Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile Kuria Biskupia dołoży |
zgadzam sie malolat, poszukuje jakis kawalkow PsG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile Kuria Biskupia dołoży |
spadaj na cuś nie wiesz jeszcze na co na jajaj
|
|
nie zadne wymagania. poprostu moglabym tu wypisac to co kazdy mowi i jest to oklepane : inteligentny bo wiadomo lepiej zeby mial mozg a nie tylko miesnia;-P kulturalny,z poczuciem humoru to naprawde nie wiele.Tylko faceci maja takie zdanie ze my wolimy niegrzecznych czy cos.A to nie zawsze prawda. Pojdziesz na impreze ,zadko kiedy kogos tam poznasz normalnego bo faceci uchlaja sie i lataja za kazda a na drugi dzien nawet nie pamietaliby jak ona wyglada
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?k=850
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja pamiętam nocne rozmowy, aczkolwiek pod innym nickiem.......teraz to niestety coś innego.
|
|
Witam Czy ktoś czeka na MS w Poznaniu? lub ma już wyznaczony termin ja czekam od lipca i cisza :-( Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Pozdrowienia Alllinka raz jeszcze. Hahahahaha, jak widać "starzy wyjadacze" kontrolują od czasu, do czasu treści na forum. Gosiu - chodzę czasami do łomżyńskiego odpowiednika Twojego "nowohuckiego" banku, ale nie wiem czy tam pracujesz!? (tak z ciekawości pytam, nie szpieguję :)) ). Informacyjnie .... jeden ze "starych" - Maciek (wcześniej dziadek lub odwrotnie) prowadzi z kolegami fajną stronkę poświęconą historii Łomży. Wiele osób ciągle tu bywa, tylko pod zmienionymi nickami. luki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |