Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
śledzie-gonią przetargi . |
Dzięki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: śledzie-gonią przetargi . |
Mam też dobre ksiażki dot pozyskiwania Dotacji Unijnych w Samorzadach i pzredsiębiorstwach.
|
|
Są takie posrebrzane obrazki, można coś wygrawerować.
|
|
green już ci odpisałem :) Czekam na ruch z twojej strony :)
|
|
melon2992 a ile ty masz lat..?? bo może jesteś za staaary dla mnie albo może za młody...?
|
|
cieniona, do mnie to pytanie? Urzędu skarbowego się zapytaj, takie majątki jak oni mają to śmiech, chyba jacyś nieudacznicy życiowi skoro nie potrafili się dorobić...
|
|
dziewczyny z numerami 16,2 i chyba 7, z 2lo, ktore graly dzisiaj mecze w mechaniaku odezwijcie sie:D
|
|
No tak rocznik 1992 to już ma swój wiek :):):):):)
|
|
Witam Cię Alinko. Dzisiaj mówiłem dziadkowi ,że chcecie się ponownie zgadać na 4 lomza.Myślę ,że załapał o co chodzi ,bo uśmiechnął się. Nie wiem pod jakim nickiem on pisał,ale kiedyś w nocy słyszałem jak babcia mówiła do niego mój ptysiu. A tak w ogóle to jesteśmy na dziadka zli. Wiemy ,że codziennie wypróżnia się o 6-tej rano,tylko ,że on budzi się o 9-tej:)
|
|
Nie opiedalamy się !!
|
|
Kasia Arbuz to podaj chociaż jeden taki instrument finansowy, będę wdzięczny.
|
|
SIema potrzebuje pomocy. Od pol roku jestem z dziewczyna i ostatnio wlamalem sie do niej na nk i sie okazalo ze wypisuje z innymi i mnie oszukuje. prosze o pomoc co z tym zrobic, czy z nia pogadac czy jak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |