Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mieczkoś i jego świta zablokowała kilka inwestycji chrzanowskiego |
A co to jest niemcewicza??????? Czy to nie jest część wioski zawady????? KOK - Komitet Obrony Koryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mieczkoś i jego świta zablokowała kilka inwestycji chrzanowskiego |
Fakt przejezdzalam dzis tam i droga jest masakryczna, ale jest znak ze ograniczenie do 30 km/h i ze dziury w nawierzchni, a co dalej ... Poczekamy pewnie jeszcze :/
|
|
up
|
|
lukasdz jakiś sfrustrowany Kolego brakuje Ci tu normalnych merytorycznych dyskusji rozumiem miałeś grono znajomych z którymi miałeś wspólne tematy ok. No nie wiem ile masz lat dobrze czułeś się w swoim gronie. Chyba bywasz na różnych forach wiesz jakie są normy zasady a tu jeden wielki chaos a tu tematy o wszystkim i o niczym ó nie postawisz zaraz się dr Miodek znajdzie i dosadnie Ci to wypomni. A czasmi ludzie są śmieszni bo ktoś nie wie kto to jest Camus Kafka a jakieś tam dzisiaj skończył studia i zaraz się wywyższa . No może za ostro najechałem na Ciebie sorry
|
|
za nim mnie ktoś dorwie to musi 6 pokonać ja stoje na końcu to chyba 6 aniołów da rade
|
|
ja jestem
|
|
Czytnij jakiś plakat dziś widziałem już ich pełno wisi tam masz podane namiary i numer tel.Mi kupowała siostrzenica.Jak będzie trzeba to dowiem się co i jak i po ile
|
|
Zastanawiam się, co się dzieje z Ptysiem... Jeszcze nie tak dawno przemykał po tym forum, niczym rączy jeleń... A teraz zapewne nie ma czasu - otoczony gromadką dzieci musi w dalszym ciągu robić za jelenia i zarabiać, żeby było co do garnka włożyć i wykarmić tę trójkę, jeśli nie czwórkę... Adall, Czy ten tańczący czarno-biały cowboy to Wasz? Jeśli nie wiesz o czym prawię, to znaczy, że trafiłam w pudło...;) Dzisiaj lekarstewka odstawiłam i proszę! godzina duchów mię zastała. Toć to metryce wbrew! "Stary człowiek i morze" - przypomina się stara, szkolna lektura. Usłyszawszy ten tytuł pewien leciwy jegomość skomentował: "Jak to?? Przecież stary człowiek nie może!" A wy jak sądzicie? Może, czy nie może? :D Dobrej nocy!
|
|
po tym meczu już wiem że w następnej fazie będą same porażki, jak już raz przegrają to już do samego końca także ,więc z medalu nici
|
|
Bartók jestes zryty! same porazki.... idz sie utop czlowieku! w nastepnej rundzie jest m.in Serbia ktora pokonamy nawet jesli mialby grac sam Wenta :)
|
|
nie warto! bo 7 to diabelska cyfra
|
|
Niedzwiedz nawet tak długo nie spi:)
|
|
Skad wiesz moze ArUsTwaPiec to tylko zmyla ? poczul potrzebe popisania z ludzmi... To by wynikalo z tego ze macius jest z niemcewicza... lub jak w kotryms odcinku go porwali to przetrzymywali w bloku na niemcewicza i chodzil do 10 dobra bania ;D jak to czlowiek nie wie cos sie dookola dzieje ;p
|
|
spotkasz je dziś i jutro w jamie
|
|
a ciężko wejść w "SZUKAM" i wpisać kamerzysta?? jeju ludzie jacy wy ograniczeni tylko na innych liczą ale ok proszę pomogę Ci ! http://www.google.com/custom?hl=pl&inlang=pl&domains=4lomza.pl&sitesearch=4lomza.pl&sz=4lomza.pl&&sa=X&ei=wrE5TYioD4Ov8QPRu9GbCA&ved=0CAwQBSgA&q=kamerzysta&spell=1 WYBIERAJ :]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |