Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cenzura w TVPis coraz śmielsza |
Witam Wiecie może czy to prawda, że w łomżyńkim szpitalu mają remontowac porodówkę, a rodzące kobiety bedą kierowane do białegostoku? tak słyszałam, ale nie wiem czy to prawda.......... ktoś coś wie na ten temat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cenzura w TVPis coraz śmielsza |
...nie miałem wiele do czynienia z licznikami G12. Można spisać tam wartości dzień i noc oddzielnie?. Myśłałem, że zużycie jest zbiorcze, same kWh. Jeżeli są oddzielne dane dzień/noc, to z wyliczeniem nie będzie problemu. :)
|
|
|
http://psgklika.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDIyMTUsaW5mb3JtYWNqZS5odG1sP3M9JmtvTGltaXQ9MTAma29Tb3J0b3dhbmllPW5hanN0YXJzenkma29TdGFydD0zMCZrb1dpZG9rPXdjaWVjaWEma29Qb2thej0ma29Nb2RlcnVqPTc2MDA2MA==
|
|
Pani Agnieszka, bardzo mila uprzejma kobieta - polecam jej salon mnie obsluga mile zaskoczyla, a i paznokietki zrobila b. ladnie :)
|
|
Jeszcze możesz w firmie speed bodajże. Lub ewentualnie ktoś prywatnie morze ci zrobić
|
|
Ja ma dość blisko bo 5 rząd to kosztowały 40zł sztuka
|
|
tzn. Adam Dębski. ABY NIE MIAL NIKOGO CHOREGO W DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
ty chcesz profesjonalnie a firma profesjonalną stawkę
|
|
monika jeżeli masz nude w związku to jest nie dobrze i zadna rozrywka tego związku wam nie olśni. Jezeli nikogo nie masz i nie masz co ze sobą zrobić, moze najlepiej kogos poznać a on za ciebie wymyśli rozrywki. Jezeli pracujesz, to nie powinnas mieć chęci rozrywki po tygodniu pracy, chyba ze tylko stukasz w biurze w klawiature. :)
|
|
jacy wszyscy chętni do umawiania..:) fajnie ;P tylko później opiszcie jak było :D
|
|
dla mniej wymagających , maksymalną dawke rozrywki i adrenaliny.... daje miniclip.com czy kurnik kierki :):):):):)
|
|
ojciec
|
|
jaką wyższą szkołę wybrać, proszę o opinie dziękuję
|
|
to jak green? widze że klikać lubisz ,a realny świat cię przeraża :)))) rudy błazen z druhem
|
|
Wedlowską czekoladę to Zakłady Przemysłu Cukierniczego im. "22 lipca" zjedz przed bo termin waznosci dawno minął dostaniesz niestrawności w czasie randki i bedzie lipa PRL jak zapomniałes dawno minoł a ty tkwisz w nim nadal Taki niby dorosły a tak się podnieca ha ha za komuny chodziłeś na wiece 1 majowe rozumiem wtedy był przymus Stary chłop a podnieca się jak by szedł do komunii i mial dostać WIGRY 3
|
|
Jak możesz to podaj do siebie jakiś kontakt np. gg lub e-mail
|
|
Pan Robert nie jest Polakiem po pierwsze ;D Po drugie mówi po Polsku bo jego Żonka jest Polką ;D A po Trzecie ... jest Litwinem ;DD
|
|
ot znalazl sie dresiarz
|
|
daniel1712 a odrobiłeś lekcje o koksie stejk big mistejk
|