Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowa wykladnia |
to ile masz tam Km i Nm? swego czasu pamiętam że kiedyś w Nowogrodzie na 1/4 były nie wiem jak teraz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowa wykladnia |
Na rynku u Ruskich sprzedają :PPP
|
|
chwała takim bo po wuja się zatrzymywać i ruch hamować jak ciut nie chamstwo z okolic
|
|
Nie pisałem w tym momecie o czerwonych światłach !!! tylko ogólnie, tez naucz się czytać... Panie F a poza tym nie mam 20 letniej bemki pff...
|
|
KGB nie KGB, ale kto wie?:) Dziś już nic nie jest takie samo..... jak kiedyś.
|
|
ludzie chłopak ma tutaj problem z laska a wy drzecie koty miedzy sobą ,gdzie ta męska solidarność i wujek dobra rada?Skoro masz wejście na klasę ,i dostęp do wiadomości to po przeczytaniu ich powinieneś wiedzieć czy laska warta jest rozmowy z tobą czy pozostawienia jak psa bez słowa ,jeśli po tym co ona pisze wiadomo ci ze się spotyka z innymi lub coś w tym stylu to chyba wiesz co masz zrobić, a jeśli to tylko gadanie co tam jak tam jak sie masz?to chyba nic w tym złego .heheh teraz wszystkie dziewczyny przez twój post zmienią hasła :)pozdrawiam.
|
|
Proponuje ormowcom zająć się swoimi sprawami. Jak widać siedzenie przed komputerem jest na tyle pasjonujące, że szukają i wytykają zachowanie ludzi którzy wiedzą co robią i proszę nie mylić z przejezdnymi chamami spod Łomży. Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
rozejrzycie się po domu, może brakuje wam pieska? Właśnie taki ładny, zadbany terier trafił wczoraj do schroniska. wolontariuszka Ewa
|
|
no właśnie wszystko wychodzi na jaw kto jaki jest gdy dzieli sie wspólne mieszkanie w tedy jednemu nie pasuje to drugiemu tamto ... znam dużo takich przykładów ze wszystko było ok dopóki razem nie zamieszkali ... czasami trzeba na kompromis iść ale niee bo jak facet kobiecie ustąpi albo kobieta facetowi jak jeden od drugiego ma większe mniemanie na swój temat;] ale co poradzisz ludzie dobierają sie różnie... ale to ich życie tylko szkoda że potem chodzą i płaczą .. nie wszyscy ale tak bywa... moja kumpela dziewczyna 20 lat wzięła ślub ma dziecko i chodzi i płacze bo jak sie pokłócą to go nawet tydzień w domu nie ma to aż mi ręce opadają... zastanawiam się jak oni wcześniej sie poznawali??
|
|
temat och i ach:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |