niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
K.o ,,OPTYK,,

Czy ładowanie kasy na taką przebudowę trasy przez Łomżę (droga 61), żeby TIRy nie możły po niej jeździć jeszcze PRZED WYBOREM wariantu jest działaniem jeszcze legalnym czy już ściganym przez prokuraturę ? Czy to jest zwykła niegospodarność czy już przestępstwo ?
I kto jest winny - projektant, który zaprojektował zbyt słabe elementy trasy czy inwestor, który narzucił takie parametry projektantowi... czy może (w co wątpię) wykonawca?
Jeśli Unia "zaklepie" trasę przez Łomżę to przecież będą musieli znowu ładować kasę w kolejną przebudowę drogi nr 61...

Ciekawe, czy znajdzie się ktoś odważny...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: K.o ,,OPTYK,,

a jakie to pewne zrodlo???jako dziennikarz nie mozesz wyjawic swego zrodla??? hehehehehe. pewne zrodlo to bylby dyrektor sportowy pogoni albo lks.z tym pierwszym raczej nie masz kontaktu z drugim miec mozesz ale nie sadze zeby trojanowski opowiadal wszystkim na lewo i prawo co sie dzieje w klubie.pilkarzem byl miernym ( swego czasu w finale pucharu polski na szczeblu centralnym przestrzelil jedenastke i przegralismy z jagielonnia II ) a w pracy zawodowej kieruje sie chyba jakimis dobrymi wzorami i zasadami.

Przepraszam, źle się wyraziłem.
Chciałem powiedzieć wiadomość nieaktualna. Rafał odrzucił propozycję testów w Pogoni Szczecin

najlepsi na tej imprezie byli niektorzy goscie . Zaopserwowalem jak wynosili darmowe mieso ktore nalezalo spozyc na miejscu . Ale nasz lomzynski pleps nie umie nic uszanowac wiec nazerli sie na miejscu i zaczeli wynosic do domow kielbase , udka z kurczaka , kabanosy , ciasto , nawet pokrojono wedline ktora lezala na stolach nie wspomne juz o piwie kture nalewali w butelki po napojach kturw wczesniej wylewali w trawe. Na koniec moge tylko jedno powiedziec wpusc chama do biura to atramet wypije

DamianE03 napisał(a):

Zagrała jakaś punkowa kapela śmiecie sobie poskakali i sie rozeszli.

Kim są wedługi ciebie te śmieci ??? Chciałbym wiedzieć. Ja jeszcze skakających śmieci nie widziałem a żeby jeszcze same chodziły to już wogóle moze przez te 2h to ty zamiast pod sceno posłuchać muzyki byłeś w ogródku.

MrS,
Daj znac na damiiano@op.pl . Bardzo chetnie obejrze sobie jeszcze raz ten serial. TNX

Znalazłem tą stronę w internecie, ale pewnie widziałeś już ją wcześniej http://www.lomza.friko.pl/obiekty_1/ostatnie.htm

Tu brak piwa nic nie zrobi !!! tacy ludzie idą na imprezy tylko po to żeby sie bić nie ważne czy jest trzeźwy czy pijany choć alkohol poteguje ten zapał...

>Najlepiej bawili się ci, co tak skakali na siebie w czarnych ubraniach 10 metrow przed sceną.
>Dziwny zwyczaj zabawy...

Kilka zdjęć z koncertu grupy ANALOG.
http://bogunow.com-connect.pl/thumbnails.php?album=41

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Niestety wszędzie pełno jest chamów i co tu kryć..debili kompletnych, którym przeszkadza: że ktoś ma długie włosy, że ktoś nie ma włosów, że ma za krótkie, albo że jest rudy, blond, czy czarny, wysoki, niski, chudy, gruby,bogaty,biedny,wesoły,smutny i tak dalej i dalej. Dla takiego marginesu każdy powód jest dobry. Najciekawsze jest to, że tacy kretyni są mądrzy tylko jak są w grupie. Pojedynczo są potulni jak baranki.

Liga liga liga jaka liga ..HM................. Mam zawodnika ktory wypije sporo Vodki moze jakis meczyk??????????/ ...........Spiero ma informacje z pierwszej reki (wiem bo sam wiem to z pierwszej rąsi) trzymta sie i nie dygajta powiatowe inteligienty :))))) buihahhaha buhahahha(pozdro dla grzmota)

Hehehe, a to kryptoreklama jest :)))

Osobiscie znam około 30. Wiekszośc to strażacy choć są też prywatni przedsiębiorcy, księża i wile innych ciekawcyh zawodów.

Czy ktoś wie, gdzie mieszka marta50? Chętnie bym przyprowadził mojego Reksia, by na...ł jej pod drzwiami. Ciekawe, czy wówczas też będzie twierdzić, że sprzątać powinien ten, komu kupa przeszkadza.

Byłem tam we wrześniu ub. roku. Bajka...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org