czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy następuje reaktywacja Związku Patriotów Polskich (ŻK), pod Wałęsą, kierowanym przez dawnych bezpieczniaków?

Ja zawsze myslałem ,że kieliszki są do wódki .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy następuje reaktywacja Związku Patriotów Polskich (ŻK), pod Wałęsą, kierowanym przez dawnych bezpieczniaków?

Wirtualny świat
to w nim czuje się jak w niebie.
Widzę tylko Ciebie,
choć jesteś z daleka,
ja na ciebie znów czekam.
Kolejny dzień
już się loguje,
twego nicka wypatruje.
znów uśmiech zagości,
mam tyle radości.
Powiedz miły czy ty też
czekasz,tęsknisz,czujesz,
czy mnie wypatrujesz.

Re: Czy następuje reaktywacja Związku Patriotów Polskich (ŻK), pod Wałęsą, kierowanym przez dawnych bezpieczniaków?

kup druga karte sieciowa;)

laweta z autami wylądowała przed przejściem na drzewku i słupku woj. polskiego - nowogrodzka - plac pocztowy. Może pieszy wyszedł pod rozpędzoną ciężarówkę z lawetą, bo te zasuwają z ronda zdrowo...
I jeszcze ślisko było z rana.

k445@gazeta.pl

:)

Konserwatywna dziennikarka Joanna Najfeld z j,,,,,,,,,,,,a admina

MIAŁA RACJE

http://www.dailymotion.pl/video/k40P8airaP6HgJyCqZ#from=embed

Ze też cie matka przy porodzie goleniami nie zadusiła,a i grzechu by nie miała.

"Oczywiscie ze by sie przydal, ale nikt ci nie wyda koncesji w tym policyjnym miescie na sprzedaz alkoholu 24h. Nie ty pierwszy wpadles na taki pomysl i nie ty pierwszy sie o to starasz, ale zycze powodzenia :-)" Nie policyjnym tylko prędzej kościelnym chłopaku!

Jesli jesteś zięciem naszegon Prezydenta to koncesje dostaniesz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org