Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOD ma speców z USA |
Fazi666,odpusc temu 7angelfree.Poprostu czytalem na Onet.pl o naszym rodaku papiezu J.P. 2 i pod tematem byly komenty ludzi i ..... ach zal pisac co tam bylo. Dlatego taki a nie inny temat.To ze znowu wiesz hejty bo ja w stanach i o peji hehehe co to ma wspolnego z tematem.Poprostu jako osoba wierzaca,katolik zostalem powalony na kolana wypowiedziami rodakow.Tyle nienawisci,zlosci,zawicsi.... co z ta Polska. Zakadalem juz tematy z muzyka i jest to samo.Dziku ty ... ...... ...... ......,bo ja z usa itp.itd...Co z tego,czy odrazu trzeba zmieszac kogos z blotem...ludzie troche bojazni Bozej... co sie z wami dzieje..... To tyle ,prosze o odpowiedzi na temat. Jakie odczucia wzbudzają w Tobie słowa: BÓG, HONOR, OJCZYZNA ? Jawią Ci się wyłącznie jako relikty przeszłości? A może są dla Ciebie wartościami nadrzędnymi? Które z nich cenisz najbardziej? Odpowiedź uzasadnij. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOD ma speców z USA |
witam czy ktoś może wie jak długo trzeba opłacac składki KRUS, żeby dostac z krusu becikowe?
|
|
a ja mysle ze bedzie praktycznie zerowe! W tym miescie nawet mlodziezy brakuje w lokalach! nie wyobrazam sobie, jak zyc z tych ktorzy ruszaja sie z domu raz na kilka miesiecy? W Łomży jest duzo takich miejsc, dajmy na to Retro, Labirynt, Kaffeteria np. i jakos tlumow tam nie ma! A juz na pewno nie widac tam ludzi w tym wieku!
|
|
a ile sobie zyczycie za paliwo ?
|
|
18 też brak kontaktu z bazą...
|
|
Bóg, honor, ojczyzna ???? Karmel, ciastko, czekolada !!!
|
|
ja pierdole .... dzik nawet pytania kopiuje z innych stron ogarnij sie dzieciak nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ps. omg: to nie piaskownica, to obornik nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Czy wie ktoś może o jeszcze wolnych miejscach na warsztatach perkusyjnych w mdk-dśt? rudy błazen z druhem
|
|
aaaaaaaaa... w Boga wierze ale nie w koscioly honor??? nawet najgorsze upokorzenie nie jest w stanie mi go zabrac
|
|
a ta szczebiotka to ki za hu&^%%j???????? bo z tego co widać to ona sama ze sobą rozmawia prawdopodobnie do lusterka i tak się zapętla ze stąd te STUL PYSK!!!
|
|
green napisz maila nie ma co dyskutować na forum publicznym. Chyba że już zrezygnowałaś. A szkoda byłoby ..............
|
|
zulugula.a szczebiotka by Ci nie pasiła?
|
|
a kto zna green?:) rudy błazen z druhem
|
|
a ja mam takie pytanie ile zapłacę za 60 kwh w taryfie g11
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hmm czyli jednak nikt nie moze mi pomoc
|
|
ja mysle ze nadal nie masz, skoro pytasz jak to jest z pobraniem :)
|
|
Na początku ze słuchu a po chwili już z nut... :P
|
|
kto nie ma?? chyba ci się coś....poprzestawiało z odpowiedziami rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |