Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wybory 6 marca |
Dziękuje za informację dziś postaram się to sprawdzić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wybory 6 marca |
|
Kierownik, bez urazy ale nie bierz się za interesy bo nie masz wyobraźni, podajesz przykłady monopoli, ale one w nocy nie działaja, gdyby działaly w nocy generowaly by tylko z tego powody większe koszty utrzymania, w ciągu tygodnia w nocy szlo by tam ze 3-4 flaszki na noc, to na prąd byś nie uzbieral...
|
|
Tygrys przy nim to pikuś :):):):):):) rudy błazen z druhem
|
|
Jak to czym? Według założyciela tematu jest trasa szybkiego ruchu.
|
|
aruś Jak do mnie mówisz to zamykaj japę bo rybami od ciebie śmierdzi :):):):):):)
|
|
200
|
|
abcdefghijklmnouprstw
|
|
ahaaaaaaaaaaaaaa Dla mnie wygląda gorzej niż niejedna polna :):):):):):)
|
|
chłopie gdzie ty tam widziałeś drogę polną droga śniadowo -chojny łączonca łomżę -ostrołęka nigdy nie byla drogą polną
|
|
Ja skromnie pozdrawiam wszystkich old school'owców.
|
|
Tomek byłem naocznym świadkiem tego wypadku i sądzę że masz złe info Otóż ten blm chciał skręcić z 677 w lewo na Chojny właśnie i został uderzony w tył przez Łotewskiego busa i zepchnięty na lewy pas wprost po jadącego z naprzeciwka Litewskiego Tira.Kierowca tejże ciężarówki wykazał się wielką przytomnością ratując się odbiciem w prawo i sam wylądował w rowie ale tylko odepchnął Audi a nie "przejechał" po nim! ps.Adanio a stałeś w tym korku czy ktoś poprowadził cię objazdem? o której jechałeś?
|
|
" taki mam kraj jaki potrafimy zrobić" Gów....ny
|
|
green kup sobie cb radio ;P
|
|
mi tam jakoś mrugali od dawna jak tam na tym zakręcie stali trzeba było zwolnić do 60 chociaż .. albo kup sobie cb radio a nie placz na forum
|
|
Najlepszy kebab koło farmalu !!!!!!!!!!!
|
|
a czy ty jak jedziesz to mrugasz innym tylko szczerze
|
|
|
@areczek25 chłopie tak trzymaj, jestem za. Ktoś-coś, dla mnie jest GNOJEM, on wie dlaczego.
|
|
CHODZI O KONKRET A TYP TERAZ PODKULA OGON JA JEŻELI SIĘ NIE BOJE TO SIĘ UMAWIAM BEZ OBIJANIA W BAWEŁNE GDZIE O KTÓREJ ITP.ALE ON NA POCZATKU OKEJ A TERAZ CISZA JAKIEŚ RYBY WYMYŚLA MOJE ZDANIE JEST TAKIE TĘPIĆ CWELUCHÓW BO TYLKO NASZĄ ŁOMŻE ZAŚMIECAJĄ . **** MU W DUPĘ NEGUSOWI JEBANEMU.TYLE W TYM TEMACIE. Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
porady lekarskie na forum??? stuknij się w łeb, niby dorosła matka zadzwoń do swojego lekarza
|
|
słuchaj wszarzu Masz tak wypraną przez ojca dyrektora tę swoją łupinę po arbuzie że nawet nie wiesz kto jakie fotki wkleja na forum . Napisałem ci radyjny pomiocie że nie zmieniam nicku na forum a ty dalej swoje urojone kołtuństwa wypisujesz jesteś taki sam je...ty jak ta wasza cała sekta Przejrzyj tamten temat i będziesz wiedział kto tę fotkę wkleił a odemnie sie od.....dol lamenciarzu smoleński
|
|
Autor: areczek25 (---.cust.nova.is) Data: 22-01-11 16:05 NASTĘPNY SMIEĆ SIĘ POKAZAŁ wyprane gacie A WCZEŚNIEJ ZASRANE LUDZIE WY SAMI SIĘ TYMI NICKAMI DOBIJACIE ZASRAŃCE. areczek25 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Zamknij w końcu cipo ten ryj i zacznij swoje ryby skrobać bo nie będziesz miał za co w maju do Łomży się pokazać :):):):):). rudy błazen z druhem
|
|
tak podzielam poprzedników. droga i na odwal
|
|
Fałszywy GNOJU, link prawdopodobnie został usunięty przez, moderatora i ty dobrze o tym wiesz, ŚMIECIU, teraz próbujesz oszukać nie będących w temacie. Teraz poproś tego drugiego GNOJA – nie dotyczy – niech wstawi tą fotkę, sobie znów kpiny zrobisz.
|
|
jesli to Cie pocieszeszy to inni maja gorzej :D ja na przyklad dostalem wlasnie mandat i teraz uwaga - mialem 36mil (ok 58 km/h) w obszarze zabudowanym na dozwolone 30mil (48 km/h) tak wiec za 58 km/h w zabudowanym dostane 60fun do zaplacenia i 3 pkt karne (w UK nie mozesz przekroczyc 12 przez 3 lata !!!!) rowniez z tego powodu zaplace ok 300 funtow wiecej za ubezpieczenie auta a wlasnie za tydzien musze wykupic nowe to jest hardcore :D
|
|
areczek cipeczek Szmato z baru mlecznego tobie psychikę wyprostuję w maju ????????? A ty wladima z ,,mocną" ksywką jak na prawdziwą ciotę przystało:):):):):) jak będziesz skakał to nie zapomnij parasolkę otworzyć :):):):) Bo tę swoja pustą skorupę rozłupiesz w drobny mak :):):):):):) Nie zapomnij razem z cipą arusiem w maju przyjść na strzelnicę :):):):):):):) a najlepiej weź z soba całą tę swoją 6 PDPD w której podobno łachu cmentarny służyłeś . aaaaaaaaaa no tak , przypomniało mi sie , była z łomży z nami taka cipa która wszystkie wyra na kompani obskakiwała w nocy :):):):):):):):) wladima sie nazywała :):):):):):):):)
|
|
|
stefek burczymucha - zajmij się sobą
|
|
Nie wiecie gdzie w Łomży można zamówić poduszkę w kształcie serca z własnym napisem ?
|
|
Zaginął beagle 3-letni z czerwoną obróżką i identyfikatorem, pies choruje na stawy, dostaje zastrzyki 2x w tygodniu, znalazce bardzo proszę o kontakt.501320778
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |