czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wg papieża nie jesteście chrześcijanami

Kokosz jako porządny obywatel tego kraju spisz blachy i zadzwoń to nie ormowanie tylko się nazywa donos obywatelski

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wg papieża nie jesteście chrześcijanami

konsekwencji w twoich czynach nie widze jak coś robisz rób do końca ta fionix coś nie za bardzo ale green intrygująca i to bardzo

Koksz dobrze prawie. Polać mu.

areczek,a może ten P.Jemielita z synem Ci go naprawia?

a streaming mi się zawiesza nie moge odsłuchać radia maryja jedyne wolne media w Polsce a ty nie słuchasz to jaki z Ciebie katolik?

Noszę soczewki od 7 lat i po wypróbowaniu wiekszosci osobiście polecam Softlens 59. Oczywiscie to indywidualne. u łomżyńskich optyków nie kupuję. polecam stronkę hamerlik.com, jeszcze nigdy mnie nie zawiedli a i ceny są niskie.
pozdrawiam, j.

Po prostu wsadzę ci do gęby to moje przyrodzenie a ty poprowadzisz mnie do poradni przez miasto:):):)

A tak poza tym to twój apel zgłosiłem już na policję .

:):):):):)

Więc spodziewaj się lada dzień puk puk do drzwi .

A w ramach wdzięczności tatuś z mamusia nauczą cię korzystać z neta gnoju :):):):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org