czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Teczki TW Bolka.

ja wczoraj śmigalem znudów NFS Lamborghini alese posuła i wybrałem astona martina

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Teczki TW Bolka.

dzięki za pomoc ;P człowiek otwiera forum i od razu chcą go żywcem pożreć ;p

Uwaga Odbudowa Ulic Piłsudskiego Sikorskiego I zawadzkiej .. nienastąpi - bo wolimy wasze pieniądze zapłacić na urząd skarbowy w wysokośći 1 milion 299 tysięcy 999 złotych i 99 groszy

obywatele :
Chcieliście wybraliście i macie,wiec napiepszajcie po dziurach..a żądzący wiedzą co zrobić.. naszymi pieniędzmi

- a kto poniesie konsekwencje tego?? - nikt śmieją sie z nas hehe

Największym błędem jest chyba to, że tego człowieka wybrali. Nie wiem jakim cudem się dostał i nie chcę tego tematu głębiej komentować, ale co tu dużo mówić, skoro miałby coś zrobić dla miasta i swoich wyborców to z pewnością by nie zaczął od obsadzania na stanowiskach swojej rodzinki, a w ogóle jak można wziąść na swego doradcę byłego prezydenta Łomży, który jest obecnie dla miasta kryminalistą bez wyroku, bo sprawa jest w toku, a ludzie wiedzą gdzie był błąd i również nie trzeba tego komentować. Jedno wielkie bagno.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

będzie jedna kosiarka więcej do wyprzedzania :)

Ja się na tym nie znam,nie mieszkam w Łomży.

sexoholik umyj się wypucuj zmień gacie i do czarnego pajaka adres znasz

Miałam poważne kłopoty z kolanami. Miałam do czynienia praktycznie ze wszystkimi łomżyńskimi ortopedami. Najlepszy z nich to pan Krzysztof Wiśniewski. Człowiek z doskonałym podejściem do pacjenta a przy tym prawdziwy fachowiec. Fachowości nie brakuje także innym łomżyńskim ortopedom, ale z podejściem do pacjenta bywa różnie. Szpital łomżyński ma bardzo dobrze wyposażony oddział ortopedyczny.

jsjdjsf

A co to kogo ?????
Bo mnie to tyle co zgniłe ryby :):):):):)

rudy błazen z druhem

CZERWONA BUDKA NA WYSZYŃSKIEGO OBOK BIEDRONKI.
CZY KTOS PRÓBOWAŁ?

A to wszystko prawda ale jakoś mnie to omineło zachłysnąłem się chłopakami z Basildon GB i do dzisiaj to trwa

A TAK NA MARGINESIE DO NIE DOTYCZY! JEZELI TY RAK NIE MYJESZ TO NIE ZNACZY ZE,, I TAM RAK NIE MYJĄ! PRACUJA TAM MŁODE I WIDAC ZADBANE DZIEWCZYNY!

jakieś nowe przemyślenia? :)

sa ok Acuvue Oasys... nawet jedne z lepszych.

King of Pop - nie ma czegoś takiego jak poprawka z TWO ponieważ TWO nie jest testem selekcyjnym i każdy kandydat przechodzi (niezależnie od ilości zdobytych punktów).

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org