czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szwedzi zachwyceni polskimi lekarzami

Mam do was pytanie, gdzie są w Łomży antykwariaty?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szwedzi zachwyceni polskimi lekarzami

no to bedziemy mieli jaja. Jeden Pan na siłe lansuje te swoje ronda które w naszych warunkach spowoduja tylko korki w tych miejscach. Njagorsze jest to ze nie ma nikogo wpływowego w tym mieście aby ten pomysł powstrzymac.

Kaufland

Wyjaśnijcie mi, dlaczego Wy nas tak nienawidzicie???
Skąd u Was tyle zawiści, złości???

LOMŻA w Waszych oczach jest złem wcielonym, DLACZEGO?????
Czyżby kompleks niższości???

a no to poczytajcie co wypisuja na nasz temat!http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=25932922

z tymi "ulubionymi" mam podobnie jak kaschia. Pulp został moim ulubionym, bo go po prostu często oglądam (np wczoraj) i ciagle robi na mnie wrażenie, a inne oglądałam albo tylko raz albo dosyć dawno.

w ogóle to właśnie te "chore" filmy są najlepsze. są tak pokręcone, że nie wiadomo o co chodzi, a mimo to są piękne, ujmujące, wzruszające lub jakieśtam, ale takie po których obejrzeniu nie chce cię ruszyć z miejsca bo tak wciskają w fotel.

jakby zebrało się dużo osób możnaby utworzyć coś w rodzaju klubu i oglądałoby się co lepsze filmy. ciekawe czy możliwe byłoby to w kinie? nie mam pojęcia skąd kino bierze filmy i czy można mieć wpływ na to co oni puszczają. widziałam kiedyś stronę internetową kina milenium, ma ktoś jej adres?
chociaż to też trochę pomysł bez szansy realizacji. niestety ;(

a i właśnie ma ktoś Twin Peaks? aż wstyd się przyznać, że nigdy nie miałam okazji obejrzeć ;>

W imieniu i z inspiracji wielu Łomżyniaków, których przodkowie spoczywają na zabytkowym Cmentarzu apeluję do władz Łomży oraz do użytkownika terenu wokół alei cmentarnej o uporządkowanie tej szczególnej częsci Naszego Miasta. Zdewastowana przez "budownicznych" zetemesowskiego bloku wystarczająco długo czekała już na restaurację. Po wybudowaniu sądu można już bez zagrożenia kolejną dewastacją przywrócić jej poważny i godny wygląd na tyle, na ile będzie to mozliwe. Zabytkowej postaci alei nie da się pewnie przywrócić, ale mozna pod okiem konserwatora zaprojektować formę, która nie będzie uwłaczała powadze Nekropolii. Wnioskodawcy mają nadzieję, że Państwo Radni i Pan Prezydent podejmą pilnie tę inicjatywę i wraz z ŁSM ograniczą dotkliwe skutki skandalicznej dewastacji sprzed lat.
Pozdrawiam

Nosiłam stały aparat ponad dwa lata. Polecam Panią Kowalewską (gabinet na ul. Konstytucji 3 maja). Jeśli zdezydujesz się na założenie aparatu, to nie rezygnuj z niego zbyt wcześnie tylko dlatego, że uznasz, że masz już go dość. Polecam też Pana Cwalinę (gabinet na ul. Korczaka). Mówią, że w te klocki jest lepszy od Pani Wiesi :))

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Bib Blue, allegro:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56575173

Proszę bardzo. :) Film cudny.

Skarb narodów jest cholernie amerykański, widać po plakacie i zwiastunach i w ogóle. Nie zachwycił mnie, ale lubię Cage'a. Nicolasa zresztą :)

A Pulp Fiction... klasyka :) Jeśli cytuję teksty z jakiegoś filmu, to znaczy że jest na liście. Ulubionych oczywiście ;)

Pozdrawiam
Kasia

Kasiu!
Ale jak będzie rondo to skręcając w lewo wjeżdżasz od Zawadzkiej na to rondo i kierowca jadący Szosą Zambrowską musi Ciebie przepuścić i jedziesz bez problemów i nie musisz dodatkowo nadkładać drogi. Paliwo nie jest tanie.
Jadąc z Kierzkowej w lewo do Zambrowa przy zlikwidowanym lewoskręcie, trzeba jechac w prawo do Giełczyńskiej, Dwornej, Sikorskiego i do ronda, lub ewentualnie do Al. Legionów, Sikorskiego i do ronda.
Gdzie sens nadkładać tyle drogi. Lepsi fachowcy jak my nad tym myśleli.

Pozdrowienia.

Ryskago, w każdym mieście jest "uroczo" jeśli jesteś w nim tylko przejazdem. Gwarantuję Ci, że jak byś się tu wprowadziła na dłużej, to byś nie była tak optymistycznie nastawiona na pobyt w tym miasteczku. Wracam właśnie z Urzędu Pracy i wiem co mówię, chociaż chwilo mam pracę.

Jeśli tak Cię denerwują tramwaje, to się zamieńmy miejscami, mam całkiem miły i chłodny ;) pokoik. Trzeba tylko troszkę posprzątać ;D

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Cierpliwi czasu nie liczą :PPPPPPPPP

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org