poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UE jak ZSRR.

Ja tylko słyszałem, że mają to być sklepy oferujące podobnej jakosci towary jak Leader Price... ma to być podobna sieć...... to ja szczerze dziękuję za taki supermarket w mieście jak i poza nim.

nikita

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UE jak ZSRR.

Kolejny przyklad. W osiedlowym sklepie za siatke pomaranczy (1kg) placi sie 3.50, taka sama siatka pomaranczy - w przenosni i doslownie w jednym z lomzynskich marketow kosztuje ponizej 3 zl... 2.80 bodajze (nie pamietam). Owszem sklepikarze chca zarabiac, ale dla nas konsumentow liczy sie to gdzie mozna taniej kupic...
Wiadomo, ze nie bedzie porozumienia miedzy kupcem, a klientem, bo kazdy chce swojego dobra...

aleks

Eee nie przesadzaj... SLD jest, było i będzie:p. "Sam" Miller to powiedział:))
Tak nawiasem.... masz coś wspólenego z Guarą?

....tuż przed 16 sprawdzę o której się spotykamy....! :)

SM może się wozić po mieście swoim Doblo i nic nie robić:)

Łomżanin

Ze niby www.lomza.info moze konkurowac z 4lomza.pl ??

Nie przesadzajmy...
przeciez lomza.info to jest przerobiony serwis (były) www.lomza.pl.

Moim zdaniem gdyby www.lomza.pl (stary serwis) byl tak dobry jak nowy, to by nie powstal adres www.lomza.info.

Pozostaje tylko czekac na pozostale mozliwosci utworzenia domen ze slowem "lomza" w nazwie, np. lomza.biz lomza.tv lomza.eu i jeszcze caly ogrom innych domen.

pieceOFpeace

:)) pieknie
ja czekam na czwartek - ''NABUCCO''
....mialam okazje 3 lata temu byc statystka w operze Tosca podczas Expo2000 w Hannoverze. To byla niesamowita przygoda.
Mam nadzieje ze zobacze cos rownie pieknego w lomzynskiej Katedrze. Nie sadze ze rezyseria pana Jacka Szymanskiego bedzie gorsza;))!!!!

Łomżanin

w czym problem - pozostawcie to osobom zainteresowanym i policji . Oni nie sa głupsi od Was. Te opinie pseudoekspertów są śmieszne. Proponuję ,aby każdy zaczął sie włąsciwie zachowywać jako pieszy lub kierujący uczestnik ruchu drogowego i to juz będzie dużo. Policja wie co ma robic i da sobie rade bez tych rad.

michal

Książkę znajdę.

Tylko skąd te kajaki?

skąd te kajaki?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org