Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spotkanie z Januszem Korwin-Mikke |
Ośrodek narciarski Szlmet czy był tam ktoś ??.Prosze o opinie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spotkanie z Januszem Korwin-Mikke |
Nie znam docelowego przeznaczenia strony, ale całkiem porządną stronę typu "wizytówka" w zasadzie da się wyklikać minimalnym kosztem (hosting+domena). Ja wyklikałem w ten sposób stronę poświęconą mojej siostrze: http://www.dlapauliny.pl . Przy okazji zachęcam do przekazania 1% podatku na cele jej rehabilitacji.
|
|
w jakim sensie..? :))
|
|
he chodzilo mi o to:)kiedy bedziesz miala troszke czasu;) a nie jestes zajeta tzn. hmmm;)czy samotna jestes he ;)
|
|
Dobrze więc skoro juz taki temat powstał to ja mam propozycje: Napiszcie jakie ksiażki macie i chcecie się ich pozbyć, a jakich szukacie. Mozna by było dokonać wymiany itp. Ja mam kilka takich ksiażek które zalegaja: 1. Anthony de Mello "Modlitwa żaby" 2. Sporo ksiażek kulinarnych w tym o wegetarianizmie 3. Trochę literatury z zakresu psychologii ale nie koniecznie pamietam teraz tyt. można zapytać to napiszę
|
|
jaki bank ?heeeheee
|
|
co do niego macie ? on przynajmniej sie dziewczynkami interesuje... nie to co niektore mongoly sprzed kompa ;D
|
|
Netka skąd masz z vectry
|
|
idź zrób remont w cieniasie a nie do ścigania się zabierasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |