Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
J. Lewandowski, pisior chyba jakiś, twierdzi, że w Europie są arabskie getta, gdzie policja boi się zaglądać |
Don ? Że co ? buahahah Na dona to on sobie nie zasłużył uwzględniając jego szczeniactwo nie wyolbrzymiając pozerstwa ,ale co tu dużo pisać.. Szkoda słów na takie ścierwo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: J. Lewandowski, pisior chyba jakiś, twierdzi, że w Europie są arabskie getta, gdzie policja boi się zaglądać |
Ja jestem zainteresowany!Podaj namiar!
|
|
Re: J. Lewandowski, pisior chyba jakiś, twierdzi, że w Europie są arabskie getta, gdzie policja boi się zaglądać |
jaka ksiazke polecacie do przeczytania ??
|
|
Moim zdaniem założyciel tematu pisał do tych "paru procent normalnego społeczeństwa". To nic nie kosztuje zapytać i w cale w cuda nie trzeba przy tym wierzyć.
|
|
Statoil Łomża: Pb95 - 4,98 zł Statoil Białystok: Pb95- 4,69 zł Cena tego samego dnia, oczywiście. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |