Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niska frekwencja, wygrała imigrantka? |
Mam pytanie ktoś coś masz dzieci ? Jak uraziłem to sory!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niska frekwencja, wygrała imigrantka? |
Bajki dawno temu przestałem czytać. A kto wierzy jeszcze że znajdzie księcia lub księżniczkę to niech dalej żyje marzeniami. Tylko najpierw trzeba znaleść u siebie pozytywne cechy osobowości a nie tylko szukać u innych i stawiać nie wiadomo jak wysoko poprzeczke dla tej drugiej osoby.
|
|
7angelfree zgadzam sie z twoja wypowiedzią. rudy błazen z druhem
|
|
Witam mam pytanie, jak to jest z przerejstrowaniem samochodu jeśli sprzedalem samochód który był zarejstrowany w Szwecji tutaj w Polsce to aby wycofac tam OC muszę wysłac umowę czy tym zajmuje się już Wydział komunikacji. Bo Pani z wydziału z tego co mówiła że to oni wysyłają wszystkie papiery, wie ktoś jak to ma byc
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=DaWgEXA34B0&feature=related
|
|
No życie czasem bywa biale i czarne ale przy odpowiedniej osobie można poszukać i cieplejszych kolorów:)
|
|
ktoś-coś OK. Rozumiem, że w takim razie masz zarzuty do Pana Henryka. Nie mam wiedzy co do podziału tych pieniędzy, więc nie wypowiadam się, ale z Twojego postu rozumiem, że Pan Henryk zachował się nie tak. Czy o to chodzi? Oczywiście ja i moja rodzina również głosowalismy ze względu na DZIECI.
|
|
Witam, czy ktoś orientuje się, w którym sklepie kupie mazeine? rudy błazen z druhem
|
|
od samego początku wiedzialem ze wygra z lomży jak obejrzalem ich prezentacje, odrazu wiedzialem ze wszyscy pojdą na litość, zobaczą dzieci i nagle serce wszystkich ruszy. Nie mam nic przeciwko zeby pieniadze poszly na te dzieci , ale wiadomo ze to była wtyka i wszystko było dobrze przygotowane od samego początku.Jestem oburzony. I te smutne miny by jeszcze wiecej zdobyc głosów. Zdecydowanie wolałem by pieniadze 333 tys trafily do rodziny z chorobą białaczki i innych ich chorób.
|
|
Najlepsze jest to, że niby rodziny nie wiedzą, że ich wybrali, a potem takie zdziwienie i radość :D
|
|
Swego czasu były w księgarni róg Dwornej i Sadowej. Cena zależy od wielkości od 30 do 100 zł z tego co pamiętam.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ithhY9fg348&feature=related łomżyniaki tym też, pewnie jeżdżą ;)
|
|
uwaga na firmę iconn, są niewypłacalni, ogólnie okradli nas, bo pieniędzy za świadczone usługi nie zobaczyliśmy a spółka już sie chyba rozwiązała. teraz siedzibe przeniesli na ul. Spacerową 15 w łomży, działają pod inna nazwą...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=FYuFIrSLD84&feature=fvst
|
|
W sklepach ze zdrową żywnością czyli w Łomży nigdzie :) też kiedyś szukałam jedynie pozostaje mąka.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=MuQ0AQ7YWS8&feature=related
|
|
kwzelo się nie pomylił. On naprawdę szuka blachy perfomowanej :) Pokolenie MP4. Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam ja uzywam larka 43.2 z pol roku i jestem zadowolony. instaluje co jakis czas na karte pamieci automape jak sie tylko pojawi nowsza wesja osobiscie polecam am 6.5.0. radzi sobie z profilem dla ciezarowki bez problemu tylko trzeba racionalnie ustawic np. wysokosc 3.7m bo wekszosc wiaduktów w polsce jest zanizona. tanui sprzet i dobry wszystko dziaola z sd.
|
|
Ale głąby mieszkają w tej Łomży. To już źle napisać nie można? Jełopy... Potrzebuję ok 300cm2 aluminiowej. Zależy od ceny. t=3 mm d=2 mm taka by mnie interesowałą
|
|
Poszukuję barmana z Łomży lub okolic. Proszę tylko o poważne odpowiedzi.
|
|
szukam kogoś kto zrobi mi M4 od stanu surowego pod klucz !tzn. wchodzi na tynki ! Dodam ze jestem bardzo drobiazgowy.Partacze niech nie podejmują się działania !Osoby zainteresowane proszę o kontakt na @ w celu dogadania szczegółów termin lipiec -wrzesień. kometa10@autograf.pl
|
|
to nie ja,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |