Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zastam skutecznie zakonspirowany! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zastam skutecznie zakonspirowany! |
FUNDACJA DZIECIOM ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ NR. KRS 0000037904 LECZENIE I REHABILITACJA MAŃCZAK ADRIAN NR.EWID. 3168 (lub Mańczak Jakub nr.ewid. 3169 ) Przekażcie 1% podatku a rodzice i dzieci będą wam wdzięczni :):):):)
|
|
Możesz zatrzymać pewnie ktoś specjalnie wyrzucił............
|
|
a ja tobie poleciłbym przejść sie do dobrego psychiatry ;-]
|
|
Obowiązek udzielania odpowiedzi wynika z ustawy o spisie powszechnym. Odmowa udzielenia odpowiedzi lub udzielenie odpowiedzi niezgodnych ze stanem faktycznym pociągają za sobą skutki prawne przewidziane w przepisach rozdz. 8 ustawy o statystyce publicznej. USTAWA z dnia 29 czerwca 1995 r. o statystyce publicznej Rozdział 8 Przepisy karne Art. 56. 1. Kto wbrew obowiązkowi przekazuje dane statystyczne niezgodne ze stanem faktycznym, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 2. W wypadku mniejszej wagi sprawca podlega grzywnie. Art. 57. Kto wbrew obowiązkowi odmawia wykonania obowiązku statystycznego albo udzielenia informacji w spisie powszechnym lub innym badaniu statystycznym, podlega grzywnie. Art. 58. Kto wbrew obowiązkowi przekazuje dane statystyczne po upływie oznaczonego terminu, podlega karze grzywny. rudy błazen z druhem
|
|
dziś byłam u dr dariusza wróblewskiego zatruł mi ząb na nfz lecz zastanawiam się czy dokończyc leczenie u niego czy gdzie indziej
|
|
UPS w normalnych miastach jest spoko, do Warszawy po raz kolejny paczka szła 5 dni, poczta w tym wypadku zawsze była szybsza. Generalnie ja się przestawiam na pocztę, bo są teraz o dziwo lepszym rozwiązaniem niż kurier.
|
|
A czy jest senz dawania 5 zł na ofiarem ? Tlenó tam mało , dózo statyh lódzi jest i to oni najwiecej tleniom ... rudy błazen z druhem
|
|
a czy ustawa nakazuje usadzanie ich na kanapie czy wystarczy na wycieraczce?i czy musi sie umawiac czy wchodzi kiedy chce ?
|
|
a jeszcze wcześniej? :D jak to było? hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |