Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ANDERS nie nauczyła syna polskiego... |
ja słyszałem tylko nie wiem czy to prawda że ostatnio dostali Opel Insignia czarną.... tylko czy na 100% to nie wiem...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ANDERS nie nauczyła syna polskiego... |
VW to raczej gówno nie jest. Moim zdaniem porównując do innych marek jest to jedna z najlepszych marek.Faktem jest, że silniki wyprodukowane w latach 04-06 o pojemności 2,0 l o mocy 140KM mialy problemy z p.wtryskiwaczami -potem usterka zostala usunięta, bo jeśli chodzi o turbosprężarkę to tutaj nie ma reguły marka, w każdej marce ulegają awarii (tutaj ma znaczenie użytkowanie) , a jesli chodzi o układ kierowniczy to sądzę że to wyjątek, choć sądząc po fotkach masz model b5 po FL i rzeczywiscie kiedy mialem b5 mialem podobny problem ale nie spotkalem sie z innymi przypadkami z tym problemem(zacina się kierownica, szczególnie zapewne po odpaleniu - nie koniecznie to musi byc problem imobilajzera). Mimo wszystko po zmianie pojazdu na inne marki sądzę że wroce do vw bo bywa o wiele gorzej....... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
ok masz rację,tylko jaką masz pedność ,że ten Passat miał 65 tyś przebiegu ,a nie 265? Swego czasu wymieniłem w komiśie swój samochód za dopłatą na inny.Auto moje miało198000km przebiebu.Po kilku dniach odwiedziłem ten komis.Mój samochód jeszcze stał.Spojrzałem na licznik ,a tam 96500.Czyli ponnad ztówa mniej.
|
|
rejon łóżko teściowej
|
|
Wenecja dobra tylko te schody wąskie,a dobry zespół to połowa sukcesu!
|
|
Autor: rambo777 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-01-11 11:06 Po 1 nie jest to samochód założyciela tematu!!!! Dokładnie, tekst znaleziony w internecie. :) Wrzuciłem, żeby pokazać w jakie kłopoty ludzie się czasami pakują... mar
|
|
No to już wiesz jakimi autami policja jeździ to jak będziesz wiózł liście dębu a wiesz że to nie legalne to uważaj
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=wh7r_f_rw0c
|
|
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
|
|
Nie wiem czemu się dziwicie, dzisiejsze samochody się psują częściej niż te sprzed 20'stu lat, mimo zajebistemu postępowi techniki. Po prostu producenci auta wychodzą z tego założenia, że jak się samochód nie będzie psuł, to nie będzie zbytu na części. Oni też chcą zarobić na naprawach.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak się garów nie chciało zmywać to i w pi3r*olenie wiedzmy nie trzeba wierzyć :)
|
|
Haha X360 the best niezły joke :) Dawno się tak nie uśmiałem... ;D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: rambo777 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-01-11 15:02 Każdy chwali to co mu najlepiej pasuje. Ja miałem już.....hmmmm 4 marki, opla 2002, mitsubishi 2003, seata 2003, i audi od 2005. Seat jeszcze w miarę dobry wózek. Ale audi jest i zostanie. Ta marka nie zawodzi, jezdzi, jezdzi, jezdzi, zima, lato, mróz, dziury itp. Spalanie nie duże, części stosunkowo tanie, blachy twarde. Przez ponad 5 lat eksploatacji nie zawiodło nigdy!!! Co najważniejsze, żadnego blacharza i lakiernika. Japońce mają delikatną elektronikę!!! Liczy się też to, czy regularnie serwisuje się samochód. Dokladnie jak mowisz, kazdy powie ze jego najlepsze :D A co do japonskiej elektroniki to tez nie do konca prawda, porawdopodobnie powtarzesz to co uslyszles od kogos. Dwoch kolegow z pracy ma Hondy, ja osobiscie jezdze Toyota, oprocz tego jest jeszcze kilka japoncow w firmie i wszyscy chwala.
|
|
prawda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |