Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i po maju |
Witam, W związku z noworoczną podwyżką (zmianą stawki i podatku VAT) udostępniam Wam kalkulator. Pozwoli on na wyliczenie zużycia energii elektrycznej poszczególnych urządzeń znajdujących się w domu, również w zależności od czasu użytkowania w ciągu doby. Kalkulator zawiera stawki z 2010r. jak i aktualne z 2011r. Pozwoli również na wyliczenie tym z forumowiczów, którzy zdecydowali się na taryfę G12 (dzień/noc). Wszystkie te opcje dostępne są z pól wyboru. Pisałem to na własny użytek, ale być może komuś się przyda. Oczywiście proszę o uwagi dotyczące działania, jak również wskazówki mogące go usprawnić. plik Excel kalkulator PS Kalkulator, to plik Excel, po zezwoleniu na otwarcie, zaznacz pole tylko do odczytu lub X. Pozdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i po maju |
Niezależnie od intencji Prezydenta, wizytę TVN w ratuszu można chyba traktować jako poważną wpadkę wizerunkową dla Łomży. Czemu służyła rozmowa Wałkuskiego z reporterem, w której był on zwykłym chłopcem do bicia. Po co było też wprowadzać reportera TVN do gabinetu Prezydenta na rozmowę z wyraźnie na nią nieprzygotowanym Prezydentem Czerniawskim. Można pomyśleć, że doradcy się pogubili, a prywatnie panu Wałkuskiemu należy się współczucie, bo jego wyglądające na szczere intencje, zostały w materiale TVN rozjechane walcem drogowym. Wynik jak wyżej, a szkoda bo to przecież początek.
|
|
Jedź na policję, ja jak znalazłam to tam zawiozłam, a tam jest taka sterta blach, że nawet nie masz pojęcia:)
|
|
green jak cię w takim razie znaleźć ?:)
|
|
zabaweczka syf.
|