Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy jak lunatycy |
Saksofon trzeba przyneść ze sobą?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy jak lunatycy |
Hej, Widzę, że jesteście nosicielami okularów i (jak mniemam) soczewek kontaktowych. Ostatnio zastanawiam się nad zakupem tych ostatnich. Mój znajomy polecił mi takie: http://www.acuvue.pl/ Czy macie może jakies doświadczenia z tym producentem?
|
|
Ja bym nie wysyłał, to sprzedający ustala warunki aukcji, tym bardziej jak gość świeży jest. Jasne, że każdy miał kiedyś 0 komentarzy, tylko, że wtedy mi nie przyszłoby do głowy żeby swoje widzimisię narzucać sprzedawcy.
|
|
ja bym na twoim miejscu nie wysylal za pobraniem, zreszta ja nigdy nie wysylam za pobraniem, szkosa zachodu, pieniedzy i nerwow w razie gdy paczka wraca
|
|
Treść jest ukryta
|
|
fakt, że ja też nigdy nie wysyłałem za pobraniem. pieniądze na koncie i dopiero. rudy błazen z druhem
|
|
Zwyczajowo nie wysyla się pobraniówek osobom ponizej 10 pozytywnych komentarzy. Ale pewnie nie zaznaczyłeś tego w aukcji. Zazwyczaj jasno się to pisze ale też jeśli nie miałeś w wystawionej aukcji w opcjach zaznaczonej możliwości wysyłki za pobraniem to tez nie musisz tego robić. Mógł przed zakupem zapytać o taką ewentualność. Cóż. W najgorszym wypadku paczka wróci do Ciebie i będziesz miał w plecy kasę za przesyłkę i jej powrot. Okolo dwudziestu paru złotych ( w obie strony) Nie odbierze jej jak nie zapłaci na poczcie kwoty pobrania.
|
|
Do sativa , coś ci się popieprzyło 1,5 miesiąca byłaś w ciągu!!!! Czerniawski jest dopiero miesiąc prezydentem, wyłączając dni świąteczne o wiele krócej. dokument na który tak czekasz, skierowanie na Twoje leczenie do lekarza p..... Czerniawski podpisze. Wolę komucha niż przygłupa. Nie zarzucaj komuś chlania jak sam/a masz ten problem, uważaj bo możesz problemów mieć więcej. Na leczenie przygłupie!!!!!
|
|
Zmiana planów wyjazd o godzinie 14.
|
|
Polecam http://www.youtube.com/watch?v=40nB6QuvqpE
|
|
dziekuje za odpowiedzi.Do odwaznych swiat nalezy,wysle mu pobraniowa ;) dobrej nocy wszystkim!
|
|
kom 514 564 878 Powinieneś się dogadać
|
|
Kobieta. Każda kobieta ma coś w sobie osobiście pięknego, kobietę się kocha za to że jest za jej śliczny uśmiech, za włosy które potrafi czesać, pielegnować godzinami, za ich krzyki, cudowne oczy które potrafią wpatrywać się w ciebie a ty niechcesz opuścić wzrok, zgrabne dłonie przepracowane ale zawsze zadbane z dekoracjo, usta wasze kiedy je całujesz motylki wam wariują, nieraz ich nieodczuwacie i tu wam powiem bo poto jest kobieta, powrucić do całowania, trzeba podejśc z sercem, serce odczuć, i z sercem pocałować wtedy motylki i te odczucie powroci, bo ich usta odczuwają ciepło twojego serca. Kbieta niczym kwiat, kwiat serca podnoszącego na duchu... Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak pełnoletnia jestem, ale mimo szczerych chęci schronisko dla zwierząt odpada.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |