niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Kurski jest idiota?

Nie jesteś odosobniona w długim czekaniu na odpowiedź z Ratusza. Wysłem e-maila 8 czerwca, odpowiedzi żadnej. W tym czasie wysłałem takiego samego e-maila do Urzędu Wojewódzkiego w Białymstoku, odpowiedż otrzymałem na drugi dzień.

Pozdrowienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

To tak jakbyś zapytał czy 145-centymetrowiec jest paranoikiem

Musze sie przyznać, że w Łomży na koncercie widziałem i słyszałem ich pierwszy raz.
Od razu przypadł mi do gustu. Według mnie jest naprawdę fajną kapelą z bardzo dobrą wokalistką.

Ps. kupiłem ich płytę a ich muzyka "porwała mnie". Takie zespoły mają coś w sobie ich muzyka coś ze sobą niesie.

Jak wam podobał sie ten zespół??

Re: Czy Kurski jest idiota?

"Płyta "analogiA" jest dostępna w wersji CD w cenie 23.50 PLN. W cenę wliczony został koszt przesyłki. "
Tekst ze strony http://www.analog.art.pl/sklep.php

To dużo ? Chyba nie...

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Na koncercie mówili, że ok. 83zł!

też czekam na maila z Powiatowego Urzędu Pracy kilka dni i nie mogę się doczekać.

Udałam się na stronę BIP.
I chyba będę teraz uznana za osobe wiecznie niezadowoloną.
Nie znalazłam tego, czego szukałam.

Kierując się wskazówkami otworzyłam "zakładkę": >>Jak załatwić sprawę<<, a następnie "Świadczenia rodzinne"... i co znalazłam ?
Informacje opublikowane 12 sierpnia 2004r o godzinie 14:30.

I teraz tak się zastanawiam...
czy nie zmieniły się wymagania?
(a przecież musiały zmienić się wzory druków, zmieniło sie określenie niektórych świadczeń, zmienił się ROK kalendarzowy).
Czy może Urząd Miasta pracuje z opóźnieniem 313 dni?
Pewnie informacji dotyczących składania dokumentów do świadczenia rodzinnego powinnam szukać za rok?

A odpowiedzi na moje maile nadal nie otrzymałam.
No cóż, czekam...

Salve Kolank0,

Dzikuje za info - ale w kwesti autora- to owszem nawet znam korespondencyjnie autora - ale... on tez nie wie i stad moje pytanie.
No coz jeszcze troche pozekam i pewnie bede musial napisac do IPN. W archiwum Panstwowym hmmm kiedys tam pisalem i doistalem katalog zabytkowych cmentarzy woj. lomzynskiego. Ale tam tez nic nie ma na temat gdzie ich pochowali....

No coz pozdrawiam

Ale moze odezwie sie jakis Zambrowiak?

Gandalf de Grey

Mnie ten zespół nie za bardzo mi sie spodobał. pare kwałkó fajnie jest posłuchać, ae ta muzyka nie jest do taczenia - zdecydowanie. W niedziele na muszli tylko ok. 10 machałogrzywami pod scena i skakało......

rudy błazen z druhem

mi się zdaje ze takie spotkanie odbędzie sie przed rozpoczęciem sezonu i wtedy będzie prezentacja drużyna na runde jesienno

Czyli "esencja" PiS

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=4547

W artykule piszą, że przeprowadzono pierwszy w Łomży kurs nurkowania. Trochę to mnie dziwi bo z bardzo dobrych źródeł wiadomo mi, iż takie kursy prowadzone są regularnie od 1986 przez LOK, a dokładniej Klub Skalar Białystok i PSP Łomża. Sam miałem przyjmność uczestniczyć w kilku takich kursach. Zresztą pamiętam jak jescze kilka lat temu pisały o tym "Kontakty".

P.S. Następnym razem proszę Admina o sprawdzenie inforamcji zanim poda je do publicznej wiadomości!

Bartez ale ty musisz byc łochem z milo checio przeoram ci pysk daj jakies namiary . Kaciało

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org