Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie mogli w Toruniu? |
z ciekawości zapytam jakiej muzyki słuchasz? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie mogli w Toruniu? |
Kula legenda polskiego rapu http://www.youtube.com/watch?v=W1ZywSde4bE&feature=player_embedded
|
|
Tępota ludzka nie zna granic, pierdole** analfabeci najgłośniej chuczą.
|
|
podlacze sie do tematu, ja rowniez w piatek moge zabrac 3 osoby do Warszawy, okolo godziny 12 wyjazd z Lomzy, a powrot w niedziele po 17, nr 797327507
|
|
wątków terrarystycznych raczej nie bedzie, forum bedzie ukierunkowana na akwarystyke ;)) ale jesli bylby ktos chetny do stworzenia takiego forum i polaczenia go z www.akwalomza.pun.pl to chetnie sie przylacze ;))
|
|
dużo takich miejsc?? Akurat Retro cieszy się dużym zainteresowaniem. Ma lokal klimat, to samo Kaffeteria, reszta to zwykłe puby, gdzie ludzie idą na piwo. Łomża to dziura i nieliczni są "spragnieni" kultury, natomiast warto może organizować wieczorki muzyczne w danej tematyce... zapraszać jakieś zespoły działające w Łomży, które coverują przeboje z tamtych lat.
|
|
7angelfree postaw na edukację a później zabieraj głos.
|
|
Przepraszam chłopcy, że przerywam, ale na chwilę wtrącę się i zajrzę do Waszej piaskownicy. //Fazi: "Tępota ludzka nie zna granic, pierdole** analfabeci najgłośniej chuczą." Na Twoim miejscu nie pisałbym o analfabetach. Pisze się Huczą, nie CHuczą. // Dobra, bijcie się dalej.
|
|
hehhehe kto wie.:)
|
|
pustaka walnąć ----widzę że się znasz na tym to powiedz mi:)
|
|
Dzięki za poparcie ;))
|
|
nawet bardzo grzeczna niestety wszystkich postów nie czytałem ale pod wrażeniem jestem,poczucie humoru i inteligencja mogą Ci pozazdrościć
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|