środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zgrzyt w dobrej zmianie?

To był prezent....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zgrzyt w dobrej zmianie?

Czerniawski był gorszym z tych najgorszych, dlatego na niego głosowałem. NIech se zięciu pracuje dalej, ale prawo jest takie jak chcą skorupwać urzędnika to muszą zgłaszać, to gdzie on to zgłosił ?? Chyba dla TVN24 podczas wywiadu że on taki uczciwy.

Pytam jak poprzednicy: gdzie są miejsca pracy dla młodych ludzi, którzy mają skończone studia magisterskie i siedzą bezrobotne w domach? Mają ukończone studia pod konkretnym kierunkiem?

Pani K. była nauczycielka - też dostała się dzięki 2 damie Pana CZ.
Kierowanie miastem to chyba Rodzinny Interes jak również interes ze znajomymi.

Tak w łomży się utarło za czasów starej komuny, ja Tobie pomogę Ty mi ... jak to prezes504 napisał.

JESTEM ZA TYM ŻEBY DAŁ PRACĘ DLA MŁODYCH LUDZI W ŁOMŻY BUDUJĄC I ZEZWALAĆ NA BUDOWĘ OBIEKTÓW itd. Aby były miejsca pracy, także w urzędach. Dość schorowanych Pań i Panów pracą, stojąc w bramie na tyłach Urzędu MIasta z papieroskami i narzekania jacy to interesanci są nerwowi.

Odpowiedź jest prosta: JAK WY NAM TAK MY WAM, dlatego też miał miejsce incydent gdzie pracownik Urzędu otrzymał pstryczka od interesanta.
Teraz Wydział Komunikacji pracuje jak należy... jeden przyszedł pokazał co można zrobić i koniec (a odpowiedzialność za taki rodzaj czynu jest znikoma).

DAJCIE PRACĘ DLA MŁODYCH LUDZI. DOŚĆ KARMIENIA STAREJ KOMUNY I TYCH CO SOBIE DORABIAJĄ DO EMERYTKI.!!!!

Prezes, a może mnie niech wywęszy po IP i dowiezie co ma dowieźć. Nie musi to być koniecznie fiat, zadowolę się nawet syrenką.

Autor: green (---.lomza.mm.pl)
Data: 17-01-11 17:16

ktoś-coś możliwe ze 2 z tego forum są wyjątkowe..;)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Uważam że w zupełności wystarczą te 2 :):)

rudy błazen z druhem

problem jest od już od dawna, tu trzeba rewolucji !!!

no bo takie czasy nadejszły, że już nic dobrego na tem świecie nie będzie się działo i musiem się z tym pogodzić, czy tam to pasuje czy wisi, czas zdechnąć idzie

ktoś się znowu nachla za free

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org