środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Erozja demokracji w Polsce

to jak zrobimy?
mój mail vilpin@tlen.pl
czekam

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Erozja demokracji w Polsce

http://www.akwalomza.pun.pl/

Retro cieszy sie takim zainteresowaniem, ze kiedy nie zajade tam w tygodniu to swieci pustkami! zapraszac zespoly? a ty myslisz ze one robia to harytatywnie? Najwiecej do powiedzenia maja ci, ktorzy nic nie robia, jak zwykle! Nie sztuka otworzyc cos dla ludzi, sztuka otworzyc cos, co bedzie przynosilo jakies korzysci dla obu stron! Skoro Sir. jagger uwazasz ze to taki swietny pomysl, to masz biznes! otwieraj a my bedziemy do ciebie przychodzic!

to moze opowiedz cos wiecej na ten temat ??

http://www.tvn24.pl/12631,1,prosto_z_polski.html

nie tobie

Jednej z 2 :):):)

hhahahhahaha
a ja chcę green:)

szczebiotka to jakaś "dziwna" sama do siebie na forach pisze sama zakłada posty,ja nie wiem czy ona kogo innego nie powinna odwiedzić :)))

to się porobiło

electro, hip hop ;]

Może mieszkabie by Ci ogarneła,Ty zapracowany widzę;)

- w święta jestem na pogotowiu z gorączką mówię że gardło boli a lekarz że coś tam jest ale dokładnie nie widzi bo lampy nie ma.... więc wstajemy od stołu i każe mi pod sufitem chodzić i zagląda , wreszcie mówi że przy tym świetle to nie widać ale da antybiotyk.. hmmm
- tydzień wcześniej wizyta z 4 latnim dzieckiem skarży sie na ucho więc prosze o zajrzenie do uszu a lekarz że nie ma czym zajrzeć i dla wszystkiego da antybiotyk
komentarz chyba zbędny.....

a co chciałaś badać .......................prostatę może? Palec w du...................ę miał wsadzić jak go gardło bolało. ??
Ludzie myślcie to nie boli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Załamka

a przy okazji mógłbyś zobaczyć jak to jest walnąć pustaka.

Pan F a ty nie zdechłeś jeszcze śmieciu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,????????????????
szkoda

Przyslij mi tą szczebiotę ,to Ci potem opowiem.

Nie pozwólcie okradać was z waszych pieniędzy.

ZUS ( zakład utylizacji staruszków) Dostaje naszych pieniędzy wystarczająco dużo .

Piszcie i wysyłajcie :)

http://www.obronemeryture.pl

spoko, popieram w 100 procentach!

popieram zabierają tyle pieniędzy a co do czego to jak trzeba sie leczyć to nie mają pieniędzy a więc LUDZIE CO ONI ROBIĄ Z NASZYMI PIENIĘDZMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanka,ale tak szczerze-pograłabyś co ?

A ofe co? wiesz ile im płacisz za to że trzymają twoją kasę?

Może być,tylko wody nie lejcie;)

green

gdzie jesteś:?:(

Soho spokojnie... ja tylko mówie człowiekowi, który zaproponował otwarcie takiego lokalu, że to dobry pomysł. Akurat masz rację, że w Łomży to się nie sprawdzi. Po co zaraz ta agresja? Nie chcę otwierać, ja chcę w Łomży lokalu z kulturą i dobrą muzyką, ale cóż... a co do zespołów to zgadzam się nie będą grać za free, można zawsze pomyśleć o wynagrodzeniu, gdyby takie spotkania przynosiły zysk

- Mogłem zięcia (Macieja Wałkuskiego -przyp. red.) zatrudnić w każdej innej firmie. Zostając prezydentem miałem wiele ofert "handlu zamiennego". Że "pan prezydent zatrudni moją córkę, syna, a ja zatrudnię zięcia". Miałem takie propozycje, ale nie chciałem z nich skorzystać - powiedział Mieczysław Czerniawski, prezydent Łomży, dziennikarzom TVN24.

chyba na fujarze.

dawido nigdy nie miałeś styczności z jakimkolwiek instrumentem???

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wróci do Ciebie,tylko będziesz jeszcze raz płacił za prrzesyłkę.

na seksofonie uczą grac w Kisielnicy i nie tylko.... :) wiec jak nigdy nie grałeś.... to najwyższa pora hehe

jakis nr kontaktowy?

hehe...
Właśnie niech sobie przekalkulują. Jeżeli wpiszą prawidłowe/rzeczywiste godziny pracy poszczególnych urządzeń, to raczej (90%) nie wyjdzie im oszczędność na G12. Oczywiście ktoś, kto prowadzi nocny tryb życia, może próbować...
Pierwsza zmiana licznika nic nie kosztuje :)

Kobieta. Każda kobieta ma coś w sobie osobiście pięknego, kobietę się kocha za to że jest za jej śliczny uśmiech, za włosy które potrafi czesać, pielegnować godzinami, za ich krzyki, cudowne oczy które potrafią wpatrywać się w ciebie a ty niechcesz opuścić wzrok, zgrabne dłonie przepracowane ale zawsze zadbane z dekoracjo, usta wasze kiedy je całujesz motylki wam wariują, nieraz ich nieodczuwacie i tu wam powiem bo poto jest kobieta, powrucić do całowania, trzeba podejśc z sercem, serce odczuć, i z sercem pocałować wtedy motylki i te odczucie powroci, bo ich usta odczuwają ciepło twojego serca. Kbieta niczym kwiat, kwiat serca podnoszącego na duchu...

Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.

Ja osobiście polecam grupę Speed ASG. http://www.speedasg.aq.pl/

Kobieta. Każda kobieta ma coś w sobie osobiście pięknego, kobietę się kocha za to że jest za jej śliczny uśmiech, za włosy które potrafi czesać, pielegnować godzinami, za ich krzyki, cudowne oczy które potrafią wpatrywać się w ciebie a ty niechcesz opuścić wzrok, zgrabne dłonie przepracowane ale zawsze zadbane z dekoracjo, usta wasze kiedy je całujesz motylki wam wariują, nieraz ich nieodczuwacie i tu wam powiem bo poto jest kobieta, powrucić do całowania, trzeba podejśc z sercem, serce odczuć, i z sercem pocałować wtedy motylki i te odczucie powroci, bo ich usta odczuwają ciepło twojego serca. Kbieta niczym kwiat, kwiat serca podnoszącego na duchu...

Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.

adrianek i to wszystko umieściłeś w poście o zagininej suce?????????

Masz internet a Ty się pytasz na forum po ile jest euro.? Śmiech na sali kolego...

rudy błazen z druhem

miejsca jeszcze wolne - karta zgłoszeniowa na www.mdk.4lomza.pl

jasiu‗śmietana co tam stękasz mordo

ktos cos a ja?

No jak jest głupia to nigdy nie zrozumiesz, aaa kochać (się) to każda lubi.... a tak na uboczu temat ni kij ni w oko

Ty ????

Ty zawsze jesteś przy mnie :):)

jest was 2 na tym forum :):):):)

A ja czekam aż powsadzają wszystkich diagnostów pocztowców i wrócą czasy kiedy przed stacjami stały kolejki czyściutkich samochodów i każdy kmiotowaty właściciel będzie trząsł portami czy dopuszczą mu samochód do ruchu czy nie. Niestety tak jak napisał ,,mały" narazie diagności włażą klientom w dupę bez mydła a najwiecej na stacjach prywatnych bo w państwówkach nie mają ciśnienia na ilość i mogą sobie pozwolić żeby przegonić pajaców którzy przyjeżdżają paździerzami albo tylko z dowodem.

Jakie drogi, lotnisko jest ważniejsze, Inwestujmy w latanie ;)

hej co sądzicie o tym studio, widziałam makijaże są niezłe, wiecie może jak fryzury?polecacie?

....czy jest tam ktoś z dawnych lat?? Chętnie bym wróciła tylko nie wiem czy warto?

Pozdrawiam. A.

rudy błazen z druhem

a jaki jest w tej chwili koszt budowy metra kwadratowego domu? chodzi mi o doprowadzenie do stanu surowego zamkniętego

Witam.

Witam. Mam takie pytanko chciałabym się zapisać gdzieś do wolontariatu hospicjum lub inne miejsce. Czy może mi ktoś udzielić jakiegoś info? Z kim się skontaktować. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

Autor: Kamiii (---.play-internet.pl)
Data: 17-01-11 19:30

kobieta jak kobieta, gorzej znalezc normalnego faceta tez mam z tym problem

popieram;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org