Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Kurski jest idiota? |
Nie jesteś odosobniona w długim czekaniu na odpowiedź z Ratusza. Wysłem e-maila 8 czerwca, odpowiedzi żadnej. W tym czasie wysłałem takiego samego e-maila do Urzędu Wojewódzkiego w Białymstoku, odpowiedż otrzymałem na drugi dzień. Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
To tak jakbyś zapytał czy 145-centymetrowiec jest paranoikiem |
Musze sie przyznać, że w Łomży na koncercie widziałem i słyszałem ich pierwszy raz. Od razu przypadł mi do gustu. Według mnie jest naprawdę fajną kapelą z bardzo dobrą wokalistką. Ps. kupiłem ich płytę a ich muzyka "porwała mnie". Takie zespoły mają coś w sobie ich muzyka coś ze sobą niesie. Jak wam podobał sie ten zespół??
|
|
Re: Czy Kurski jest idiota? |
"Płyta "analogiA" jest dostępna w wersji CD w cenie 23.50 PLN. W cenę wliczony został koszt przesyłki. " Tekst ze strony http://www.analog.art.pl/sklep.php To dużo ? Chyba nie... Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Na koncercie mówili, że ok. 83zł!
|
|
też czekam na maila z Powiatowego Urzędu Pracy kilka dni i nie mogę się doczekać.
|
|
Udałam się na stronę BIP. I chyba będę teraz uznana za osobe wiecznie niezadowoloną. Nie znalazłam tego, czego szukałam. Kierując się wskazówkami otworzyłam "zakładkę": >>Jak załatwić sprawę<<, a następnie "Świadczenia rodzinne"... i co znalazłam ? Informacje opublikowane 12 sierpnia 2004r o godzinie 14:30. I teraz tak się zastanawiam... czy nie zmieniły się wymagania? (a przecież musiały zmienić się wzory druków, zmieniło sie określenie niektórych świadczeń, zmienił się ROK kalendarzowy). Czy może Urząd Miasta pracuje z opóźnieniem 313 dni? Pewnie informacji dotyczących składania dokumentów do świadczenia rodzinnego powinnam szukać za rok? A odpowiedzi na moje maile nadal nie otrzymałam. No cóż, czekam...
|
|
Salve Kolank0, Dzikuje za info - ale w kwesti autora- to owszem nawet znam korespondencyjnie autora - ale... on tez nie wie i stad moje pytanie. No coz jeszcze troche pozekam i pewnie bede musial napisac do IPN. W archiwum Panstwowym hmmm kiedys tam pisalem i doistalem katalog zabytkowych cmentarzy woj. lomzynskiego. Ale tam tez nic nie ma na temat gdzie ich pochowali.... No coz pozdrawiam Ale moze odezwie sie jakis Zambrowiak? Gandalf de Grey
|
|
Mnie ten zespół nie za bardzo mi sie spodobał. pare kwałkó fajnie jest posłuchać, ae ta muzyka nie jest do taczenia - zdecydowanie. W niedziele na muszli tylko ok. 10 machałogrzywami pod scena i skakało...... rudy błazen z druhem
|
|
mi się zdaje ze takie spotkanie odbędzie sie przed rozpoczęciem sezonu i wtedy będzie prezentacja drużyna na runde jesienno
|
|
Czyli "esencja" PiS |
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=4547 W artykule piszą, że przeprowadzono pierwszy w Łomży kurs nurkowania. Trochę to mnie dziwi bo z bardzo dobrych źródeł wiadomo mi, iż takie kursy prowadzone są regularnie od 1986 przez LOK, a dokładniej Klub Skalar Białystok i PSP Łomża. Sam miałem przyjmność uczestniczyć w kilku takich kursach. Zresztą pamiętam jak jescze kilka lat temu pisały o tym "Kontakty". P.S. Następnym razem proszę Admina o sprawdzenie inforamcji zanim poda je do publicznej wiadomości!
|
|
Bartez ale ty musisz byc łochem z milo checio przeoram ci pysk daj jakies namiary . Kaciało
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |