Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cisza wyborcza |
a te dziewczyny to nagie czy niee xD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cisza wyborcza |
Oj !! maruda, ale ty głupi!!!:)
|
|
polecam chodnik na zjeździe bo bardziej stromy ;P kupa śmiechy te rybno
|
|
Maruda , to nie jest kółko różańcowe, Ja się nie modlę na różańcu, i przynajmniej Waldek nie modli się, bo uważam że kółko różańcowe nie pochodzi od Pana:-)
|
|
Autor: Gregorik (---.aster.pl) Data: 23-01-11 18:11 Witam serdecznie:-) Dziękuję że wy odpisaliście mi, byłem pewien pojawią się takie osoby które nie będą w tym zadowoleni że zamieściłem długi komentarz. Najpierw chciałbym przekazać że nie jestem świadkiem Jehowym ( niektórzy uważają że organizacja świadków jest sektą- też tak uważam) ani w jakimś innym sekcie. Po prostu jestem nowonarodzonym dzieckiem Pana Jezusa i należę do Niego. Nie piszę po to żeby kogoś obrazić , ja sam kocham katolików , chciałbym żeby tylko poznali prawdę, a prawdą jest sam Pan Jezus. Ło matkoooooooooo ! noworodek a już sekciarz !
|
|
Waldek dobre słowo, teraz ja znowu zapytam : Marudo a ty w coś wierzysz?, czy tylko marudzisz.
|
|
Marudo nie można kupić za pieniądze życie wieczne, przecież to sam Pan Jezus powiedział, widzę że uważasz się za mądrzejszego od Jezusa.
|
|
W Polsacie nasi łomżyniacy wygrali 333,333,34 zł!!! Bądźmy z nich dumni.
|
|
@gregorik znasz jakieś ciekawe linki?
|
|
Najszybciej prywatnie, do onkologa bez skierowania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |