Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pis nie lubi Polski B. |
sorki za błąd ale chodzi o człowieka ktoś-coś on istnieje naprawde tak wygląda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pis nie lubi Polski B. |
Autor: green (---.lomza.mm.pl) Data: 22-01-11 10:20 wkurza mnie fakt że teraz kierowcy jedni drugich nie ostrzegają jakby celowo chcieli wpier..lić na minę..:(( A czemu mamy ostrzegać łamiących prawo ? A jestem za surowym i nieuchronnym karaniem takiego elementu. I ciesz się, że i tak mamy NAJTAŃSZE mandaty na świecie!
|
|
ogolnie to opinia na temat maximix i wiomar jest niezbyt fajna ale moge powiedziec szczerze ze praca i płaca jak na łomze nie jest zła, co prawda szef jest h** , ale jesli chodzi o zarobki nie mam nic przeciw :)
|
|
to biedny rząd ich ugościł, na kosztach bogatych, lekko pracujących na podatki rodaków :( jaki kraj, taki rap bear grylls się chowa :)
|
|
Czesio ja zarabiam 2x tyle co ty i ledwo przędne i daje rade.Nie mam zrytego łba jak wy "bo ktoś ma lepiej".Zaciskam pasa i sam staram sobie pomóc. Wam dać więcej to zawsze będzieta marudzić.Jesteście zwykłymi wsiokami. Bez urazy.
|
|
POLSKA KRAŚĆ POZWALA http://www.youtube.com/watch?v=t5KIXb50APA&feature=player_embedded#!
|
|
do wymiany paska klinowego. no i aby skory nie zdarl>
|
|
zarabiasz 3000 zł i Ci nie starcza ?? jak się jest całe życie rozpieszczonym bananowym boyem to i 100 000 zł Ci nie starczy... wsiokem chciałbym być, dotacje itp.
|
|
Zeby odpisac krew od podatku trzeba uzyskac zaswiadczenie Wiecie czy dostane je w lomzy czy bialymstoku?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |