Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarota, Jarota - miernota? |
Admin poszedł w pizdu i nie wruci ... ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarota, Jarota - miernota? |
Tak myślałem :P Pozdrawiam: Grey
|
|
Ohhh ile błedów ortograficznych =// Najwyższy czas...
|
|
[bVlad, niestety ale bez pomocy nie obeszło się, taki zdolny to ja nie jestem, jedna porządna osoba przesłała dla mnie uchwałę, a druga porządna przygotowała linki, ja tylko cztery razy kliknąłem. Nie będę wymieniał ich, obaj bywają czasem na forum i serdecznie im za to dziękuję. Cieszę się że miałem zaszczyt poznać tak miłych, uczynnych i koleżeńskich ludzi. Pozdrowienia.
|
|
Bomba... Trąba... Srąba... BUUM... Blok się roz**bał...
|
|
W każdej dyscyplinie sportu możemy mieć extraklasę , przecież to tylko kwestia kasy. Skąd ten pan ją wezmie?. Utalentowani bracia Zdzieniccy wraz z ojcem (trenerem) wyemigrowali do Białego.
|
|
Jak się kogoś skrytykuje to jest dobrze, a jak pochwali za uczciwe wykonywanie obowiązków to już kryptoreklama. I jak tu ludziom dogodzić? Pozdrowienia.
|
|
Kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą Jak Seta wrzuty luty na poznańskich wagonach Tak cieszy każdy ranek jak z kobietą w ramionach Zasypiam się i budzę, przy muzyce się nie nudzę Przyjaźni nie zmieniam, na pieniądze nie zamieniam Nie przeliczam, idę dalej, wiadomo nie ma lekko Chłopaków pies porobił i penitencjarne piekło Jeb to, jeb to dla rządowych instytucji otwarta nienawiść ***** nas nie możesz zabić SLU, onomato, słowem walczę, piach pod butem Tutaj biedne społeczeństwo zagra pod życiową nutę I dlatego co ma lute, innych rozwiązań nie szukam Dla kobiet też coś mam typu dziwka czy suka Zwady nie szukaj, chcesz mieć bezpośredni kontakt? Dobrze ruszają się biodra, pełne usta, twarde cycki Codzień szukają rozrywki, potem obolałe cipki W rytmie tej samej melodii, pod dyktando tej modlitwy Wielokrotnie przełożona siostra Boga się nie boi Posłuchaj mnie dziecinko, w ten sposób nie zarobisz !! /
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |