wtorek, 04 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Redaktor w areszcie

Powodzenia :) Ale znaleźć w Łomży stałą prace to nie lada wyczyn :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Redaktor w areszcie

jak zdobyć instruktora i ile to kosztuje?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Jak już z jedzenie w McDonaldzie wam za drogo, to na prawdę bieda musi panować... Zjedz coś porządnego i wtedy zobaczysz jakie są ceny, bo jak wydać na gó** śniadanie czy jakikolwiek zestaw do 20zł to dużo, to szkoda gadać.

nie wiem jak srodek bo sie nie dostalem ostatecznie :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

a bo ja wiem,jezeli prowadzenie samochodu sparawia ci przyjemnosc i robisz to zawodowo a nie okazyjnie, bez szybkiej jazdy tylko wolniutko brniesz do celu
bo ja mam zawsze duzego stracha jak by

Coś wyczytałem że to wina flasha:/

Koleżanka Bolka i Lolka, dziękuję bardzo :)

Trzeba mnie 10złote;]

Jakie dokumenty są potrzebne do zarejestrowania nowej przyczepki samochodowej? Jakie są koszty? Czy trzeba robić jakiś przegląd? W ogłoszeniach są sprzedawane przyczepki samoróbki. Czy nie będzie problemów z rejestracją takiej?
Jeśli ktoś coś wie proszę o pomoc.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

szukam filmu ,,uwiedziona,, niestety w sieci nie ma ma może ktoś angielski tytuł to For My Daughter's Honor jest to dramat .

Witam was poszkodowani!

Zapewnie nie jestem jedyny lecz to trzeba napisać … kilka dni temu byłem w sklepie kaufland w Łomży, robiłem zakupy, z tego względu że było zimno więc postanowiłem pochodzić po sklepie… „ogrzać się” . Zauważyłem faceta około 20 , rozpięta kurtka, łupież na czarnych przetłuszczonych włosach, buty Nike, jak chodzi za jakimiś dzieciakami, pomyślałem chce je po wkurzać, uśmiechnąłem się i poszedłem dalej, na jednym z działów (tanie tigery 1,50 zł) za pół litra, zacząłem oglądać butelkę czy to nie żadna podróbka , gdy nagle zauważyłem tego pana, jak mnie obserwuje, poszedłem na kolejny dział , patrzę stoi za mną , patrzy się jakby miał myśli nieczyste, lekko się przestraszyłem, ale cóż… są tu jakieś kasjerki itp. Poszedłem do kasy, odwracam się stoi za mną ten „pan” , wziąłem 2 tigery, 2 batony i do kasy, nagle wychodzi on z 2 kasy i stoi, olałem go i poszedłem sobie dalej, nagle wyjmuje z pod bluzy jakiś kartonik i mówiąc przy wszystki klientach na sklepie , głośnym i donośnym głosem , „ochrona kaufland, musze pana przeszukać, zapraszam za mną” , bardzo spieszyłem się na autobus, przestraszyłem się i poszedłem sobie, on zabiegł mi drogę i rozkazał mi iść za nim… więc poszedłem, na jakieś zaplecze, mały pokój, z kanapą i biurkiem, mówi do mnie , co wtopa chłopie ? a ja co panu jest? Śledzi mnie pan, masz jakiś problem? A on do mnie rozbieraj się , a ja po grom? Bo ukradłeś coś… a ja nic Nie ukradłem, a on dzwonie po policje albo się rozbierasz… i zaczął mi pomagać zdejmować kurtkę, gdy byłem już rozebrany do rosołu mówi do mnie że mam mu dać jakieś pieniądze? Roześmiałem się, ale byłem strasznie gorący ze złości… kazał mi nagle dawać dupy czy coś, ja wpieniony na Maksa , mówię nie pozwalaj sobie na zbyt wiele, bo przegniesz pałę i cię skrzywdzę, a on roześmiał się i mówi do mnie że sklep okradają tacy jak ja. Odparłem mu, to że chodze 20 min po sklepie bez sensu nie znaczy ze coś kradę, to oburzające… jakiś tajniak, pedofil uważa się za rambo i myśli że mu wszystko wolno, zacznę stać pod sklepem z petycją ze grasuje tam jakiś wariat… który się nie myje ;/ pozdrawiam was , Ci którzy mieli znim styczność… sam na sam… nic przyjemnego… ;/ zero szacunku dla klientów… wywalic śmiecia na bruk i niech sprząta ulice bo to pomsta do nieba co on wyprawia…

Jakie polecacie technikum dla dziewczyny ? A moze liceum ? Ale jakie ? Mam oceny srednie Srednia 3.6 ale na koniec bedzie lepiej

chodzi o poprawienie pod kątem stylistycznym i ortograficznym?

geodezja - na czasie jest

A potem będziesz tu pisał i się mądrzył jako wykrztałciuch?

ekonomik, albo budowlanka
najlepiej żebyś popytała znajomych

rolnik zdecydowanie.szybko znajdziesz bambra po takiej szkole

tak

jeżeli masz ambicje to odradzam budowalnke, drzewna i wete... II i III LO to najlepsze szkoły średnie w Łomży

urbi et orbi

OOOO proszę mnie nie obrażać :]

cisna? idz na studia takie to zobaczysz co to matma..;>

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org