Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Światosław czuje znowu zdradę... |
faziszesc głombie milcz , bo jestes cienki jaki sik pajonka rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Światosław czuje znowu zdradę... |
Fazi666 powiedz którego bedziesz j..esz może akurat nazwisko prosze mi tu zapodać jak z taki z ciebie jebca co cioto nie podasz i tu mi k,,wa niepierdol uju bo skróty sb to ja znam gnoju o mentalnoci ub tylko k,,wo siedzisz i szpiegujesz mnie taka k,,ws mentalność masza synku jak wpierdol dostajesz to wtedy dobra policja Szmato pierdo ,, na podaj nazwiska k,, w na necie tak kozaczysz z,,bany nazwisko cie proszę podaj któregos z policjantow co cioty dostałeś ale będzisz pałowany zaj,,,ny bohaterze kur,wo nie masz honoru
|
|
gorzej jak jakis fundusz ofe padnie w tedy to szukaj wiatru w polu , a tak w ogóle tyle lat obracają naszymi pieniędzmi i co z tego mamy ?? że niby inwestują , a potem co do czego to ehh inwestycje nie wyszły sorry !!! rudy błazen z druhem
|
|
Potrzebuję osoby która posiada trochę wolnego czasu oraz zna się na Mandze i Anime. proszę o pomoc. ;D
|
|
Ale tutaj przynajmniej masz pieniądze .A jak ci nie odpowiada w każdej chwili możesz sobie OFE zmienić a ZUS zmienisz ??????? Co roku dostajesz z OFE szczegółową rozpiskę ile wpłynęło na rachunek , ile na rachunku posiadasz ile ci potrącono kosztów . Dostajesz z ZUS takie coś ??????? Brońcie swoich pieniędzy piszcie do rządu petycje. rudy błazen z druhem
|
|
Jak każda kobie kobieta !!!!! Rozgrzała i poszła :):):):):):) Wszystkie baby to ch..je tyle że z cyckami :):):):) Poza 2 z tego forum :):):) mar
|
|
siedem andzel fri tez morda w kubel przeszczepie nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
HyHy temat rzeka ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |