czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"Rzeczpospolita\": Schetyna dorzyna watahę. Za lata upokorzeń robi porządki w PO.

GNOJU, ty wiesz dobrze o jaką fotkę idzie, tą z Jezusem, co sobie kpiny urządziłeś z Jezusa.
ŚMIECIU KLOZETOWY! Ty zemnie, możesz sobie kpiny robić, jest mi to obojętne, ja też święty nie jestem, ale są rzeczy święte, których ty BRUDASIE nie tykaj, bo pusty jesteś, i brudny, i nie jesteś w stanie ich pojąć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"Rzeczpospolita\\\": Schetyna dorzyna watahę. Za lata upokorzeń robi porządki w PO.

A DLACZEGO JA,NIE MAM Z TYM NIC WSPÓLNEGO.

Re: \\\"Rzeczpospolita\\\": Schetyna dorzyna watahę. Za lata upokorzeń robi porządki w PO.

szukasz kamerzysty z "dobrym sprzetem"?pan mlody ci nie wystarczy?i jeszcze z "ciekawymi pomyslami"?szok normalnie...

te komandos znalazłem film o tobie :):):):)

http://www.youtube.com/watch?v=n5WJVdPv3Ic

zapomnialem dodac ze drozsze ubezpieczenie placil bede przez 5 lat ...

jeden mandat a konsekwencje finansowe ciagna sie przez 5 lat

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org