środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy jak lunatycy

Saksofon trzeba przyneść ze sobą?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy jak lunatycy

Hej,
Widzę, że jesteście nosicielami okularów i (jak mniemam) soczewek kontaktowych. Ostatnio zastanawiam się nad zakupem tych ostatnich. Mój znajomy polecił mi takie: http://www.acuvue.pl/
Czy macie może jakies doświadczenia z tym producentem?

Ja bym nie wysyłał, to sprzedający ustala warunki aukcji, tym bardziej jak gość świeży jest. Jasne, że każdy miał kiedyś 0 komentarzy, tylko, że wtedy mi nie przyszłoby do głowy żeby swoje widzimisię narzucać sprzedawcy.

ja bym na twoim miejscu nie wysylal za pobraniem, zreszta ja nigdy nie wysylam za pobraniem, szkosa zachodu, pieniedzy i nerwow w razie gdy paczka wraca

Treść jest ukryta

fakt, że ja też nigdy nie wysyłałem za pobraniem. pieniądze na koncie i dopiero.

rudy błazen z druhem

Zwyczajowo nie wysyla się pobraniówek osobom ponizej 10 pozytywnych komentarzy.
Ale pewnie nie zaznaczyłeś tego w aukcji.
Zazwyczaj jasno się to pisze ale też jeśli nie miałeś w wystawionej aukcji w opcjach zaznaczonej możliwości wysyłki za pobraniem to tez nie musisz tego robić.
Mógł przed zakupem zapytać o taką ewentualność.

Cóż.
W najgorszym wypadku paczka wróci do Ciebie i będziesz miał w plecy kasę za przesyłkę i jej powrot. Okolo dwudziestu paru złotych ( w obie strony)

Nie odbierze jej jak nie zapłaci na poczcie kwoty pobrania.

Do sativa , coś ci się popieprzyło 1,5 miesiąca byłaś w ciągu!!!! Czerniawski jest dopiero miesiąc prezydentem, wyłączając dni świąteczne o wiele krócej.
dokument na który tak czekasz, skierowanie na Twoje leczenie do lekarza p..... Czerniawski podpisze. Wolę komucha niż przygłupa. Nie zarzucaj komuś chlania jak sam/a masz ten problem, uważaj bo możesz problemów mieć więcej.

Na leczenie przygłupie!!!!!

Zmiana planów wyjazd o godzinie 14.

Polecam
http://www.youtube.com/watch?v=40nB6QuvqpE

dziekuje za odpowiedzi.Do odwaznych swiat nalezy,wysle mu pobraniowa ;) dobrej nocy wszystkim!

kom 514 564 878
Powinieneś się dogadać

Kobieta. Każda kobieta ma coś w sobie osobiście pięknego, kobietę się kocha za to że jest za jej śliczny uśmiech, za włosy które potrafi czesać, pielegnować godzinami, za ich krzyki, cudowne oczy które potrafią wpatrywać się w ciebie a ty niechcesz opuścić wzrok, zgrabne dłonie przepracowane ale zawsze zadbane z dekoracjo, usta wasze kiedy je całujesz motylki wam wariują, nieraz ich nieodczuwacie i tu wam powiem bo poto jest kobieta, powrucić do całowania, trzeba podejśc z sercem, serce odczuć, i z sercem pocałować wtedy motylki i te odczucie powroci, bo ich usta odczuwają ciepło twojego serca. Kbieta niczym kwiat, kwiat serca podnoszącego na duchu...

Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.

Treść jest ukryta

Tak pełnoletnia jestem, ale mimo szczerych chęci schronisko dla zwierząt odpada.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org