Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Działaczka PSL zarządza kompleksem SPA otwartym przy… muzeum wsi. PSL-owski NEPOTYZM |
Firma VW jest dobrą firmą a fakt jest faktem, iż silnik o poj. 2.0 Tdi nie jest najlepszym wyborem. Mój znajomy ma passata 98r' poj. silnika 1,9 Tdi i nie ma z nim żadnych problemów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Działaczka PSL zarządza kompleksem SPA otwartym przy… muzeum wsi. PSL-owski NEPOTYZM |
Niestety tak się kończą historie z kupnem auta bez diagnostyki, po atrakcyjnej cenie z małym przebiegiem. Kupie dizla, to bedzie yanio w eksploatacji.... Do tego niebawem dojdzie Ci dwumas i pęknięta głowca. Powodzenia i bezawaryjności. Następnym razem dokładniej rozważ i przemysl zakup auta.
|
|
Re: Działaczka PSL zarządza kompleksem SPA otwartym przy… muzeum wsi. PSL-owski NEPOTYZM |
Treść jest ukryta
|
|
"W pierwszej kolejności się zmartwiłem i pomyślałem - nigdy nie chciał bym być w takiej sytuacji. Z drugiej strony (żeby nie było, że mącę Wam w głowach) jak doszedłem do końca tekstu, to rzuciły mi się w oczy wszystkie dane podane przez założyciela tematu. Zastanawia mnie to, po co gość, mając taki problem, rozsyła po całej Polsce Swój numer faxu i adres Swojego sklepu internetowego? Nie wystarczyło by gg i komórka? Krypto reklama? Takie moje spostrzeżenie... Jeżeli się mylę, to współczuję na prawdę szczerze, jeżeli nie, to jest to nowy pomysł na reklamę i gratuluję pomysłu, tylko żeby kiedyś się takie coś na prawdę nie przydarzyło..." lomza23 ------------------------------------------------------------------------- "bo go nie ma. zdechło juz jedyny prawdziwy jasio :}" -------------------------------------------------------------------------- " toć to spam, reklama a nie problem prawdziwy jedyny prawdziwy jasio :}" ------------------------------------------------------------------------- POZWOLIŁAM SOBIE ZACYTOWAĆ UWAGI POWYŻEJ I NIE MAM SŁÓW ! PO PROSTU ODEBRAŁO MI MOWĘ. LUDZIE WE WSZYSTKIM WIDZĄ ZŁE RZECZY, NAWET W TRAGEDII INNYCH. MYŚLĘ ŻE NIKT NIE ODWAŻYŁBY SIĘ NAWET POMYŚLEĆ O TEGO TYPU REKLAMIE A CO DOPIERO ZREALIZOWAĆ TAK GŁUPI POMYSŁ! MAM NADZIEJĘ ŻE PAN MACIEK KTÓRY I TAK PRZEŻYŁ WIELKI BÓL PO STRACIE ŻONY NIE PRZECZYTA TYCH DURNYCH UWAG. JA ZE SWOJEJ STRONY CHCIAŁAM TYLKO NAPISAĆ ŻE JEST TO PRAWDZIWA HISTORIA, BO ZNAM TYCH LUDZI. A RACZEJ ZNAŁAM, BO KOBIETA O KTÓREJ MOWA NIESTETY ZMARŁA. DZIECKO NATOMIAST ŻYJE I MA SIĘ DOBRZE.
|
|
O wlasnie to jest typowy przyklad u nas wv bmw sie liczy a okazuje sie ze to zlom gorszy od deaewo ludzie u ulegajcie jakims debilnym opiniom ja mialem BMW Audi te jeszcze choc silnik i blachy pierwsza klasa a zrobilem ponad 600 tys km ale cala reszta lacznie z elektryka kondom Teraz mam mondeo i to tea kilkunastoletnie 2l bezyna zupelnie inna klasa auta wogole nie mozna porownywac , dauny mowia Ford gowno wort nie maja pojecia i kolejny tez bedzie Ford u mnie jedyna wada ze duzo pali i kazda drobna czesc to serwis ale czesto sie nie trafia jezdzic do Ostroleki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |