Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOD-wcy wyklęci |
kiedyś umówiłem się tam do mechanika zapisali mnie w kalendarzyku i ok przyjeżdżam na umówiony termin wjeżdżam na kanał no i zaczyna się czekam z 30 min młody Krzysio mówi jest mechanik zaraz będziemy robić no cóż a starszy pan z wąsem pier***** dzisiaj nie robię bo nie Krzysio rozłożył ręce bo miał drugie auto to się wkur*** i pojechałem do domu więc się pytam kto tam rządzi ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOD-wcy wyklęci |
tak jak w temacie:P
|
|
Autor: no nie (---.internetia.net.pl) Data: 27-01-11 22:04 mój niestety był Patriotą! czyli dla ciebie pol,pop (tu sobie dopisz.....) nienormalny >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Żałujesz że miałeś ojca patriotę ??????? Jak sam widzisz lepiej jest mieć normalnego :):):):):):):):):)):):)
|
|
a ja mam pytanie odnośnie ceny tatuażu mianowicie na jakiej podstawie oszacowują cenę tatoo za wielkość?za ilość zużytego materiału? czy tak na "oko" stwierdzają czy może jednak jakiś cennik jest?
|
|
Ha :) Cos w tym jest :P
|
|
..." Jeżeli jesteś w ciąży, jesteście narzeczeństwem krócej niż rok, albo nie skończyliście półrocznego kursu przedmałżeńskiego, nie powiecie sobie "tak" przed ołtarzem - donosi RMF FM. To nowe zasady udzielania ślubów kościelnych, które planuje polski Kościół. Wszystko po stwierdzeniach papieża Benedykta XVI, który zapowiedział, że sakrament małżeństwa będzie udzielany po rygorystycznie spełnianych zasadach. Dla niektórych mogą się one okazać zbyt restrykcyjne. Kościół planuje m.in. pytać o doświadczenia seksualne, uzależnienia, czy nawet przebyte choroby weneryczne. Dłużej będą trwały nauki małżeńskie, narzeczeni będą musieli przejść dokładne badania psychiatryczne, a kobiety w ciąży ślubu mogą nie dostać wcale - informuje RMF FM."... I co wy na to?
|
|
kurde Raki maja najgorzej przeje**** ten horoskop <;(
|
|
@brzęczyszczykiewicz OK, wstaw ”chodzący” link, nie cytaty. Wiesz jak to się robi? <tutaj wstaw link> Wtedy się odniosę, ja umiem sam czytać, a co dalej to zobaczymy.
|
|
Zgadzam się z tym. Ostatnio trwa moda : najpierw dziecko potem ślub! Co do nauk. Jestem mężatką od dwóch lat. Uważam, że przygotowanie było kiepskie. Ksiądz po prostu podpisał papier bez pełnego kursu. Oby szybciej. A czemu? Bo termin jednego wykładu po prostu przegapiłam. Tak nie powinno być. Jest dużo młodych małżeństw, które się rozwodzą. Ludzie biorą ślub tylko dlatego, że mają dziecko w drodze. Kobiety są co prawda bardziej dojrzałe niż mężczyźni mając np. 20 lat, ale nie zmienia to faktu, że trafiają się gówniary, które po urodzeniu dziecka uważają, że coś im się jeszcze z życia należy. Zakładając rodzinę (czy to z przypadku, czy nie) trzeba liczyć się z pełną odpowiedzialnością a nie po miesiącu "już mi się znudziło dorosłe życie". Ludzie, którzy są dojrzali na pewno to rozumieją i są gotowi na to by uczestniczyć w długoterminowych kursach i wykładach. Wiedzą, że robią to dla siebie. Natomiast młodzież dla, której małżeństwo ma być formą bunty, prostym rozwiązaniem, ucieczką, bądź modą zawsze będę się buntować, żę to za długo i zupełnie tego nie potrzebują.
|
|
kaśka2 albo sama prowadzisz takie kursy albo jesteś skończoną dewotą. Jestem dojrzały i od kilkunastu lat pełnoletni, ale te kursy to lipa. 95% uczestników nigdy by w nich nie wzięło udziału gdyby nie szantaż klechów. A teza że tego typu pogadanki zapobiegają rozwodom i patologiom to zwykłe bezeduryyy.
|
|
znajoma na kursie dowiedziała się ze rak szyjki macicy bierze sie z seksu przed ślubem i z masturbacji!!! serio. nie mogłam w to uwiezyc jak zaczeła opowiadac. te kursy to lipa straszna. wzrosnie liczba slubow cywilnych.
|
|
za 200zl da się rade:)
|
|
Skopiuj sobie . Czy nie potrafisz??? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> krótka instrukcja : Zaznacz kopiuj Wklej :):):):):) ![]()
|
|
Żadne nauki nie uchronią przed rozwodem.
|
|
co powiecie o sposobie wyboru starosty? Podoba się wam zdrada Sowy, rolnika spod Piątnicy?Jak uważacie, można startować z określonej listy partyjnej, apotem głosować po swojemu, dla zysku 400 złotych wyższej diety?!
|
|
marmro idź sobie stąd . Delikatnie proszę Cię .
|
|
Cleric jesteś w błędzie. Kursy prowadzą zazwyczaj ludzie świeccy, którzy mają tylko wykształcenie w danym kierunku. U mnie to była np. kobieta, która ma dom, rodzinę i 4 dzieci. Wykłady czysto teoretyczne prowadzą księża.
|
|
marmro ja znam :) podzielam Twoje zdanie :)
|
|
Marmro jak widać można. To jak wbijanie noża w plecy przyjacielowi :) Myślę, że i za 100 zł zysku niektórzy by tak zrobili.
|
|
Po czyichś plecach zawsze jest łatwiej się wdrapać.
|
|
Poczciwy człowiek żeni się wcześnie, mądry wcale.
|
|
7angelfree W 100% popieram !
|
|
... a wiecie, że w skandynawii (dokładne dane pochodzą z Norwegii) 4% urodzonych dzieci jest ze związku (zawartego) małżeńskiego. "Reszta" to, przepraszam, karta rowerowa. ... i jakoś żyją, na chleb im starcza, Norwegia - jedno z bogatszych państw europy, swoje kościoły/wiarę też mają...
|
|
działa wszystko to u ciebie jest cos nie tak. ? ? ?
|
|
Żona się nie pieni :):):):) Mąż żonie zrobi usta usta i szybko dojdzie do siebie :):):) A Omania męża nie odbija tylko urozmaica przyjemności :):):):):)
|
|
Dziękuję Wam za podpowiedzi, niestety, okazało się, że naprawić się nie da (bo to pilot- scyzoryk), trzeba kupić nowy albo zmienić całą centralkę. Muszę pokombinować.
|
|
ja od roku mam Play, przeniosłam się z Orange, w Play dla Firm mam za 79zł netto 540 min, w tym do play i na stacjonarne za darmo, w tym samym czasie orange proponowało mi za 100zł z hakiem 240min, i wiadomo jak te minuty w orange są rozliczane, zasięg mam wszędzie, tel bardzo dobry i kosztował chyba aż 50zł :). Umowe podpisywałam na starym rynku i panowie są w pożadku. Ponadto internet 3G, można se wykupic MB, groszowa sprawa i z zasięgiem też nie mam problemów.
|
|
dodam jeszcze ze za ten sam tel orange liczyło mi ok 300zł
|
|
Za 250 tyś nie, ale za milion juz bardziej realne. Więc to chwyciło. Nie udało się jednak wygrac miliona, więc plany o klinice mogły spłonąć na panewce, no ok. Jednak nie obliguje to pana doktora do nieprzekazania całej kwoty wygranej na chore dzieci zgodnie z deklaracją. A tymczasem mamy ( jak mniemam współczesna rozmawiała z lekarzem, skoro go cytuje za współczesną) tylko takie deklaracje: oprócz panstwa Mańczaków "– Pan Henryk ma zamiar wesprzeć pewną sumą pieniędzy także Paulinę Sokół, Barbarę Ignatowską i jej chorego syna Krzysia oraz kilka instytucji pożytku publicznego(...)"] -Jaka to "pewna suma" pieniędzy? - jakie to instytucje, co to znaczy "kilka", i ile pieniążków? - co z resztą pieniążków?
|
|
A o te kursy daja tak naprawde? Ucza prowadzic kalendarzyki? nikt ich nie prowadzi, bo sa inne metody antykoncepcji. Naucza zaplanowac ciaze? Gowno naucza od tego jest lekarz ginekolog i badania. Polroczne nauki sprawia, ze co? No wlasnie co konkretnie? Mojej znajomej narzecziny jak sioe nasluchal na tych kursach o sluzikach i innych intymnych sprawach kobiecych to jej tknac nie chcial, bo takich glupot kazali mu wysluchiwac. Z jednym sie tylko zgodze zakaz slubow malolatom i tym ktorzy hajtaja sie tlyko i wylacznie z powodu ciazy, najpierw rychly slub, a potem jeszcze szybszy rozwod. Ale naukom mowie zdecydowane NIE!!!
|
|
Zaraz jakiś mądry zrobi o tym demota i pójdzie w Polskę :P wcale nie trzeba do polsatu pisać ;)
|
|
|
między dworcem, a nową stokrotką
|
|
a
|
|
c
|
|
Treść jest ukryta
|
|
k
|
|
l
|
|
ś
|
|
uuuuu bedzie goraco dwie kobitki na jednego chlopa
|
|
5
|
|
8
|
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Podaje jego zdjęcie , jeżeli ktoś go zobaczy , niech da znać Sexy lalce ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Tu nie chodzi o wierzących, w części przypadków osób zawierających ślub kościelny wpływ ma presja otoczenia. Choć znak też i przypadki kiedy ślub kościelny był zawierany tylko ze wzlędu na presję drugiej osoby w związku. Nie podważam tu istoty ślubu kościelnego, ale jego sens traci na znaczeniu w sytuacji, gdy jest coraz więcej rozwodów kościelnych (przepraszam - nie rozwodów kościelnych, bo inaczej to jest nazywane przez sam Kościół). I tu się okazuje, że nie ma przeszkód by rozwiązać taki związek, bo chodzi o kasę. Tak więc Kościół sam sobie zaprzecza. W tym tkwi cały paradoks. Chcą wymagać od ludzi, niech zaczną najpierw od siebie dawać dobry przykład.
|
|
Poza tym jakim prawem ktoś może wymagać ode mnie by upubliczniać swoje doświadczenia lub choroby weneryczne? To są moje sprawy i takie rzeczy mogę poruszać jedynie na spowiedzi a i tu ksiądz nie ma prawa mnie oceniać.
|
|
Ojej jaka z Ciebie dobra duszyczka.Jestem pod wrażeniem.Żeby adwokat miał z czego żyć Ty się poświęcasz;-)))Mało już zostało takich ludzi;-)
|
|
alwaro, widzę ogromne bogactwo Twojego języka:) I to jest właśnie błędne myślenie dotycząca 1LO, czy chociażby 2LO. Często słyszę, że jeśli uczę się w 2LO to nie mam życia, że ciągle muszę jak to ująłeś/aś zakuwać. Niestety w każdej szkole trzeba się uczyć, ale bez przesady, aż tak ciężko nie jest;) nawet powiedziałabym, że spodziewałam się czegoś gorszego, a tu bez wielkiego zakuwania mam zadowalające oceny. Nie wiem z czego to wynika, że tak wiele osób postrzega 2LO jaką szkołę, gdzie chodzą same kujony;) Do tej szkoły chodzą naprawdę fajni ludzie:) można rozwijać swoje zainteresowania, bo mamy zespół muzyczny, ostatnio powstało kółko filozoficzne, które prowadzi przesympatyczny profesor;) 2LO polecam osobom, które mają zamiar dobrze zdać maturę, ale i dobrze się bawić:) pozdrawiam:)
|
|
Wolałabym .....hmmm lepiej nie mówić.Niech będzie rodzinny,weź ze sobą żonę.Może to ją pocieszy ;-)Pomogę wybrać adwokata;-)))
|
|
No to jesteśmy umówieni :):):):) Ale wiesz że makaron lubię domowej roboty ? :):):)
|
|
Za rączkę i do baru ? :):):) Albo w inne ciekawsze miejsce ? :):) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |