Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zly Kaczmarek oszukal biednego Prezydenta, ze nie byl w PZPR... |
przekażę wszystkim Aniom - fajny pomysł :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zly Kaczmarek oszukal biednego Prezydenta, ze nie byl w PZPR... |
No to ja polecam przez dwa lata od kiedy ją mam nie miałem internetu max 2 dni (na całe dwa lata). Mówiąc, że nie miałem mam na myśli jego szybkość kiedy to bardzo wolno chodził. Polecam neo+, chociaż jej wielką wadą jest cena....
|
|
można sprawić, ale mnie nie trzeba poprawiania, bo jestem perfekcjonistką , a zwłaszcza jak mi zależy:D
|
|
Będą takie same przeboje jak wszędzie w wakacje!!! Słuchaj RMF, Zetki, radia lokalnego, regionalnego, "Trójki"... Tylko jinglami się różnią w te miesiące (no i w niektórych jest odrobinę więcej wiadomości).
|
|
"To nie oni mają komplesk niższości w stosunku do nas lecz my mamy kompleks wyższości w stosunku do nich. Uważamy, że mamy bogatą tradycję, paletę znanych postaci (także historycznych), dobre szkoły, szlachecki honor, jesteśmy tolerancyjni, zaradni i waleczni ..."- brawo uomrzan, uważam jako dodowity łomżanin, że to na sto procent trafiona diagnoza. Ale jest jeszcze mentalnośc białostocvka. Każdy, kto tam zamieszka (nawet wcześniej mieszkając np. w Łomży) zauważa odmienne myślenie- może przez wielokulturowość, a może poprzez jakieś- jednak- kompleksy nieuzasadnione... Z włsnego doswiadczenia z rozmów telefonicznych z urzędnikami białostockimi oceniam, ze w ciągu ostatnich 3 lat znormalnieli mniej więcej o do 250%.
|
|
IST najlepsze w regionie, Masz szybki Internet Masz sieć osiedlową 1 Gb Hub Direct Connect 1 Gb Serwery gier Teraz niedługo zaczną puszczać TV przez neta i to w cenie abonamentu. Nara
|
|
666 jezeli ludzi poznajesz na forum w ten sposób to dla ciebie wszyscy tutaj są gejami. sam jetes gejem a jezeli masz jakies problemy to mozemy je rozstrzygnąć osobiście.
|
|
Postanowiłem założyć instalację gazową LPg do samochodu i nie wiem gdzie najlepiej to zrobić, ewentualnie jakiej firmy instalację włożyć. Macie może jakieś doświadczenia z firmami w Łomży lub okolicach trudniącymi się tym? Gdzie i co polecacie, gdzie odradzacie? Czekam na opnie Forumowiczów :) Pozdrawiam!
|
|
Jesli Twoj samochod w miescie pali nie wiecej niz 10 l. to zastanow sie czy warto... No chyba ze chcesz zalozyc gaz sekwencyjny za 4000 zl :)
|
|
ok, tylko zaloz normalne buty, bo w takim blasku slonca moga mnie porazic :D
|
|
Właśnie przeczytałam na tej stronie, że ta nowa Państwowa uczelnia zamierza otworzć kierunek Pielęgniarstwo. O ile dobrze pamiętam miała nie włażić z butami w życie istniejących już Uczelni, mam na myśli WSA i Jański, a prowadzi kierunki Zarządzanie, które jest w Jańskim, Informatykę, która jest w WSA i otwiera Pielęgniarstwo, które też od tego roku będzie WSA. Panie Rektorze tej uczelni, trochę własnych pomysłów. Co Wy na to?
|
|
Mój samochód pali mniej, ale przeliczyłem że warto :) A instalację gazową chcę raczej tańszą niż sekwencyjna :) Myślę, że 1800 zł to max. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
To chyba dobrze :) że otwierają a nie zamykają. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
A nie lepiej mieć więcej kierunków w mieście niż więcej uczelni o tych samych kierunkach?
|
|
Tylko,że należy zauważyć,że pielęgniarstwo na poznańskiej to państwowa(czytaj bezpłatna szkoła).A ciekawe kto wymyślił ten pomysł,o nie wchodzeniu sobie w drogę:P:P:P?hihi jak nie rektorzy szkół prywatnych ;p;p;p
|
|
Czy ktoś się może orientuje gdzie w Łomży można odbyć podstawowy kurs pierwszej pomocy? Czy w Łomży jest oddział PCK? Będę wdzięczny za jakieś info. Pzodrawiam... k_T
|
|
Tu nie wchodzi o wchodzenie w drogę, a o rozszerzenie możliwości studiowania w Łomży. A co do płatności, ja studiuję w Białym na dziennych i uważam, że państwowa nie znaczy tańsza. Tam trzeba zapłacić za mieszkanie, jedzenie. Z tego co wiem, nauczyciele od nas przyjeżdzają do WSA i wykładają to samo co u nas. W indeksach podpisują się tak samo. Czsem żałuję, że nie studiuję w Łomży
|
|
Witaj. Ja proponowałbym się przejechać do firmy Mac&Rob na Senatorskiej 13 koło III LO, wg mnie to są najlepsi fachowcy w Łomży od 9 lat. Ja i kilku moich znajomych robliśmy u nich istalacje w przeciągu kilku lat i w tym roku również. Naprawdę bezproblemowo, a i obsługa fachowa :) Zawsze jakiś rabacik można wytargować. I nie ma tak, że za jakąś poprawkę czy ustawienie czegoś biorą kasę ... Nie znam lepszej firmy.
|
|
Na Senatorskiej robią solidnie. Tak jak pisał makmarc, za poprawki i ustawienia nie biorą kasy !!! A ceny? - dobra instalacja nie może być tania. rudy błazen z druhem
|
|
Czlowieku co Ty gadasz ? Od kiedy skate'y sluchaja hip-hopu :| ?
|
|
Albo przeprogramuj silnik na paliwo 102 oktanowe :D I wtedy nic nie stracisz :]
|
|
Ja tam nikogo nie nienawidzę! Dla mnie to jakaś ściema z tym konfliktem. Pozdrawiam i ściskam wszystkich... no prawie wszystkich :/ Tyle ja MA
|
|
wiatr może i hula ale sporo ludzi tam pracuje i utrzymują rodziny czynsz jest dość wysoki na te warunki dlaczego jszcz podatek
|
|
Ładnie to tak małpować wątek???
|
|
Mam 2 auta robione na Senatorskiej, żadne nie straciło na mocy i skuteczności, a czasem zastanawiam się, czy auto jedzie na faktycznie na gazie czy na benzynie, bo wydawałoby się, że ciągnie lepiej. Silnik nie traci, a szybko się zwróci taka instalacja. Polecam wszystkim!
|
|
Hmm no wiesz to że akurat ty nie miałaś możliwości studiowania w Łomży nie znaczy, że inni też nie mogą. Zazdrościsz przyszłym studentom czy co? Nie przyszło ci do głowy, że jeśli otwierają akurat takie kierunki to znaczy, że mają po prostu akurat takie możliwości.
|
|
mmm...tak się zapytam, coś trzeba umieć żeby iść na ten kurs? czy też wszystkiego tam się naucze i jak zalicze to dostanę certyfikat?
|
|
Polecam interneo !!
|
|
A Ja wam powiem, że w Łomży zawsze był duży wybór wsród Uczelni, szczególnie państwowych i kierunków studiowania ;]
|
|
VectraNet! Bardzo polecam. Pozdrawiam.
|
|
Wiesz Romi, nie chcialo mi sie odpisywac na tendencyjny Twoj post, ale nie wytrzymalem! hipokrytow znajdziesz wszedzie, w kazdym kraju niezalezenie od dominujacej tam religii - wiec odpusc sobie nie wiem, czy w sredniowieczu zakony prowadzily burdele, ale skoro posiadasz takie infrmacje to moze podzielbys sie z nami ich zrodlem - o ile jest wiarygodne, Jakies naukowe opracowanie, bibliografia itp. Kosciol pietnuje nedze w kazdej postaci, ale nic nakazac nie moze. Poza tym za chwile slyszelibysmy glosy, ze miesza sie do polityki. Tak zle i tak nie dobrze Jesli chodzi o pozostale zarzuty to kazdy za swoje czyny odpowiada sam. A nasze czyny swiadcza o naszej wierze, niezaleznie czy dotyczy to ksiezy czy ludzi swieckich i nie mnie ich oceniach. Jesli jakis lekarz w zaciszu swego gabinetu dokonuje aborcji, to wpierw zastanowilbym sie czy rzeczywiscie jest chrzescijaninek i katolikiem. Nie kazdy kto chodzi do kosciola jest wierzacym "nie kazdy kto wola "Panie, Panie" wejdzie do Krolestwa Bozego" - (cytuje z pamieci wiec moglem minimalnie przekrecic, ale sens zachowalem) Gdyby problem homoseksualizmy rzeczywiscie byl taki powszechny w hierarchii koscielnej (3/4 jak to ktos juz tu podal - nie wiem tylko na jakiej podstawie. Moze jakies badania byly prowadzone, o ktorych nie wiem. A moze sa one podane z sufitu, byle sie popisac i chlapnac jezorem) to ksieza juz dawno by znalezli formule lagodzaca lub wycofali sie ze swoich twierdzen. Tymczasem niezaleznie od liczby skandali - stanowisko Kosciola jest niezmienne we wspomnianej kwestii. Gdyby bylo tak jak ktos tutaj sugeruje, to czyz zamiast ze soba walczyc homoseksualisci nie powinni sie wspierac?? Widze tu mala niekonsekwencje i jeszcze jedno, Kosciol potepia nie homoseksualistow, lecz homoseksualizm, i tu roznica jest zasadnicza. Powtorze raz jeszcze Kosciol nie potepia czlowieka - lecz postawe, zjawisko. Poza tym zastanawiam sie Romi, na ile rzeczywiscie byles w tym zakonie, o ktorym kiedys mowiles, a na ile jestes zwyklym, prymitywnym, prowokatorem jakich pelno w sieci. Pozdrawiam
|
|
...no i cóż poradzić na to..? chyba ni ma na to rady...
|
|
Maciek nie dołączy bo właśnie go... jem...:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |