środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
i po maju

Witam,
W związku z noworoczną podwyżką (zmianą stawki i podatku VAT) udostępniam Wam kalkulator. Pozwoli on na wyliczenie zużycia energii elektrycznej poszczególnych urządzeń znajdujących się w domu, również w zależności od czasu użytkowania w ciągu doby. Kalkulator zawiera stawki z 2010r. jak i aktualne z 2011r. Pozwoli również na wyliczenie tym z forumowiczów, którzy zdecydowali się na taryfę G12 (dzień/noc). Wszystkie te opcje dostępne są z pól wyboru.
Pisałem to na własny użytek, ale być może komuś się przyda. Oczywiście proszę o uwagi dotyczące działania, jak również wskazówki mogące go usprawnić.

plik Excel kalkulator

PS Kalkulator, to plik Excel, po zezwoleniu na otwarcie, zaznacz pole tylko do odczytu lub X.

Pozdr.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: i po maju

Niezależnie od intencji Prezydenta, wizytę TVN w ratuszu można chyba traktować jako poważną wpadkę wizerunkową dla Łomży.

Czemu służyła rozmowa Wałkuskiego z reporterem, w której był on zwykłym chłopcem do bicia.
Po co było też wprowadzać reportera TVN do gabinetu Prezydenta na rozmowę z wyraźnie na nią nieprzygotowanym Prezydentem Czerniawskim.

Można pomyśleć, że doradcy się pogubili, a prywatnie panu Wałkuskiemu należy się współczucie, bo jego wyglądające na szczere intencje, zostały w materiale TVN rozjechane walcem drogowym.
Wynik jak wyżej, a szkoda bo to przecież początek.

Jedź na policję, ja jak znalazłam to tam zawiozłam, a tam jest taka sterta blach, że nawet nie masz pojęcia:)

green jak cię w takim razie znaleźć ?:)

zabaweczka syf.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org