Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NEWS 1 000 Lecia, Jarosław Kaczyński otrzymał nagrodę im. Lecha Kaczyńskiego |
Zaremba wg mnie jest mocno przereklamowany - ja prowadziłam u niego pierwszą ciążę i zadowolona nie byłam, a bynajmniej po ciąży więcej się u niego nie pokazałam :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NEWS 1 000 Lecia, Jarosław Kaczyński otrzymał nagrodę im. Lecha Kaczyńskiego |
Złe miejsce do zadawania jakich kolwiek pytań jeśli nie liczysz na odpowiedz albo bez sensu albo zawsze na "nie". Moim zdaniem fajny pomysł i napewno klienci znaleźliby się. Kup jeszcze baner z magnesem na dach tak jak na taksi tylko przewóz osób w czwartek, piątek i sobote pod klub i napewno tez na brak roboty narzekac nie bedziesz.
|
|
Re: NEWS 1 000 Lecia, Jarosław Kaczyński otrzymał nagrodę im. Lecha Kaczyńskiego |
700 zł ? fakt ze zdalem za drugim razem bo przez swoją głupote dałem ciała za pierwszym razem ale wyszlo grubo ponad 1000 700 zl kurs 100 zl badania 25 zl zdjecia 302 zl 2x egzamin 84,5 zl wymiana prawa jazdy =1211 zl liczac ze zdasz za pierwszym to 1071 czyli to nie jest tak hop siup :) 700 zl i masz
|
|
Na Prusa pod 8 była po 4 złote. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |