
|
|
mam pytanie, dostałem skierowanie do przychodni ortopedycznej, czy po zapisaniu w rejestracji długo trzeba czekać na przyjęcie?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i wam tez polecam. stop darmozjadom z ratusza i ich znajomkom
|
|
dziękuję bardzo za wszelkie informacje, zakodowałam z tym Gold Finance. Niestety nie łapiemy się na opcję Rodzina na swoim, szkoda bo zawsze to jakaś oszczędność. kredyt chcemy w złotówkach, jakoś to dla nas najpewniejsza waluta. 30375 czy miałeś w PKO BP konto? słyszałam, że tylko ich klienci mają warunki preferencyjne, Ci z "ulicy" już nie
|
|
"Bank Polskiej Spółdzielczości http://www.bankbps.pl/klienci-indywidualni/kredyty/kredyty-mieszkaniowe/" A może jeszcze byś napisał jak mają się dane sprzed półtora roku do obecnej sytuacji? "Jak interesuje cie kredyt w polskich zł to najlepiej jest w PKO BP, w obcych walutach nie wiem. W PKO są tańsze koszty udzielenia kredytu niż w innych a i rat miesięczna to niekiedy różnica 100zł w porównaniu z konkurencją" Taa najlepiej, to podaj dokładnie czym ta oferta się wyróżnia na tle konkurencji?
|
|
Dokładniej w hotelu pielęgniarek.
|
|
No cóż 10 zł brutto za jedną ankietę na drodze nie leży, praca publiczna to i okazja wyskoczyć w godzinach pracy na ankietkę, albo po co łaźić jak można zrobić ankie
|
|
Ja też ósemkę wyrywałam u p. Głuszkowskiego. Polecam, zero bólu. Nawet jak znieczulenie odeszło :) A dziąsło miałam nieźle spuchnięte i stan zapalny.
|
|
ma ktoś moze numer telefonu do starych kupisk to tej firmy gdzie naprawiają siłowniki hydrauliczne?
|
|
Przebrać się za księdza, kupić duże zdjęcie Jana Pawła i zbierać datki na "zbożne cele"...., najlepiej angażując harcerzy do pomocy. Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Mądrego to miło posłuchać! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ja ci dam zazdrośniku! Otóż pracował jako obsługa punktu sprzedaży pewnej firmy w Łomży przez dwa lata i przez cały ten czas uczył się a prościej studiował podnosząc swoją wiedzę i kwalifikacje. później pracował u pana Stanisława w firmie sprzedającej mat. bud.nadal studiując!Tak więc w d...pie byłeś i g......wno widziałeś i się ciskasz!!! Maciej ciężko pracował przez wiele lat i sobie tylko zawdzięcza to do czego doszedł!!Addamos pomyśl logicznie czy będąc na miejscu pana Czerniawskiego powierzył byś swoją kampanię wyborczą jakiemuś nie kompetentnemu bucowi?Takim oportunistom jak ty to zawsze coś wadzi! Poczekaj cierpliwie a gwarantuję tobie że doczekasz się wyników pracy pana Macieja!
|
|
|
ja teraz jestem na poludniu Polski i ceny paliw sa o 20-30 groszy nizsze niz w Lomzy to jest jakas parodia lomzynska klika trzyma sie razem i zawyzają ceny paliw a jakosc ich daje wiele do zyczenia
|
|
To jest Łomża właśnie. Gdy zwykły człowiek wpadnie w tryby mafijno-koleśiowskie zostaje zniszczony.
|
|
przyłóż światło do wyczystki i sam wyjdzie
|
|
Oj chyba Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego będzie miała tu dużo do roboty. Jeżeli fakty przedstawione w tym tekscie wyborczej polegaja na prawdzie to niebawem będzie bardzo gorąco zwłaszcza ,że organy rzadowe są w to bardzo dziwnie uwikłane jak wynika z tego tekstu. przetrzymaliśmy Ruska, przetrzymamy i konuska. Zasady proste w życiu mam - nie czyń drugiemu tego, czego ty nie chcesz sam.
|
|
w galerii obok pepco w sportowym jest teraz wyprzedaż -30% na wszystko
|
|
A może lepiej by tę sprawę nagłośnić w TV? Np. w sprawie dla reportera??
|
|
|
Dzięki za poparcie:) Szkoda,że ulegamy stereotypom i dajemy sobie wmawiać,że nic od nas nie zależy...Życie jest krótkie, trzeba z niego korzystać, bogacić się, być szczęśliwym...Wziąć sprawy w swoje ręce. Pieniądze szczęścia nie dają? Bzdura, dają szczęście pod warunkiem,że zdobycie ich nie jest celem samym w sobie. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
Miało być na dobranoc a nie w południe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
moje gg 8105733
|