środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ziomex-Ten sędzia pewnie ci pasi:Znany sędzia oferował pomoc w zwalczaniu rządu?

W okolicach ul Wojska Polskiego, Bawełny zaginęła dzisiaj suczka typu york, nie miała wtedy żadnej obroży ani szelek, włoski na łepku miała związane żółtą gumeczką, którą mogła ściągnąć. Reaguje na Gabi, łepek ma srebrno złoty, natomiast reszta oprócz łapek jest czarna z dodatkiem szarego. Jeśli ktokolwiek widział takiego lub podobnego pieska bardzo prosiłabym o kontakt, na sunię czekają w domku dzieci.
tel 668106935

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ziomex-Ten sędzia pewnie ci pasi:Znany sędzia oferował pomoc w zwalczaniu rządu?

Nic nie będzie budowane !!!!!!!

Żadne fabryki, galerie i inne dziadostwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zabroniłem i już :) Miałem takie kaprycho :):):):):):)

Re: ziomex-Ten sędzia pewnie ci pasi:Znany sędzia oferował pomoc w zwalczaniu rządu?

No wtedy za te CHAMULCE bym się zdenerwował,ale tak poważnie to masz rację.

Czesio nie psuj atmosfery, ale dzięki za zaangażowanie :))

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110111/REG20/387197557

WITAM

TO GDZIE ZA TO STÓWKĘ TAK PODBIJAJĄ ?????
BO PRÓBOWAŁEM W PARU STACJACH ZAŁATWIĆ PRZEGLĄD TO CHCIANO OD MNIE PONAD 160 ZŁ I JAKIŚ PAPIERÓW OD GAZU I SAMOCHÓD.

chciałbym kupić obrazy malowane przez domowych artystów,ewentualnie rzeźby.

witam, chcialbym nauczyc sie grac na saksofonie. Nigdy nie gralem na jakimś instrumencie, wiec nauka od podstaw. gdzie mogę zapisac sie na nauke gry? lekcje prywatne

http://www.youtube.com/user/qbac2s
i to co wkleil WIADRO K...

Podaj e-maila Krzysiu.

No tak napisałem, ale ograniczenia wieku nie będzie. Lokal bez tytoniu, ale z palarnią. Trochę to może potrwać, miesiąc lub dwa.

Witam. Sprzedałem telefon na allegro. Sęk w tym, że gośc który kupił ode mnie towar ma zero komentarzy, a prosi o wysłanie przesyłki pobraniowej. Czy istnieje taka opcja, by odebrał paczkę i nie zapłacił za nią? Czy w najgorszym wypadku wróci ona do mnie? Dzięki za sensowne odpowiedzi

Podaj smika bracie bo ja jeszcze nie w temacie na lajcie aby uzupełnić braki.
Bany co ty walisz w ludzi nieprzejmuj sie polityko.. złap duży lu i pociognij z rurki.
ŁEPEK

No co Ty taki nieufny jesteś? Trzeba było zaznaczyć,że bez komentarzy za pobraniem nie wysylasz,a teraz w zasadzie to łaski nie robisz,

Dziku to złe forum na to pytanie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org