Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dyrektor podwyższa ofertę... i ogłasza konkursy ! |
Taaaa... piesek Marty50 z wielkim bananem na mordce produkujący drugiego, mniejszego bananka na trawnik. Albo robiący to w postaci bobków. I z tych bobków układa się na trawniku równiutki napis - KOPYTKO. Trudne słowo. Prawie tak trudne jak słowa: Sprzątaj Po Swoim Psie. Ryskago - serdeczne pozdrowionka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dyrektor podwyższa ofertę... i ogłasza konkursy ! |
"podobno licencjat mozna zrobic w 1,5 roku" Człowieku gdzieś to wyczytał??? 'O ile dobrze pamiętam miała nie włażić z butami w życie istniejących już Uczelni, mam na myśli WSA i Jański" buhahahaha co jeszcze pamietasz, to sie posmiejemy? Irytują mnie takie debilne wypowiedzi i nie mam zamiaru z nimi polemizować!!!
|
|
MrS hehe Z pewnością będzie okazja ... chociażby Twoja pomoc w wiadomej sprawie, myślę że maciek do nas dołączy :)
|
|
ucza wszystkiego od podstaw jak sie nauczysz i zdasz egzamin to dostaniesz certyfikat po co sie uczyc ? ........................... ciekawe pytanie ;-) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
:) prawda że fajnie było ?! Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
...prawda że ładna była ?! :)
|
|
113 - Mandaryna - Here I Go Again ? Temid
|