Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pójdę oddać głos na A. Anders, chociaż... |
dokladnie a ile wynosi koszt sms 4zl,5zl?? zeby udzial w programie brala rodzina dla ktorej szedl by milion na leczenie dzieciaka to pewnie ze bym wspomogl ale z tego co ogladalem to mam wspomagac lekarza??? wiecie ile on zarbia??? i z tego co mowil to marzy mu sie jakas klinika tak wiec wy bedziecie slac na chlopakow a suma sumarum lekarzyk wybuduje sobie gabinet i rzuci cos tam na leczenie zeby nie bylo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pójdę oddać głos na A. Anders, chociaż... |
niemozliwe, wygrał milion?
|
|
A coś więcej? Kiedy ten Polsat oglądać? i kto to jest Pan Henryk? I w czym go wesprzeć?
|
|
Brawo!!
|
|
Super!!!! :)
|
|
Ile?
|
|
Pan Henryk jest lekarzem radiologiem z Łomzy wygrali dzieki niemu 333. 333. 333 :)) ale ukłon dla Pana Henryka nie znam go ale chetnie bym poznała bo mało takich lekarzy w Łomży oj mało Duzo zdrowia dla Pana i tych dzieci pozdrawiam serdecznie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
No i zawiązało nam się na forum kółko różańcowe:):):):):):)
|
|
Tylko dr Andrzej Dymitruk Białystok polecam sama korzystałam.
|
|
Kiedy byłem piękny młody miałem ***** jak studencik z pod spodenek mi wystawał bardzo mały chudy pręcik Nie wiedziałem jeszcze wtedy jak należy zbijać konia dzisiaj ***** od walenia to odciski mam na dłoniach wale wszystko co się rusza sekretarki i studentki kiedy nie mam na kondoma to używam kawał dętki kiedy wsadzę to głęboko żadnej dupie nie popuszczę wale w cipę, walę w oko, do momentu aż się spuszczę Leje się sperma płynie jak rzeka z cipy głębokiej szparą ucieka Leje się sperma tryska w około Leje się z ***** na dupę gołą Zalewa usta, zalewa oczy Leje się rano, leje się w nocy Leje się w grudniu, w połowie maja Z ***** na cipę z cipy na jaja Dzisiaj bardzo mało walę bo mi lacha rzadko stoi chociaż nie raz mam ochotę swoje rządzę zaspokoić Dzwonię wtedy do dziewczynek żeby trochę ulżyć sobie i przyjeżdża na sygnale seksualne pogotowie młode dupy z wielkim cycem zabawiają się kutasem jak się dobrze postarają to mi stanie ***** czasem koncentruje swą uwagę kiedy wkładam moją lagę chyba nikt mi nie uwierzy, już mam włożyć kutas leży Leje się sperma płynie jak rzeka z cipy głębokiej szparą ucieka Leje się sperma tryska w około Leje się z ***** na dupę gołą Zalewa usta, zalewa oczy Leje się rano, leje się w nocy Leje się w grudniu, w połowie maja Z ***** na cipę z cipy na jaja Kto trenuje co dzień rano ten ma kondycję doskonałą wali w dobrym stylu wszystkie piękne panie i nie ma problemów, że **** mu nie stanie Leje się sperma płynie jak rzeka z cipy głębokiej szparą ucieka Leje się sperma tryska w około Leje się z ***** na dupę gołą Zalewa usta, zalewa oczy Leje się rano, leje się w nocy Leje się w grudniu, w połowie maja Z ***** na cipę z cipy na jaja Kto trenuje co dzień rano ten ma kondycję doskonałą wali w dobrym stylu wszystkie piękne panie i nie ma problemów, że **** mu nie stanie
|
|
ja też zgubiłem 2 tygodnie temu SE C510 nawet dzwoniłem a ktoś specjalnie odrzucał połączenie, nie ma uczciwych ludzi na świecie, zatłukli by na paru złotych
|
|
Lubię ciepło więc nie będę narzekał :)
|
|
jesteśmy :D tylko ciekawe czy tak naprawde zrobią z tymi pieniędzmi co obiecali..
|
|
ja też nie odzyskałam telefonu, Ciebie raczej inny los nie spotka
|
|
ile tematów jeszcze o nich zalozycie?
|