Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Rzeczpospolita\": Schetyna dorzyna watahę. Za lata upokorzeń robi porządki w PO. |
GNOJU, ty wiesz dobrze o jaką fotkę idzie, tą z Jezusem, co sobie kpiny urządziłeś z Jezusa. ŚMIECIU KLOZETOWY! Ty zemnie, możesz sobie kpiny robić, jest mi to obojętne, ja też święty nie jestem, ale są rzeczy święte, których ty BRUDASIE nie tykaj, bo pusty jesteś, i brudny, i nie jesteś w stanie ich pojąć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Rzeczpospolita\\\": Schetyna dorzyna watahę. Za lata upokorzeń robi porządki w PO. |
A DLACZEGO JA,NIE MAM Z TYM NIC WSPÓLNEGO.
|
|
Re: \\\"Rzeczpospolita\\\": Schetyna dorzyna watahę. Za lata upokorzeń robi porządki w PO. |
szukasz kamerzysty z "dobrym sprzetem"?pan mlody ci nie wystarczy?i jeszcze z "ciekawymi pomyslami"?szok normalnie...
|
|
|
zapomnialem dodac ze drozsze ubezpieczenie placil bede przez 5 lat ... jeden mandat a konsekwencje finansowe ciagna sie przez 5 lat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |