Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BOLEK |
a co piotrek91 tarmosić przed kommputerem sie znudziło
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BOLEK |
Ręce opadają;)
|
|
witam, proszę o skontaktowanie się z osobą ktora polecam Panu w mailu pawelszczak1@wp.pl ta osoba ma uprawnienia do wykonywania audytu energetycznego, jest zarejestrowana w krajowym rejestrze. Pozdrawiam :o)
|
|
nacjonaliści
|
|
Nie ma Opierdalaniia się !!
|
|
jak sie nazywaja? to poszukam
|
|
Labtec, za ubiegły rok uzyskałam 33%, po prostu wpłaciłam kasę i nic nie robiłam, bo nie miałam czasu.Myślę, że gdybym choć raz w tygodniu zajrzała co się dzieje, zarobiłabym więcej. Ten instrument, który posiadam ma fajną cechę:możesz kontrolować to gdzie twoje pieniądze zarabiają i jeśli coś się dzieje na rynku, przerzucasz kasę(bezpłatnie) tam, gdzie akurat jest koniunktura. Jeśli zainwestujesz 20 tys. zł otrzymujesz rekomendacje czyli konkretne informacje gdzie najlepiej pieniądze zarobią. Logujesz się na swoje konto i dokonujesz transferu. Więc zabezpieczasz zysk. Ten instrument możesz testować bezpłatnie przez 30 dni. Nie będę podawać nazwy tego co posiadam, ponieważ zaraz posypie się lawina "doświadczonych, "kompetentnych", "życzliwych" doradców.
|
|
zulugulazulugula to jest tylko 1/10 tego co o mnie wiadomo.. na razie nie mogę otworzyć swojego maila - chyba za dużo reklam tam jest bo dawno nie otwierałam..jak się z tym uporam to napiszę ok? Wpisuję hasło do maila a tam pojawia się komunikat że błędne hasło...;/
|
|
Jak nie uda ci się znaleźć tu na forum to spytaj nauczyciela od w- f z jaką klasą z II LO grał mechaniak..:) Wtedy przejdź się do tego ogólniaka, spr rozkład zajęć danej klasy - napewno je spotkasz na przerwie ;))
|
|
ooo jaaa... co za tempak z tego jasia :D
|
|
Witam! Chciałabym zapisać się na siłownię, wybieram między Relaxem a Ewą.. Gdzie lepiej iść kobiecie? I jak z instruktorami? Są na obydwu siłowniach? Wiem, że w Relaxie jest taniej dla osób uczących się a jak jest w Ewie? Jaka cena karnetu?
|
|
Wykonam świadectwo charakterystyki energetycznej proszę o kontakt na adres: lomzerman@o2.pl, posiadam uprawnienia do sporządzenia tego typu ekspertyz DiDi
|
|
a jak nie mam banku?hehe rudy błazen z druhem
|
|
Idz do Ewy, najlepszy sprzet i duzo przestrzeni. Poza tym doswiadczony i utytulowany trener, karnet tam to tez nie majatek bez przesady,
|
|
Jak nie masz konta bankowego to nie jesteś w stanie zapłacić za przedmiot po przez płacę z Allegro. U wielu sprzedających ten sposób wydłuża czas dostawy przedmiotu. Wysyłają towar gdy pieniadze znajdą się faktycznie na ich rachunku bankowym ,a nie rachunku Allegro. Ja nie polecam tej metody lepiej wybrać pobranie jest szybkie, bezpieczne ,choć troszkę droższe.
|
|
dzieki wlasnie tak myslalem ze trzeba miec konto a jest napisane ze nei trzeba he he
|
|
Już odpisałam
|
|
Nie wiem która jest najlepsza, ale jak przyjdzie ci do głowy Sala Parkowa, to rzuć sie z mostu od razu.
|
|
O losie takich tematow jest juz bardzo duzo i opinie sa swieze!! Wyszukiwarka nie gryzie!!
|
|
Ja mogę zabrać 2-3 osoby w piątek 21 stycznia do Białegostoku. Będę wyjeżdżał gdzieś koło 9 rano.
|
|
L90A nie ma cwaniaka nad warszawiaka hee
|
|
wszyscy kiedyś w koło narzekali "same pasztety.." itp. ale wręcz przeciwnie nasze łomżynianki są piękne.. zgadzacie się? oczywiście jakieś wyjątki na pewno się trafiają ;P
|
|
21 stycznia koło 14 jadę do Warszawy mogę zabrać 4 osoby. 515803282
|
|
a co tak zacichli?
|
|
zulugula,ona Cię chyba wzwodzi;)
|
|
TYLKO KORONA !!
|
|
22.01 2011(SOBOTA) O GODZINIE 7.00 JADĘ NA RYNEK do NOWOGRODU MOGĘ ZABRAĆ 4 chętne osoby
|
|
najlepsza jest na Wojska Polskiego z Sikorskiego ! maja najwiekszy wybor sprzetu ! osobiscie polecam !
|
|
Witam drodzy forumowicze. W sobotę tj. 22.01.2011 muszę się dostać do waszego miasta na godzinę 9.00 (najpóźniej). Czy moglibyście powiedzieć mi jakie połączenia istnieją w obrębie waszego miasta?? Z tego co udało mi się wyczytać to nie ma połączenia kolejowego z waszym miastem. Czytałem że jest możliwość dojazdu z Warszawy. Proszę o szybką pomoc!! :cry: Oraz przybliżony czas trwania podróży. Pozdrawiam.
|
|
he ja sie zgadzam, łomżynianki nie są takie zle
|
|
moze i sa ale puste jak beben 19 za 40 latkiem poleci aby kasa była
|
|
jak sie wlamales to usun jej konto i po problemie...
|
|
Sprawdź i wciśnij http://knowyourmeme.com/photos/81708
|
|
Te 1926 to Twoja data urodzenia?
|
|
uroda urodą no ale kasa wiadomo robi swoje..
|
|
ja też polecam Koronę lub Jędrusia :) pozdawiam :)
|
|
no zemną pisze mówi że jak głaszcze Cie pogłowie to w ręku włosy zostaja
|
|
a co masz z nią w łóżku zrobić też będziesz nas pytał ?
|
|
wwalkowane dziesiątki razy, moze najpierw idz do gimnazjum tam uczą informatyki, nauczysz sie jak wyszukiwac tematy.
|
|
Ok 3.5 godziny autobusem z dworca Stadion w Wawie. Busy są chyba co godzinę, więc jak się na jeden nie załapiesz to będzie następny.
|
|
Polaczenie Pks z Warszawy - dworzec stadion badz dworzec zachodni Pks..Czas to okolo 2h 30 minut.Polaczen z Warszawy jest w dzien cale mnostwo od rana do wieczora wiec spokjonie dojedziesz.Pierwszy masz kolo 6.30 ze stadionu wiec gdzies na 9.00 powinienes byc w Łomży.
|
|
Załóż jakieś konto i napisz jej coś w tym stylu:"Ładnie to chłopaka w ch... robić! Mam mu powiedzieć z kim i o czym rozmawiasz?" generalnie... pobaw się z nią trochę i czekaj na reakcję.
|
|
a mogę prosić o cenę
|
|
Na Zajeździe Ryś.
|
|
Wielkie dzięki za bardzo szybka odpowiedź. Jeszcze jedno małe pytanie czy wiecie może jaki jest koszt biletu?
|
|
Łomże mogę postawić. Moim zdaniem Amadeus należy do jednej z najładniejszych, a reszta (jedzenie, obsługa, itp...) czas pokaże...
|
|
http://www.e-podroznik.pl/ Tutaj masz aktualne ceny biletów na tej trasie. Istnieje nawet możliwość zakupu biletu już teraz, jeżeli tylko przewoźnik udostępnia taką możliwość.
|
|
Do L90A Ty może idź już spać.
|
|
czemu spać,on nie zna naszego Jasia;)
|
|
Relax
|
|
Jak się nie mylę to chyba jest numer do szkółki saksofonowej w Kisielnicy.
|
|
kasa robi swoje tak samo ja wy lecicie na te puste balony, aby niunia byla pusta, glupia i tylko ladnie wygladala, zebyscie kasa tak nie szpanowali to i te pustaki by tak nie lataly, a nie oszukujmy sie facet, ktory nie ma nic do zaoferowania i ciekawego do okazania to nadrabia wlasnie kasiura
|
|
5985230 . ;d
|
|
a gdzie to jest? adres? telefon? szukam właśnie jakiegoś salonu kosm :P
|
|
nie jechałeś dziś za mną?
|
|
A mam do Ciebie pytanie jak o rozgryść ??ONEMClientconnectionrequst@@QAE@ABVUWIDESTRINGQQOOK NOHKKK@Z w bibliotece low level engine dll
|
|
browca może i tak ale zaraz lodówa bedzie oddawała
|
|
powiedz czym jeździsz bo nie wiem czy się opłaca silnik rozgrzewać!
|
|
oczywiście o jedzeniu mowa
|
|
Temat rzeka a czasu brak szkoda że nie mogłaś się przyłaczyć green
|
|
green tylko obiecujesz i zwodzisz. Typowa forumowiczka ,która tylko klika aby klikać........................... smutne
|
|
A to problem napisac juz takie sprawozdanie, podaj maila, a cos Ci wymysle :) Przeciez to nie trudne :)
|
|
Angel można popracować nie tyle co nad charakterem a pewnymi nawykami <np.rzucone skarpetki w kąt czy nie poukładane ubrania w szafie> o to chodziło bynajmniej mi.. oddać facetowi?? tu jest kwestia do obgadania... po co masz zniżać sie do jego poziomu ?? nie warto...
|
|
Widocznie nie może lub nie chce :):) Nic na to nie poradzisz :):) Zamiast siedzieć na forum i czekać na green posprzątaj mieszkanie , nie będziesz musiał nikogo szukać i płacić :):) Jeżeli będzie miała ochotę to napisze. Lament nic ci nie pomoże a wręcz przeciwnie bardziej cię pogrąży w jej oczach :):):):)
|
|
Angel nie musisz mu oddawać by pokazać że jesteś twardą sztuką .. i nie jesteś typem płaczliwej kobiety... żadna kobieta nie powinna na to pozwolić ale niestety realia są takie że i kobiety facetów bija i faceci kobiety... a uderzyć potrafi w najmniej oczekiwanym momencie.. w codziennym dniu możesz mu pokazać że nie jesteś bezbronnym stworzeniem.... obserwując w koło ludzi zauważyłam że kobiety które są samodzielne i silne psychicznie są same bo faceci chyba sie obawiają ich że nie będzie dla nich miejsca może sie mylę ale jak kobieta sama potrafi poradzić sobie z problemem to facet trochę nietypowo sie czuje .. bo tak się przyjęło że to mężczyzna jest od spraw typu cieknący zlew . zmiana koła w samochodzie czy tez inne robótki...
|
|
Ale nie czytasz uważnie to co pisze facetem jestem?
|
|
A sorry za gafe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |